XGab
Nem ártana többet menni , de én nem kockáztatnák .
Sajnos nem sok idöm van rá! Cseréltetem nem szarakodok vele! Csak arra lettem volna kíváncsi,hogy van e értelme.Nézegettem,de olyan mint az uj.
Én motorom 11-éves volt, és 14 ezer km volt benne mikor cseréltük a szíjakat!! /Szemmel láthatólag nem volt baja,csak kurvára megnyúlt!!
Az is baj nem?
 harpi
Üdv mindenkinek!

Öt éve vettem a monsteremet akkor cseréltettem benne vezérmű szijakat.Azóta kb 4000 km mentem vele! :D Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy érdemes lenne cserélnem öket,vagy jó az még!? :D

Köszi:András
Sajnos nem sok idöm van rá! Cseréltetem nem szarakodok vele! Csak arra lettem volna kíváncsi,hogy van e értelme.Nézegettem,de olyan mint az uj.
Én motorom 11-éves volt, és 14 ezer km volt benne mikor cseréltük a szíjakat!! /Szemmel láthatólag nem volt baja,csak kurvára megnyúlt!!
 dino74
Üdv mindenkinek!

Öt éve vettem a monsteremet akkor cseréltettem benne vezérmű szijakat.Azóta kb 4000 km mentem vele! :D Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy érdemes lenne cserélnem öket,vagy jó az még!? :D

a 749r 7 éves volt amikor lecseréltem, volt benne 7000km
 András
Üdv mindenkinek!

kopi
Üdv mindenkinek!

angel911
Üdv mindenkinek!

20000 km vagy 2 évet írnak ha minden igaz, szerintem nem ártana, de vannak itt komolyabb szakértők...
 András
Üdv mindenkinek!

Warpig
Ha van valakinek Öhlins kormánycsillapítója (oldalra szerelhetős típus), lemérné nekem a ház hosszát?

Thx!
W.
23cm
ez melyik hossz? nekem úgy rémlik, hogy 130mm az útja
Az útja 140mm. A 230mm az magának a háznak a hossza, amiben az okosság van :)
 dino74
Ha van valakinek Öhlins kormánycsillapítója (oldalra szerelhetős típus), lemérné nekem a ház hosszát?

Thx!
W.
23cm
ez melyik hossz? nekem úgy rémlik, hogy 130mm az útja
 PETTI

Thx!
W.
23cm
 Warpig

Thx!
W.
 qweras
Ki gyárt olyat? Tudsz elérhetőséget? Köszi!
a termék:
http://www.wolfdesign.hu/hu/motor/23/

kontakt:
http://www.wolfdesign.hu/hu/about-us/
Megrendelés: info@wolfdesign.hu tel.: +36309784244
Az lenne még a kérdésem a témával kapcsolatban, hogy te mivel raktad fel az idomot? Beszéltem a wolfdesign-nal és ők nem adnak hozzá kittet. Kerestem a neten, kissé húzós áron van, ahhoz képest, hogy pár biz-basz csak.
csináltam hozzá magamnak 4db kis konzolt aluból
 Warpig
Azt "egyenlőre" biztos nem!
Azt gyárt más idehaza rendeset.
Mi ezt csak úgy "hobbi szinten csináljuk"
a termék:
http://www.wolfdesign.hu/hu/motor/23/

kontakt:
http://www.wolfdesign.hu/hu/about-us/
Megrendelés: info@wolfdesign.hu tel.: +36309784244
Az lenne még a kérdésem a témával kapcsolatban, hogy te mivel raktad fel az idomot? Beszéltem a wolfdesign-nal és ők nem adnak hozzá kittet. Kerestem a neten, kissé húzós áron van, ahhoz képest, hogy pár biz-basz csak.
 kopi
Sziasztok :) Szép napot mindenkinek:) Van egy Monster 600-asom,ami 99-es évjárat. A 900-as-nak az órája van rajta.Én igy vettem már.Az a helyzet vele hogy ha megyek vele nem mutatja a valós km adatokat kb 30km minuszt mutat a valóshoz képes.Nincs valakinek egy 900-as meghajtója le az elsökerékbe..Valószinü hogy a 600.asé van benne a gyári csak nem cserélték ki a 900-as meghajtóra,ami kellett volna a 900-as órához.Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket..Üdv Róbert:)
Tudtommal ugyanolyan az óra és ebből következik hogy ugyanolyan a meghajtó is .
 Bali Beta
Szia!

A kormány magasításról nem tudok nyilatkozni, bár most készülök új kormányt venni, magasabb nem lesz. Arról majd ír egy tapasztaltabb kolléga...

