- 11 years ago
Erről nemrégiben volt már szó . Én mosóporos langyos vízzel szoktam mosni , száradás után pedig befújom légszűrősprével . Én konkrétan Castrolt használok de bármelyik megfelel . létezik légszűrőtisztító folyadék Mint írtam erről már volt szó . Én maradok a hagyományos módszernél . Mindíg van itthon és nem kell külön pénzt kiadni érte . Mosóporral lehet mosni légszűrőt de tisztítófolyadékkal nem hiszem hogy lehet mosni ruhát .Uraim, köszönöm szépen az összes infót és tapasztalatot mindenkinek!!
Kopi: most hogy említetted, rémlik, hogy nemrég volt egy eszmecsere erről a témáról, visszaolvasom 7végén.
Warpig: a tank belső borítását már megette az enyészet, (vagy a tankjavító, mindegy is) viszont így nem is gondolkozok egy "új" darab beszerzésén)
Körbejárom az ajánlott vegyszerek témáját.
Még egyszer köszönet mindenkinek!!
- 11 years ago
Vagyis ezek szerint bevált. Tisztításhoz - kenéshez mit használsz, és milyen időnként? Erről nemrégiben volt már szó . Én mosóporos langyos vízzel szoktam mosni , száradás után pedig befújom légszűrősprével . Én konkrétan Castrolt használok de bármelyik megfelel . létezik légszűrőtisztító folyadék Mint írtam erről már volt szó . Én maradok a hagyományos módszernél . Mindíg van itthon és nem kell külön pénzt kiadni érte . Mosóporral lehet mosni légszűrőt de tisztítófolyadékkal nem hiszem hogy lehet mosni ruhát .
- 11 years ago
Ilyen van nekem is kb négy éve . Vagyis ezek szerint bevált. Tisztításhoz - kenéshez mit használsz, és milyen időnként? Erről nemrégiben volt már szó . Én mosóporos langyos vízzel szoktam mosni , száradás után pedig befújom légszűrősprével . Én konkrétan Castrolt használok de bármelyik megfelel . létezik légszűrőtisztító folyadék
- 11 years ago
Ma végre megérkezett az új sportlégszűrő! (bontatlan, 0 km-es, fedéllel)
7végén próba és kacagás, remélem.
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Ilyen van nekem is kb négy éve . Vagyis ezek szerint bevált. Tisztításhoz - kenéshez mit használsz, és milyen időnként? Erről nemrégiben volt már szó . Én mosóporos langyos vízzel szoktam mosni , száradás után pedig befújom légszűrősprével . Én konkrétan Castrolt használok de bármelyik megfelel .
- 11 years ago
nem viccelni akar, hanem upgradelni ;)annyi mindent kéne bele tenni, hogy nem éri meg! Féktárcsa, szenzorok, ecu tuti, de lehet, hogy műszerfalat is jaja,lehet annyiból kijönne egy Evo 1100!
Ami a legszebb az uj monsterek kozott szerintem. hát Sanci, most elmorzsoltam egy könnycseppet, mert tényleg![]()
![]()
köszi! felszoptalakrendesen
- 11 years ago
Sziaszok!
Érdeklődnék valaki futott e már hasonló köröket. Nyáron vettem egy ABS nélküli 696-os Monstert. Van szerintetek arra lehetőség, hogy gyári alkatrészekből ABS-t szereltessek rá és van e ötletetek hogyan álljak neki, kivel beszéljek?
Üdv
Zsolt ahogy a többiek is írták, megoldható, de valószínűleg nem éri meg. ha mégis futnál pár kört, a moto rosso-t keresd meg. általában bontottan nehéz találni ilyen alkatrészeket, mert a motorok elejét szokták összetörni, ami pont kellene neked. lehet van nekik valami, esetleg újat rendelnek, az árat nem tudom, de nem két forint lesz.
- 11 years ago
Szerintem felejtős!Én a fékkel nem viccelnék! nem viccelni akar, hanem upgradelni ;)annyi mindent kéne bele tenni, hogy nem éri meg! Féktárcsa, szenzorok, ecu tuti, de lehet, hogy műszerfalat is jaja,lehet annyiból kijönne egy Evo 1100!
Ami a legszebb az uj monsterek kozott szerintem. hát Sanci, most elmorzsoltam egy könnycseppet, mert tényleg![]()
![]()
köszi!
- 11 years ago
Sziaszok!
Érdeklődnék valaki futott e már hasonló köröket. Nyáron vettem egy ABS nélküli 696-os Monstert. Van szerintetek arra lehetőség, hogy gyári alkatrészekből ABS-t szereltessek rá és van e ötletetek hogyan álljak neki, kivel beszéljek?
