- 10 years ago
Nem ártana többet menni , de én nem kockáztatnák . Sajnos nem sok idöm van rá! Cseréltetem nem szarakodok vele! Csak arra lettem volna kíváncsi,hogy van e értelme.Nézegettem,de olyan mint az uj. Én motorom 11-éves volt, és 14 ezer km volt benne mikor cseréltük a szíjakat!! /Szemmel láthatólag nem volt baja,csak kurvára megnyúlt!! Az is baj nem?
- 10 years ago
Üdv mindenkinek!
Öt éve vettem a monsteremet akkor cseréltettem benne vezérmű szijakat.Azóta kb 4000 km mentem vele!Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy érdemes lenne cserélnem öket,vagy jó az még!?
Köszi:András Nem ártana többet menni , de én nem kockáztatnák . Sajnos nem sok idöm van rá! Cseréltetem nem szarakodok vele! Csak arra lettem volna kíváncsi,hogy van e értelme.Nézegettem,de olyan mint az uj. Én motorom 11-éves volt, és 14 ezer km volt benne mikor cseréltük a szíjakat!! /Szemmel láthatólag nem volt baja,csak kurvára megnyúlt!!
- 10 years ago
Üdv mindenkinek!
Öt éve vettem a monsteremet akkor cseréltettem benne vezérmű szijakat.Azóta kb 4000 km mentem vele!Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy érdemes lenne cserélnem öket,vagy jó az még!?
Köszi:András Nem ártana többet menni , de én nem kockáztatnák . Sajnos nem sok idöm van rá! Cseréltetem nem szarakodok vele! Csak arra lettem volna kíváncsi,hogy van e értelme.Nézegettem,de olyan mint az uj. a 749r 7 éves volt amikor lecseréltem, volt benne 7000km
- 10 years ago
Üdv mindenkinek!
Köszi:András Nem ártana többet menni , de én nem kockáztatnák . Sajnos nem sok idöm van rá! Cseréltetem nem szarakodok vele! Csak arra lettem volna kíváncsi,hogy van e értelme.Nézegettem,de olyan mint az uj.
- 10 years ago
Üdv mindenkinek!
Köszi:András Nem ártana többet menni , de én nem kockáztatnák .
- 10 years ago
Üdv mindenkinek!
Köszi:András 20000 km vagy 2 évet írnak ha minden igaz, szerintem nem ártana, de vannak itt komolyabb szakértők...
- 10 years ago
Üdv mindenkinek!
Öt éve vettem a monsteremet akkor cseréltettem benne vezérmű szijakat.Azóta kb 4000 km mentem vele!
Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy érdemes lenne cserélnem öket,vagy jó az még!? 
Köszi:András
Öt éve vettem a monsteremet akkor cseréltettem benne vezérmű szijakat.Azóta kb 4000 km mentem vele!

Köszi:András
- 10 years ago
Ha van valakinek Öhlins kormánycsillapítója (oldalra szerelhetős típus), lemérné nekem a ház hosszát?
Thx!
W. 23cm ez melyik hossz? nekem úgy rémlik, hogy 130mm az útja Az útja 140mm. A 230mm az magának a háznak a hossza, amiben az okosság van
- 10 years ago
Ha van valakinek Öhlins kormánycsillapítója (oldalra szerelhetős típus), lemérné nekem a ház hosszát?
Thx!
W. 23cm ez melyik hossz? nekem úgy rémlik, hogy 130mm az útja
- 10 years ago
Thx!
W. 23cm
- 10 years ago
Thx!
W.
Thx!
W.
- 10 years ago
Ki gyárt olyat? Tudsz elérhetőséget? Köszi! a termék:
http://www.wolfdesign.hu/hu/motor/23/
kontakt:
http://www.wolfdesign.hu/hu/about-us/
Megrendelés: info@wolfdesign.hu tel.: +36309784244 Az lenne még a kérdésem a témával kapcsolatban, hogy te mivel raktad fel az idomot? Beszéltem a wolfdesign-nal és ők nem adnak hozzá kittet. Kerestem a neten, kissé húzós áron van, ahhoz képest, hogy pár biz-basz csak. csináltam hozzá magamnak 4db kis konzolt aluból
- 10 years ago
Azt "egyenlőre" biztos nem!