A tükörrel kapcsolatban nekem is volt bajom, de váltottam kormányvég tükörre. Nekem 100%-ban bejöttek. Mindent látni bennük annak ellenére, hogy milyen kicsinek tűnnek és jól is néz ki :).

Üdv
Köszönöm a választ!
Épp gondoltam rá, hogy milyen jó lenne ha tudnál képet mutatni a tükörről amikor megnéztem az albumaidat - tetszik, sőt, ez tetszik eddig a legjobban azok küzül amiket eddig láttam a neten.
Van esetleg linked/infod ehhez a típushoz?

Köszi!
 Róbert
Sziasztok :) Szép napot mindenkinek:) Van egy Monster 600-asom,ami 99-es évjárat. A 900-as-nak az órája van rajta.Én igy vettem már.Az a helyzet vele hogy ha megyek vele nem mutatja a valós km adatokat kb 30km minuszt mutat a valóshoz képes.Nincs valakinek egy 900-as meghajtója le az elsökerékbe..Valószinü hogy a 600.asé van benne a gyári csak nem cserélték ki a 900-as meghajtóra,ami kellett volna a 900-as órához.Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket..Üdv Róbert:)
 gonosz
Szia!

A kormány magasításról nem tudok nyilatkozni, bár most készülök új kormányt venni, magasabb nem lesz. Arról majd ír egy tapasztaltabb kolléga...

A tükörrel kapcsolatban nekem is volt bajom, de váltottam kormányvég tükörre. Nekem 100%-ban bejöttek. Mindent látni bennük annak ellenére, hogy milyen kicsinek tűnnek és jól is néz ki :).

Üdv
 Bali Beta
Sziasztok!

Bár igazán friss Monster 620 tulajdonos vagyok, és nem is tervezek átalakításokat, de az első próbálgatásoknál már felmerült bennem két dolog amiket a netes kutatások alapján nem csak én változtatnék meg, bár itt konkrétan nem olvastam róla (elnézést, ha már volt téma, csak én nem vettem észre).
Az egyik a kormány helyzete - már az első körök alatt felmerült bennem, hogy egy kicsit túrásabb/magasabb kormány pozíció talán jobb lenne. Nem vagyok persze biztos benne, úgyhogy szívesen hallanám mások véleményét az utólagos kormánymagasítókról (ez tünik a legegyszerűbnek).
Ahogy olvastam róla, azt gondolnám nekem bejönne a megemelt/kicsit közelebb hozott kormány.

A másik pedig a tükör helye, amiben leginkább a karomat/könyökömet látom. Itt is meg kell jegyeznem, hogy lehet, hogy csak még szoknom kellene, vagy megtalálni egy jó beállítást, de ahogy olvasgattam lehet egy kormányvégre rögzíthető, és onnan kicsit oldalra/felfelé lógó kivitel nyerőbb lenne, már ami a hátra látást illeti.

És nem mellékesen pedig üdv, Balázs vagyok, új itt a fórumon, bár már olvasgatom egy ideje.
 gonosz
Sziasztok!

Első körben gondoltam itt a fórumon érdeklődöm: nincs-e valakinek esetleg eladó kormánya (Pazzaz vagy LSL) kisMonsterre? Illetve, ha nincs, van-e linketek, ahol rendelhetnék (már kaptam egy-két tippet, de gondoltam begyűjtöm az infókat)?

Előre is köszi, üdv!
 András
Aki "megunná" a Monsterét,itt a megoldás,úgyis retro hullám van,készítsen belőle Sport Classic-ot :) A képen az alap egy M900 :)
Soha nem fogom megunni! Max veszek mellé egy másikat,ha nyerek a lotton:D!
 TorzsiMTS
Aki "megunná" a Monsterét,itt a megoldás,úgyis retro hullám van,készítsen belőle Sport Classic-ot :) A képen az alap egy M900 :)
Csatolmányok:
1510619_587316038069729_4573152195396243840_n.jpg
1510619_587316038069729_4573152195396243840_n.jpg (124.28 KiB) Megtekintve 13812 alkalommal
 Dani
egy 1100 evo termi (titan) + euc + légszűrő-vel kb mennyi LE-t présel ki magából?
hello, nem a loero lesz a lenyeg, de ez csak az en velemenyem.

tapasztalat az, ami "csak" Leo Vince dob + legszuro + nyitott haz + uj program ( atirt Ducati Performance ) kombo utan allt ossze, hogy sokkal egyenletesebb a nyomatekgorbe, mar amennyire en erzem ezt, mintha egy uj motort kaptam volna, alul "jobban huz", nem torpan meg 4000 korul, tovabb tudod porgetni, nem szabalyoz le 6500-nal, szerintem erezni, hogy jobb a motornak, igy vegre erezni, hogy minden 100, loero es nyomatek is.