Üdv
Zsolt Szerintem felejtős!Én a fékkel nem viccelnék! nem viccelni akar, hanem upgradelni ;)annyi mindent kéne bele tenni, hogy nem éri meg! Féktárcsa, szenzorok, ecu tuti, de lehet, hogy műszerfalat is jaja,lehet annyiból kijönne egy Evo 1100!
Ami a legszebb az uj monsterek kozott szerintem.
- 11 years ago
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Nekem is ilyen van. Szedd le a tank belső felén lévő szigetelést, mert beszívja.
K&N tisztító/olajozó szettet használok hozzá, ha minden igaz ők is gyártják ezt a fajta direktszűrőt a Performance-nak.
- 11 years ago
Sziaszok!
Üdv
Zsolt Szerintem felejtős!Én a fékkel nem viccelnék! nem viccelni akar, hanem upgradelni ;)annyi mindent kéne bele tenni, hogy nem éri meg! Féktárcsa, szenzorok, ecu tuti, de lehet, hogy műszerfalat is
- 11 years ago
Sziaszok!
Üdv
Zsolt Szerintem felejtős!Én a fékkel nem viccelnék!
- 11 years ago
Sziaszok!
Üdv
Zsolt
Üdv
Zsolt
- 11 years ago
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Ilyen van nekem is kb négy éve . Vagyis ezek szerint bevált. Tisztításhoz - kenéshez mit használsz, és milyen időnként?
- 11 years ago
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Vágd le a légyszűrőház fedelet, különben nem sok értelme van. A kipufogód úgy emlékszem úgyis nyitott. Nagyobb szívóhang, de azért nem fog hanyatt vágni a plusz erőJó lesz! Jól emlékszel, nyitott a rendszer
Viszont ebben a szettben benne a fedél is, úgyhogy a faragás megúszva
Itt és most a pszihés tuning a lényeg![]()
))
(még két év, és úgyis az asszonynál végzi... neki meg így is elég lesz)
- 11 years ago
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Ilyen van nekem is kb négy éve .
- 11 years ago
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Vágd le a légyszűrőház fedelet, különben nem sok értelme van. A kipufogód úgy emlékszem úgyis nyitott. Nagyobb szívóhang, de azért nem fog hanyatt vágni a plusz erőJó lesz!
- 11 years ago
snc_141209_183753.jpg (528.94 KiB) Megtekintve 22839 alkalommal
Ma végre megérkezett az új sportlégszűrő! (bontatlan, 0 km-es, fedéllel
)
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele?
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele?
Csatolmányok:
- 11 years ago
Van valakinek Wilbers kormánytelója? mintha ringunak az lenne? karcsikának is van de őt online nem leled Rendben, köszi!
- 11 years ago
Van valakinek Wilbers kormánytelója? mintha ringunak az lenne? karcsikának is van de őt online nem leled
- 11 years ago
Sziasztok!
Nagyon tetszik a diavel rendszámtábla megoldása, szerintetek van hasonló megoldás 696 monsterre?
Az csak a 796 ra jó... 696 ra nincs ilyen megoldás a hátsó villa miatt... ja tényleg az nem egykarú
- 11 years ago
Sziasztok!
Nagyon tetszik a diavel rendszámtábla megoldása, szerintetek van hasonló megoldás 696 monsterre?
Az csak a 796 ra jó... 696 ra nincs ilyen megoldás a hátsó villa miatt...
- 11 years ago
Sziasztok!
Nagyon tetszik a diavel rendszámtábla megoldása, szerintetek van hasonló megoldás 696 monsterre? Rizoma gyárt, de nem biztos, hogy én azt szeretném kifizetni
- 11 years ago
Sziasztok!
- 11 years ago
....hallgatlak. Az autós akksimat még csak simán töltenem kellett. Egyébként meg nem volt vele gondom. A motorossal meg most nézek szembe először......szóval adott az alacsony savszint némely rekeszben. Azt gondolom fel kellene töltenem...maga az akku töltőm megvettem, az ok. A svas gondozást igénylő akkukat rendszeresen ellenőrizni kell ! Csak desztilált vízzel ajánlatos feltölteni , el kell hogy lepje a cellákat . Főleg nyáron kell figyelni a szintet mivel a meleg és a motor hője miatt gyorsabban párolog . a sav nem párolog tudtommal.ergo ha hiányzik,valahol kieresztett.
az ioncserélt víz pedig biztos fog párologni Ezért írtam hogy vízzel kell feltöteni . Ioncserélt vagy desztilált az csak részlet kérdés .
