- 10 years ago
Erről nemrégiben volt már szó . Én mosóporos langyos vízzel szoktam mosni , száradás után pedig befújom légszűrősprével . Én konkrétan Castrolt használok de bármelyik megfelel . létezik légszűrőtisztító folyadék Mint írtam erről már volt szó . Én maradok a hagyományos módszernél . Mindíg van itthon és nem kell külön pénzt kiadni érte . Mosóporral lehet mosni légszűrőt de tisztítófolyadékkal nem hiszem hogy lehet mosni ruhát .Uraim, köszönöm szépen az összes infót és tapasztalatot mindenkinek!!
Kopi: most hogy említetted, rémlik, hogy nemrég volt egy eszmecsere erről a témáról, visszaolvasom 7végén.
Warpig: a tank belső borítását már megette az enyészet, (vagy a tankjavító, mindegy is) viszont így nem is gondolkozok egy "új" darab beszerzésén)
Körbejárom az ajánlott vegyszerek témáját.
Még egyszer köszönet mindenkinek!!
- 10 years ago
Vagyis ezek szerint bevált. Tisztításhoz - kenéshez mit használsz, és milyen időnként? Erről nemrégiben volt már szó . Én mosóporos langyos vízzel szoktam mosni , száradás után pedig befújom légszűrősprével . Én konkrétan Castrolt használok de bármelyik megfelel . létezik légszűrőtisztító folyadék Mint írtam erről már volt szó . Én maradok a hagyományos módszernél . Mindíg van itthon és nem kell külön pénzt kiadni érte . Mosóporral lehet mosni légszűrőt de tisztítófolyadékkal nem hiszem hogy lehet mosni ruhát .
- 10 years ago
Ilyen van nekem is kb négy éve . Vagyis ezek szerint bevált. Tisztításhoz - kenéshez mit használsz, és milyen időnként? Erről nemrégiben volt már szó . Én mosóporos langyos vízzel szoktam mosni , száradás után pedig befújom légszűrősprével . Én konkrétan Castrolt használok de bármelyik megfelel . létezik légszűrőtisztító folyadék
- 10 years ago
Ma végre megérkezett az új sportlégszűrő! (bontatlan, 0 km-es, fedéllel)
7végén próba és kacagás, remélem.
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Ilyen van nekem is kb négy éve . Vagyis ezek szerint bevált. Tisztításhoz - kenéshez mit használsz, és milyen időnként? Erről nemrégiben volt már szó . Én mosóporos langyos vízzel szoktam mosni , száradás után pedig befújom légszűrősprével . Én konkrétan Castrolt használok de bármelyik megfelel .
- 10 years ago
nem viccelni akar, hanem upgradelni ;)annyi mindent kéne bele tenni, hogy nem éri meg! Féktárcsa, szenzorok, ecu tuti, de lehet, hogy műszerfalat is jaja,lehet annyiból kijönne egy Evo 1100!
Ami a legszebb az uj monsterek kozott szerintem. hát Sanci, most elmorzsoltam egy könnycseppet, mert tényleg![]()
![]()
köszi! felszoptalakrendesen
- 10 years ago
Sziaszok!
Érdeklődnék valaki futott e már hasonló köröket. Nyáron vettem egy ABS nélküli 696-os Monstert. Van szerintetek arra lehetőség, hogy gyári alkatrészekből ABS-t szereltessek rá és van e ötletetek hogyan álljak neki, kivel beszéljek?
Üdv
Zsolt ahogy a többiek is írták, megoldható, de valószínűleg nem éri meg. ha mégis futnál pár kört, a moto rosso-t keresd meg. általában bontottan nehéz találni ilyen alkatrészeket, mert a motorok elejét szokták összetörni, ami pont kellene neked. lehet van nekik valami, esetleg újat rendelnek, az árat nem tudom, de nem két forint lesz.
- 10 years ago
Szerintem felejtős!Én a fékkel nem viccelnék! nem viccelni akar, hanem upgradelni ;)annyi mindent kéne bele tenni, hogy nem éri meg! Féktárcsa, szenzorok, ecu tuti, de lehet, hogy műszerfalat is jaja,lehet annyiból kijönne egy Evo 1100!
Ami a legszebb az uj monsterek kozott szerintem. hát Sanci, most elmorzsoltam egy könnycseppet, mert tényleg![]()
![]()
köszi!
- 10 years ago
Sziaszok!
Érdeklődnék valaki futott e már hasonló köröket. Nyáron vettem egy ABS nélküli 696-os Monstert. Van szerintetek arra lehetőség, hogy gyári alkatrészekből ABS-t szereltessek rá és van e ötletetek hogyan álljak neki, kivel beszéljek?