értem, a hivatalos katalógusban is ezt írták, hogy az alsóbb fordulat tartományban optimálisabb a teljesítmény leadás

zsolt24
egy 1100 evo termi (titan) + euc + légszűrő-vel kb mennyi LE-t présel ki magából?
hello, nem a loero lesz a lenyeg, de ez csak az en velemenyem.

tapasztalat az, ami "csak" Leo Vince dob + legszuro + nyitott haz + uj program ( atirt Ducati Performance ) kombo utan allt ossze, hogy sokkal egyenletesebb a nyomatekgorbe, mar amennyire en erzem ezt, mintha egy uj motort kaptam volna, alul "jobban huz", nem torpan meg 4000 korul, tovabb tudod porgetni, nem szabalyoz le 6500-nal, szerintem erezni, hogy jobb a motornak, igy vegre erezni, hogy minden 100, loero es nyomatek is.
 ricsi
a gyári teljesítmény + 5-10 lőerő
 Dani
 dudu
Tavasszal lesz egy pár darab, addigra gyártunk.
Tervben van, hogy anyagában színezzük is, fekete-piros-fehér lesz.
De csak tavasszal...
Motoromon már ilyen van, a gyári másolata.
Amilyen a képeid közt a 750-esen van olyan lenne? Ha anyagában színeznétek, utána már csak egy lakkréteg elég is lenne? Lehet egyre jelentkeznék vevőként :)
Igen, pont olyan, majd teszek fel közelit.
Az enyémnek is olyan fényes volt a felülete mintha lakkozva lenne... csak ez még víztiszta műgyantából volt. Én felcsiszoltam, hogy fényezni lehessen.
Ha fekete anyagból lett volna, felteszem úgy, ahogy van. Pont ez lenne a célja a színre gyártásnak...
Király! :) Ha aktuális lesz jelezz majd kérlek! :)
 qweras
Sziasztok!
Nincs valakinek 600-as Monsterre eladó alsó hasidomja? :)
De csak tavasszal...
Amilyen a képeid közt a 750-esen van olyan lenne? Ha anyagában színeznétek, utána már csak egy lakkréteg elég is lenne? Lehet egyre jelentkeznék vevőként :)
Igen, pont olyan, majd teszek fel közelit.
Az enyémnek is olyan fényes volt a felülete mintha lakkozva lenne... csak ez még víztiszta műgyantából volt. Én felcsiszoltam, hogy fényezni lehessen.
Ha fekete anyagból lett volna, felteszem úgy, ahogy van. Pont ez lenne a célja a színre gyártásnak...
 dudu
Sziasztok!
De csak tavasszal...
 Warpig
De csak tavasszal...
Karbont nem terveztek gyártani?
 qweras
Sziasztok!
De csak tavasszal...
 Warpig
Sziasztok!
De csak tavasszal...
 qweras
Sziasztok!
De csak tavasszal...
 dino74
a 2 fajta van, kerek és ovális ac-vel, magyarra fordítva a testaszretta ovális arra nem megy fel a kerek mert beleér a hengerfejbe
Köszi!
Szerettem volna egy olyan karbonozott tankot mint a te Monstereden volt, és hirdettek jó áron egy s2r-re valót, ami alkalmas lett volna alapnak. Sajnos ezek szerint storno. Még egyszer köszönöm az infót.
jah sajna nem jó, a testastretta jó mindegyikre, viszont azokat olyn áron is adják :/
 Trade7
Sziasztok! A műanyag Monster tankok egyformák, vagy típusfüggők?
a 2 fajta van, kerek és ovális ac-vel, magyarra fordítva a testaszretta ovális arra nem megy fel a kerek mert beleér a hengerfejbe
Köszi!
Szerettem volna egy olyan karbonozott tankot mint a te Monstereden volt, és hirdettek jó áron egy s2r-re valót, ami alkalmas lett volna alapnak. Sajnos ezek szerint storno. Még egyszer köszönöm az infót.
 Trade7
Köszi!
 dino74
 Trade7
A 696/796/1100-as szériára gondolsz?
Bocs a pontatlanságért. S2r S4rs-re gondoltam.
 TorzsiMTS
A 696/796/1100-as szériára gondolsz?
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 91

Tom Cruise's watch collection, through the silver […]

Essentially the most Overlooked Pilot's Watch of a[…]