- 11 years ago
az az autoknál sem működik ....hallgatlak. Az autós akksimat még csak simán töltenem kellett. Egyébként meg nem volt vele gondom. A motorossal meg most nézek szembe először......szóval adott az alacsony savszint némely rekeszben. Azt gondolom fel kellene töltenem...maga az akku töltőm megvettem, az ok. A svas gondozást igénylő akkukat rendszeresen ellenőrizni kell ! Csak desztilált vízzel ajánlatos feltölteni , el kell hogy lepje a cellákat . Főleg nyáron kell figyelni a szintet mivel a meleg és a motor hője miatt gyorsabban párolog . a sav nem párolog tudtommal.ergo ha hiányzik,valahol kieresztett.
az ioncserélt víz pedig biztos fog párologni
- 11 years ago
kormanyok.jpg (12.19 KiB) Megtekintve 22839 alkalommal
Sziasztok. 600-as Monster (2001) kormányának a méreteit tudja valaki pontosan? Ezek a méretek kellenének., mint a képen. ( bocsi a gyenge minőségért! ) 
Csatolmányok:
- 11 years ago
az az autoknál sem működik ....hallgatlak. Az autós akksimat még csak simán töltenem kellett. Egyébként meg nem volt vele gondom. A motorossal meg most nézek szembe először......szóval adott az alacsony savszint némely rekeszben. Azt gondolom fel kellene töltenem...maga az akku töltőm megvettem, az ok. A svas gondozást igénylő akkukat rendszeresen ellenőrizni kell ! Csak desztilált vízzel ajánlatos feltölteni , el kell hogy lepje a cellákat . Főleg nyáron kell figyelni a szintet mivel a meleg és a motor hője miatt gyorsabban párolog . Na én is erre gondoltam....köszönöm.
- 11 years ago
Sziasztok!
Nem találtam akkus topicot, pedig úgy emlékszem volt valahol....mindegy. Van egy dicra yb16al-a2 típusú akksim, amit most operáltam ki a helyéről, hogy aztán majd jól csepptöltsem télen....az az amatőr kérdésem, hogy ebben az esetben is úgy működik-e, mint az autóknál: desztillált vízzel is után lehet tölteni vagy nem?
Üdv: g. az az autoknál sem működik ....hallgatlak. Az autós akksimat még csak simán töltenem kellett. Egyébként meg nem volt vele gondom. A motorossal meg most nézek szembe először......szóval adott az alacsony savszint némely rekeszben. Azt gondolom fel kellene töltenem...maga az akku töltőm megvettem, az ok. A svas gondozást igénylő akkukat rendszeresen ellenőrizni kell ! Csak desztilált vízzel ajánlatos feltölteni , el kell hogy lepje a cellákat . Főleg nyáron kell figyelni a szintet mivel a meleg és a motor hője miatt gyorsabban párolog .
- 11 years ago
Sziasztok!
Nem találtam akkus topicot, pedig úgy emlékszem volt valahol....mindegy. Van egy dicra yb16al-a2 típusú akksim, amit most operáltam ki a helyéről, hogy aztán majd jól csepptöltsem télen....az az amatőr kérdésem, hogy ebben az esetben is úgy működik-e, mint az autóknál: desztillált vízzel is után lehet tölteni vagy nem?
Üdv: g. az az autoknál sem működik ....hallgatlak. Az autós akksimat még csak simán töltenem kellett. Egyébként meg nem volt vele gondom. A motorossal meg most nézek szembe először......szóval adott az alacsony savszint némely rekeszben. Azt gondolom fel kellene töltenem...maga az akku töltőm megvettem, az ok.
- 11 years ago
Sziasztok!
Üdv: g. az az autoknál sem működik
- 11 years ago
Sziasztok!
Üdv: g.
Üdv: g.
- 11 years ago
valaki 620-ra(2004) doboztarto konzol? (hatso)
vagy esetleg valami rajz ami alapjan le tudom gyartatni?
tudom h lehet-lehetett kapni de shol nem talalok.... én is tőle vettem:
http://www.jofogas.hu/pest/Ducati_Monst ... 517072.htm
klubtárs, Wizi néven Köszönöm a segitseget! irok is neki gyorsan !
- 11 years ago
tudom h lehet-lehetett kapni de shol nem talalok.... én is tőle vettem:
http://www.jofogas.hu/pest/Ducati_Monst ... 517072.htm
klubtárs, Wizi néven
- 11 years ago
tudom h lehet-lehetett kapni de shol nem talalok.... megnézem az enyémet, hogy az jó-e 620-ra is. szerintem igen.