Azt gyárt más idehaza rendeset.
Mi ezt csak úgy "hobbi szinten csináljuk" Ki gyárt olyat? Tudsz elérhetőséget? Köszi! a termék:
kontakt:
Megrendelés: info@wolfdesign.hu tel.: +36309784244 Az lenne még a kérdésem a témával kapcsolatban, hogy te mivel raktad fel az idomot? Beszéltem a wolfdesign-nal és ők nem adnak hozzá kittet. Kerestem a neten, kissé húzós áron van, ahhoz képest, hogy pár biz-basz csak.
- 10 years ago
SziasztokSzép napot mindenkinek:) Van egy Monster 600-asom,ami 99-es évjárat. A 900-as-nak az órája van rajta.Én igy vettem már.Az a helyzet vele hogy ha megyek vele nem mutatja a valós km adatokat kb 30km minuszt mutat a valóshoz képes.Nincs valakinek egy 900-as meghajtója le az elsökerékbe..Valószinü hogy a 600.asé van benne a gyári csak nem cserélték ki a 900-as meghajtóra,ami kellett volna a 900-as órához.Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket..Üdv Róbert:) Tudtommal ugyanolyan az óra és ebből következik hogy ugyanolyan a meghajtó is .
- 10 years ago
Szia!
A kormány magasításról nem tudok nyilatkozni, bár most készülök új kormányt venni, magasabb nem lesz. Arról majd ír egy tapasztaltabb kolléga...
A tükörrel kapcsolatban nekem is volt bajom, de váltottam kormányvég tükörre. Nekem 100%-ban bejöttek. Mindent látni bennük annak ellenére, hogy milyen kicsinek tűnnek és jól is néz ki.
Üdv Köszönöm a választ!
Épp gondoltam rá, hogy milyen jó lenne ha tudnál képet mutatni a tükörről amikor megnéztem az albumaidat - tetszik, sőt, ez tetszik eddig a legjobban azok küzül amiket eddig láttam a neten.
Van esetleg linked/infod ehhez a típushoz?
Köszi!
- 10 years ago
Sziasztok
Szép napot mindenkinek:) Van egy Monster 600-asom,ami 99-es évjárat. A 900-as-nak az órája van rajta.Én igy vettem már.Az a helyzet vele hogy ha megyek vele nem mutatja a valós km adatokat kb 30km minuszt mutat a valóshoz képes.Nincs valakinek egy 900-as meghajtója le az elsökerékbe..Valószinü hogy a 600.asé van benne a gyári csak nem cserélték ki a 900-as meghajtóra,ami kellett volna a 900-as órához.Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket..Üdv Róbert:)

- 10 years ago
Szia!
A kormány magasításról nem tudok nyilatkozni, bár most készülök új kormányt venni, magasabb nem lesz. Arról majd ír egy tapasztaltabb kolléga...
A tükörrel kapcsolatban nekem is volt bajom, de váltottam kormányvég tükörre. Nekem 100%-ban bejöttek. Mindent látni bennük annak ellenére, hogy milyen kicsinek tűnnek és jól is néz ki
.
Üdv
A tükörrel kapcsolatban nekem is volt bajom, de váltottam kormányvég tükörre. Nekem 100%-ban bejöttek. Mindent látni bennük annak ellenére, hogy milyen kicsinek tűnnek és jól is néz ki

Üdv
- 10 years ago
Sziasztok!
Bár igazán friss Monster 620 tulajdonos vagyok, és nem is tervezek átalakításokat, de az első próbálgatásoknál már felmerült bennem két dolog amiket a netes kutatások alapján nem csak én változtatnék meg, bár itt konkrétan nem olvastam róla (elnézést, ha már volt téma, csak én nem vettem észre).