Üdv
Zsolt Szerintem felejtős!Én a fékkel nem viccelnék! nem viccelni akar, hanem upgradelni ;)annyi mindent kéne bele tenni, hogy nem éri meg! Féktárcsa, szenzorok, ecu tuti, de lehet, hogy műszerfalat is jaja,lehet annyiból kijönne egy Evo 1100!
Ami a legszebb az uj monsterek kozott szerintem.
- 10 years ago
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Nekem is ilyen van. Szedd le a tank belső felén lévő szigetelést, mert beszívja.
K&N tisztító/olajozó szettet használok hozzá, ha minden igaz ők is gyártják ezt a fajta direktszűrőt a Performance-nak.
- 10 years ago
Sziaszok!
Üdv
Zsolt Szerintem felejtős!Én a fékkel nem viccelnék! nem viccelni akar, hanem upgradelni ;)annyi mindent kéne bele tenni, hogy nem éri meg! Féktárcsa, szenzorok, ecu tuti, de lehet, hogy műszerfalat is
- 10 years ago
Sziaszok!
Üdv
Zsolt Szerintem felejtős!Én a fékkel nem viccelnék!
- 10 years ago
Sziaszok!
Üdv
Zsolt
Üdv
Zsolt
- 10 years ago
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Ilyen van nekem is kb négy éve . Vagyis ezek szerint bevált. Tisztításhoz - kenéshez mit használsz, és milyen időnként?
- 10 years ago
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Vágd le a légyszűrőház fedelet, különben nem sok értelme van. A kipufogód úgy emlékszem úgyis nyitott. Nagyobb szívóhang, de azért nem fog hanyatt vágni a plusz erőJó lesz! Jól emlékszel, nyitott a rendszer
Viszont ebben a szettben benne a fedél is, úgyhogy a faragás megúszva
Itt és most a pszihés tuning a lényeg![]()
))
(még két év, és úgyis az asszonynál végzi... neki meg így is elég lesz)
- 10 years ago
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Ilyen van nekem is kb négy éve .
- 10 years ago
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele? Vágd le a légyszűrőház fedelet, különben nem sok értelme van. A kipufogód úgy emlékszem úgyis nyitott. Nagyobb szívóhang, de azért nem fog hanyatt vágni a plusz erőJó lesz!
- 10 years ago
snc_141209_183753.jpg (528.94 KiB) Megtekintve 16842 alkalommal
Ma végre megérkezett az új sportlégszűrő! (bontatlan, 0 km-es, fedéllel
)
Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele?

Használ valaki ilyet? Tapasztalat vele?
Csatolmányok:
- 10 years ago
Van valakinek Wilbers kormánytelója? mintha ringunak az lenne? karcsikának is van de őt online nem leled Rendben, köszi!
- 10 years ago
Van valakinek Wilbers kormánytelója? mintha ringunak az lenne? karcsikának is van de őt online nem leled
- 10 years ago
Sziasztok!
Nagyon tetszik a diavel rendszámtábla megoldása, szerintetek van hasonló megoldás 696 monsterre?
Az csak a 796 ra jó... 696 ra nincs ilyen megoldás a hátsó villa miatt... ja tényleg az nem egykarú
- 10 years ago
Sziasztok!
Nagyon tetszik a diavel rendszámtábla megoldása, szerintetek van hasonló megoldás 696 monsterre?
Az csak a 796 ra jó... 696 ra nincs ilyen megoldás a hátsó villa miatt...
- 10 years ago
Sziasztok!
Nagyon tetszik a diavel rendszámtábla megoldása, szerintetek van hasonló megoldás 696 monsterre? Rizoma gyárt, de nem biztos, hogy én azt szeretném kifizetni
- 10 years ago
Sziasztok!
- 10 years ago
....hallgatlak. Az autós akksimat még csak simán töltenem kellett. Egyébként meg nem volt vele gondom. A motorossal meg most nézek szembe először......szóval adott az alacsony savszint némely rekeszben. Azt gondolom fel kellene töltenem...maga az akku töltőm megvettem, az ok. A svas gondozást igénylő akkukat rendszeresen ellenőrizni kell ! Csak desztilált vízzel ajánlatos feltölteni , el kell hogy lepje a cellákat . Főleg nyáron kell figyelni a szintet mivel a meleg és a motor hője miatt gyorsabban párolog . a sav nem párolog tudtommal.ergo ha hiányzik,valahol kieresztett.
az ioncserélt víz pedig biztos fog párologni Ezért írtam hogy vízzel kell feltöteni . Ioncserélt vagy desztilált az csak részlet kérdés .