"gyári" Nonfango, ezzel szerelték őket gyárilag.
ha jó, megkeresem a kontaktot akitől vettem.
képeim között, 8-10-11-en látszik, félig leszedve. Ez a típus 4 csavarral félbe bontható
- 11 years ago
tudom h lehet-lehetett kapni de shol nem talalok....
tudom h lehet-lehetett kapni de shol nem talalok....
- 11 years ago
Egy kis review az 1200S Monster-ről a francia bolondoktól,a legbetegebbek komolyan
Egy kis review az 1200S Monster-ről a francia bolondoktól,a legbetegebbek komolyan
- 11 years ago
Sziasztok!
Ha valakinek van felesleges hátsó motoremelő állványa, ami Monster 600 kompatibilis, akkor vevő vagyok rá! (Vagy ha tippetek van, hogy honnan lehet beszerezni nem 40-50eFt-ért, azt szívesen veszem!) Köszi!
Én nála vettem. elég masszív, jó minőségű cucc.
http://www.motorgumizala.hu/haacutetsoa ... piros.html
Szerintem a Tesconak is ő gyártja kb. ilyen az enyém is
- 11 years ago
Sziasztok!
Ha valakinek van felesleges hátsó motoremelő állványa, ami Monster 600 kompatibilis, akkor vevő vagyok rá! (Vagy ha tippetek van, hogy honnan lehet beszerezni nem 40-50eFt-ért, azt szívesen veszem!) Köszi! Ha esetleg párban gondolkodsz érdemes ezt az oldalt is megnézned: http://ricambiweiss.com/en/6-paddock-stand
A hátsó is csak 20 euró+posta.
- 11 years ago
Sziasztok!
Ha valakinek van felesleges hátsó motoremelő állványa, ami Monster 600 kompatibilis, akkor vevő vagyok rá! (Vagy ha tippetek van, hogy honnan lehet beszerezni nem 40-50eFt-ért, azt szívesen veszem!) Köszi!
Én nála vettem. elég masszív, jó minőségű cucc.
http://www.motorgumizala.hu/haacutetsoa ... piros.html
- 11 years ago
Sziasztok!
Tesco-ban szokott lenni univerzális ami a hátsó lengővilla alá támasztandó, nekem is ilyen van talán 7-8000 Ft volt és kiválóan müxik.
Google -on ha keresel ott is találni 10-20 között csomót pl:
http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Motor ... 550110.htm
- 11 years ago
Sziasztok!
- 11 years ago
Sziasztok szeretnék a motoromnak hangot csinálni, ha esetleg valakinek van elfekvőben (olcsón jó)
kipufogórendszere írjon nekem. Monster 600
- 11 years ago
Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Köszi, csak a felső lazult le az alsó keményen be van állva. Szerintem kiveszem és megpróbálom úgy. Ti mennyire állítottátok? úgy emlékszem,mhogy a rúdon 1,3cm a max amit ki tudsz állítani. Nekem fel volt emelve hátul és elöl 2 csík leengedve és sokkal jobb lett. Déczi csinálta amikor átrugózta nekem Nagyon durván nem akarom megváltoztatni a geometriát mert után meg csapkod mint az állat. De majd lehet kipróbálom az elejét is. Köszi
- 11 years ago
Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Melegítés?
Én már melegítek egy unikummal éppenNeked volt igazad!
- 11 years ago
Hi!
Megtudná valaki mondani nekem, hogy ha a 13 számú csavart kitekerem max 7,5mm-el (gyárilag annyi a megengedett) kb mennyivel lesz magasabb a segge?
http://farm6.static.flickr.com/5132/544 ... 9bd8_b.jpg Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Köszi, csak a felső lazult le az alsó keményen be van állva. Szerintem kiveszem és megpróbálom úgy. Ti mennyire állítottátok? úgy emlékszem,mhogy a rúdon 1,3cm a max amit ki tudsz állítani. Nekem fel volt emelve hátul és elöl 2 csík leengedve és sokkal jobb lett. Déczi csinálta amikor átrugózta nekem
- 11 years ago
Hi!
Megtudná valaki mondani nekem, hogy ha a 13 számú csavart kitekerem max 7,5mm-el (gyárilag annyi a megengedett) kb mennyivel lesz magasabb a segge?
http://farm6.static.flickr.com/5132/544 ... 9bd8_b.jpg Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Köszi, csak a felső lazult le az alsó keményen be van állva. Szerintem kiveszem és megpróbálom úgy. Ti mennyire állítottátok?
- 11 years ago
Hi!
http://farm6.static.flickr.com/5132/544 ... 9bd8_b.jpg Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Melegítés?
Én már melegítek egy unikummal éppen
- 11 years ago
Hi!
http://farm6.static.flickr.com/5132/544 ... 9bd8_b.jpg Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Melegítés?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]