Az egyik a kormány helyzete - már az első körök alatt felmerült bennem, hogy egy kicsit túrásabb/magasabb kormány pozíció talán jobb lenne. Nem vagyok persze biztos benne, úgyhogy szívesen hallanám mások véleményét az utólagos kormánymagasítókról (ez tünik a legegyszerűbnek).
Ahogy olvastam róla, azt gondolnám nekem bejönne a megemelt/kicsit közelebb hozott kormány.
A másik pedig a tükör helye, amiben leginkább a karomat/könyökömet látom. Itt is meg kell jegyeznem, hogy lehet, hogy csak még szoknom kellene, vagy megtalálni egy jó beállítást, de ahogy olvasgattam lehet egy kormányvégre rögzíthető, és onnan kicsit oldalra/felfelé lógó kivitel nyerőbb lenne, már ami a hátra látást illeti.
És nem mellékesen pedig üdv, Balázs vagyok, új itt a fórumon, bár már olvasgatom egy ideje.
Bár igazán friss Monster 620 tulajdonos vagyok, és nem is tervezek átalakításokat, de az első próbálgatásoknál már felmerült bennem két dolog amiket a netes kutatások alapján nem csak én változtatnék meg, bár itt konkrétan nem olvastam róla (elnézést, ha már volt téma, csak én nem vettem észre).
Az egyik a kormány helyzete - már az első körök alatt felmerült bennem, hogy egy kicsit túrásabb/magasabb kormány pozíció talán jobb lenne. Nem vagyok persze biztos benne, úgyhogy szívesen hallanám mások véleményét az utólagos kormánymagasítókról (ez tünik a legegyszerűbnek).
Ahogy olvastam róla, azt gondolnám nekem bejönne a megemelt/kicsit közelebb hozott kormány.
A másik pedig a tükör helye, amiben leginkább a karomat/könyökömet látom. Itt is meg kell jegyeznem, hogy lehet, hogy csak még szoknom kellene, vagy megtalálni egy jó beállítást, de ahogy olvasgattam lehet egy kormányvégre rögzíthető, és onnan kicsit oldalra/felfelé lógó kivitel nyerőbb lenne, már ami a hátra látást illeti.
És nem mellékesen pedig üdv, Balázs vagyok, új itt a fórumon, bár már olvasgatom egy ideje.
- 10 years ago
Sziasztok!
Első körben gondoltam itt a fórumon érdeklődöm: nincs-e valakinek esetleg eladó kormánya (Pazzaz vagy LSL) kisMonsterre? Illetve, ha nincs, van-e linketek, ahol rendelhetnék (már kaptam egy-két tippet, de gondoltam begyűjtöm az infókat)?
Előre is köszi, üdv!
Első körben gondoltam itt a fórumon érdeklődöm: nincs-e valakinek esetleg eladó kormánya (Pazzaz vagy LSL) kisMonsterre? Illetve, ha nincs, van-e linketek, ahol rendelhetnék (már kaptam egy-két tippet, de gondoltam begyűjtöm az infókat)?
Előre is köszi, üdv!
- 10 years ago
Aki "megunná" a Monsterét,itt a megoldás,úgyis retro hullám van,készítsen belőle Sport Classic-otA képen az alap egy M900
Soha nem fogom megunni! Max veszek mellé egy másikat,ha nyerek a lotton:D!
- 10 years ago
1510619_587316038069729_4573152195396243840_n.jpg (124.28 KiB) Megtekintve 13800 alkalommal
Aki "megunná" a Monsterét,itt a megoldás,úgyis retro hullám van,készítsen belőle Sport Classic-ot
A képen az alap egy M900 

Csatolmányok:
- 10 years ago
Találtam egy ilyet böngészés közben, hátha valakinek jó lehet...
(nem tudom, hogy volt-e már, de tudom hogy sokan "táskáznak" mostanában Monsterrel kapcsolatban)
http://www.fc-moto.de/GIVI-T680-Specifi ... -Side-Bags
(nem tudom, hogy volt-e már, de tudom hogy sokan "táskáznak" mostanában Monsterrel kapcsolatban)
http://www.fc-moto.de/GIVI-T680-Specifi ... -Side-Bags
- 10 years ago
egy 1100 evo termi (titan) + euc + légszűrő-vel kb mennyi LE-t présel ki magából? hello, nem a loero lesz a lenyeg, de ez csak az en velemenyem.
tapasztalat az, ami "csak" Leo Vince dob + legszuro + nyitott haz + uj program ( atirt Ducati Performance ) kombo utan allt ossze, hogy sokkal egyenletesebb a nyomatekgorbe, mar amennyire en erzem ezt, mintha egy uj motort kaptam volna, alul "jobban huz", nem torpan meg 4000 korul, tovabb tudod porgetni, nem szabalyoz le 6500-nal, szerintem erezni, hogy jobb a motornak, igy vegre erezni, hogy minden 100, loero es nyomatek is.
értem, a hivatalos katalógusban is ezt írták, hogy az alsóbb fordulat tartományban optimálisabb a teljesítmény leadás
- 10 years ago
egy 1100 evo termi (titan) + euc + légszűrő-vel kb mennyi LE-t présel ki magából? hello, nem a loero lesz a lenyeg, de ez csak az en velemenyem.
tapasztalat az, ami "csak" Leo Vince dob + legszuro + nyitott haz + uj program ( atirt Ducati Performance ) kombo utan allt ossze, hogy sokkal egyenletesebb a nyomatekgorbe, mar amennyire en erzem ezt, mintha egy uj motort kaptam volna, alul "jobban huz", nem torpan meg 4000 korul, tovabb tudod porgetni, nem szabalyoz le 6500-nal, szerintem erezni, hogy jobb a motornak, igy vegre erezni, hogy minden 100, loero es nyomatek is.
- 10 years ago
Sziasztok!
Nincs valakinek 600-as Monsterre eladó alsó hasidomja?![]()
http://www.jofogas.hu/bekes/Ducati_Mons ... 463866.htm Ezt néztem én is már, de nem jön be ez a stílus.![]()
Azért köszi
- 10 years ago
egy 1100 evo termi (titan) + euc + légszűrő-vel kb mennyi LE-t présel ki magából? a gyári teljesítmény + 5-10 lőerő
- 10 years ago
Sziasztok!
Nincs valakinek 600-as Monsterre eladó alsó hasidomja?![]()
http://www.jofogas.hu/bekes/Ducati_Mons ... 463866.htm
- 10 years ago
egy 1100 evo termi (titan) + euc + légszűrő-vel kb mennyi LE-t présel ki magából?
- 10 years ago
Tavasszal lesz egy pár darab, addigra gyártunk.
Tervben van, hogy anyagában színezzük is, fekete-piros-fehér lesz.
De csak tavasszal...
Motoromon már ilyen van, a gyári másolata. Amilyen a képeid közt a 750-esen van olyan lenne? Ha anyagában színeznétek, utána már csak egy lakkréteg elég is lenne? Lehet egyre jelentkeznék vevőkéntIgen, pont olyan, majd teszek fel közelit.
Az enyémnek is olyan fényes volt a felülete mintha lakkozva lenne... csak ez még víztiszta műgyantából volt. Én felcsiszoltam, hogy fényezni lehessen.
Ha fekete anyagból lett volna, felteszem úgy, ahogy van. Pont ez lenne a célja a színre gyártásnak... Király!Ha aktuális lesz jelezz majd kérlek!
- 10 years ago
Sziasztok!
Nincs valakinek 600-as Monsterre eladó alsó hasidomja?Tavasszal lesz egy pár darab, addigra gyártunk.
De csak tavasszal...
Motoromon már ilyen van, a gyári másolata. Amilyen a képeid közt a 750-esen van olyan lenne? Ha anyagában színeznétek, utána már csak egy lakkréteg elég is lenne? Lehet egyre jelentkeznék vevőkéntIgen, pont olyan, majd teszek fel közelit.
Az enyémnek is olyan fényes volt a felülete mintha lakkozva lenne... csak ez még víztiszta műgyantából volt. Én felcsiszoltam, hogy fényezni lehessen.
Ha fekete anyagból lett volna, felteszem úgy, ahogy van. Pont ez lenne a célja a színre gyártásnak...
- 10 years ago
Sziasztok!
Nincs valakinek 600-as Monsterre eladó alsó hasidomja?Tavasszal lesz egy pár darab, addigra gyártunk.
De csak tavasszal...
Motoromon már ilyen van, a gyári másolata. Amilyen a képeid közt a 750-esen van olyan lenne? Ha anyagában színeznétek, utána már csak egy lakkréteg elég is lenne? Lehet egyre jelentkeznék vevőként
- 10 years ago
Karbont nem terveztek gyártani? Azt "egyenlőre" biztos nem!
Mi ezt csak úgy "hobbi szinten csináljuk" Ki gyárt olyat? Tudsz elérhetőséget? Köszi! a termék:
kontakt:
Megrendelés: info@wolfdesign.hu tel.: +36309784244
- 10 years ago
Tavasszal lesz egy pár darab, addigra gyártunk.
De csak tavasszal...
Motoromon már ilyen van, a gyári másolata. Karbont nem terveztek gyártani? Azt "egyenlőre" biztos nem!
Mi ezt csak úgy "hobbi szinten csináljuk" Ki gyárt olyat? Tudsz elérhetőséget? Köszi!
- 10 years ago
Sziasztok!
De csak tavasszal...
Motoromon már ilyen van, a gyári másolata. Karbont nem terveztek gyártani? Azt "egyenlőre" biztos nem!
Mi ezt csak úgy "hobbi szinten csináljuk"
- 10 years ago
Sziasztok!
De csak tavasszal...
Motoromon már ilyen van, a gyári másolata. Karbont nem terveztek gyártani?
- 10 years ago
Sziasztok!
De csak tavasszal...
Motoromon már ilyen van, a gyári másolata.
- 10 years ago
nem is tudtam, hogy vissza hozzák az S2R nevet a Monsternél:
http://www.ducati.com/bikes/monster/s2r/index.do csak az ázsiai piacon
kár, jól néz ki
- 10 years ago
http://www.ducati.com/bikes/monster/s2r/index.do csak az ázsiai piacon
- 10 years ago
m796-s2r_2014_studio_b01_1920x1080.mediagallery_output_image_1920x1080.png (1.04 MiB) Megtekintve 13800 alkalommal
http://www.ducati.com/bikes/monster/s2r/index.do
http://www.ducati.com/bikes/monster/s2r/index.do
Csatolmányok:
- 10 years ago
a 2 fajta van, kerek és ovális ac-vel, magyarra fordítva a testaszretta ovális arra nem megy fel a kerek mert beleér a hengerfejbe Köszi! Szerettem volna egy olyan karbonozott tankot mint a te Monstereden volt, és hirdettek jó áron egy s2r-re valót, ami alkalmas lett volna alapnak. Sajnos ezek szerint storno. Még egyszer köszönöm az infót. jah sajna nem jó, a testastretta jó mindegyikre, viszont azokat olyn áron is adják :/
- 10 years ago
Sziasztok! A műanyag Monster tankok egyformák, vagy típusfüggők? a 2 fajta van, kerek és ovális ac-vel, magyarra fordítva a testaszretta ovális arra nem megy fel a kerek mert beleér a hengerfejbe Köszi! Szerettem volna egy olyan karbonozott tankot mint a te Monstereden volt, és hirdettek jó áron egy s2r-re valót, ami alkalmas lett volna alapnak. Sajnos ezek szerint storno. Még egyszer köszönöm az infót.
- 10 years ago
Sziasztok! A műanyag Monster tankok egyformák, vagy típusfüggők? a 2 fajta van, kerek és ovális ac-vel, magyarra fordítva a testaszretta ovális arra nem megy fel a kerek mert beleér a hengerfejbe Köszi!
- 10 years ago
Sziasztok! A műanyag Monster tankok egyformák, vagy típusfüggők? a 2 fajta van, kerek és ovális ac-vel, magyarra fordítva a testaszretta ovális arra nem megy fel a kerek mert beleér a hengerfejbe