- 10 years ago
az az autoknál sem működik ....hallgatlak. Az autós akksimat még csak simán töltenem kellett. Egyébként meg nem volt vele gondom. A motorossal meg most nézek szembe először......szóval adott az alacsony savszint némely rekeszben. Azt gondolom fel kellene töltenem...maga az akku töltőm megvettem, az ok. A svas gondozást igénylő akkukat rendszeresen ellenőrizni kell ! Csak desztilált vízzel ajánlatos feltölteni , el kell hogy lepje a cellákat . Főleg nyáron kell figyelni a szintet mivel a meleg és a motor hője miatt gyorsabban párolog . a sav nem párolog tudtommal.ergo ha hiányzik,valahol kieresztett.
az ioncserélt víz pedig biztos fog párologni
- 10 years ago
kormanyok.jpg (12.19 KiB) Megtekintve 16842 alkalommal
Sziasztok. 600-as Monster (2001) kormányának a méreteit tudja valaki pontosan? Ezek a méretek kellenének., mint a képen. ( bocsi a gyenge minőségért! ) 

Csatolmányok:
- 10 years ago
az az autoknál sem működik ....hallgatlak. Az autós akksimat még csak simán töltenem kellett. Egyébként meg nem volt vele gondom. A motorossal meg most nézek szembe először......szóval adott az alacsony savszint némely rekeszben. Azt gondolom fel kellene töltenem...maga az akku töltőm megvettem, az ok. A svas gondozást igénylő akkukat rendszeresen ellenőrizni kell ! Csak desztilált vízzel ajánlatos feltölteni , el kell hogy lepje a cellákat . Főleg nyáron kell figyelni a szintet mivel a meleg és a motor hője miatt gyorsabban párolog . Na én is erre gondoltam....köszönöm.
- 10 years ago
Sziasztok!
Nem találtam akkus topicot, pedig úgy emlékszem volt valahol....mindegy. Van egy dicra yb16al-a2 típusú akksim, amit most operáltam ki a helyéről, hogy aztán majd jól csepptöltsem télen....az az amatőr kérdésem, hogy ebben az esetben is úgy működik-e, mint az autóknál: desztillált vízzel is után lehet tölteni vagy nem?
Üdv: g. az az autoknál sem működik ....hallgatlak. Az autós akksimat még csak simán töltenem kellett. Egyébként meg nem volt vele gondom. A motorossal meg most nézek szembe először......szóval adott az alacsony savszint némely rekeszben. Azt gondolom fel kellene töltenem...maga az akku töltőm megvettem, az ok. A svas gondozást igénylő akkukat rendszeresen ellenőrizni kell ! Csak desztilált vízzel ajánlatos feltölteni , el kell hogy lepje a cellákat . Főleg nyáron kell figyelni a szintet mivel a meleg és a motor hője miatt gyorsabban párolog .
- 10 years ago
Sziasztok!
Nem találtam akkus topicot, pedig úgy emlékszem volt valahol....mindegy. Van egy dicra yb16al-a2 típusú akksim, amit most operáltam ki a helyéről, hogy aztán majd jól csepptöltsem télen....az az amatőr kérdésem, hogy ebben az esetben is úgy működik-e, mint az autóknál: desztillált vízzel is után lehet tölteni vagy nem?
Üdv: g. az az autoknál sem működik ....hallgatlak. Az autós akksimat még csak simán töltenem kellett. Egyébként meg nem volt vele gondom. A motorossal meg most nézek szembe először......szóval adott az alacsony savszint némely rekeszben. Azt gondolom fel kellene töltenem...maga az akku töltőm megvettem, az ok.
- 10 years ago
Sziasztok!
Üdv: g. az az autoknál sem működik
- 10 years ago
Sziasztok!
Üdv: g.
Üdv: g.
- 10 years ago
valaki 620-ra(2004) doboztarto konzol? (hatso)
vagy esetleg valami rajz ami alapjan le tudom gyartatni?
tudom h lehet-lehetett kapni de shol nem talalok.... én is tőle vettem:
http://www.jofogas.hu/pest/Ducati_Monst ... 517072.htm
klubtárs, Wizi néven Köszönöm a segitseget! irok is neki gyorsan !
- 10 years ago
tudom h lehet-lehetett kapni de shol nem talalok.... én is tőle vettem:
http://www.jofogas.hu/pest/Ducati_Monst ... 517072.htm
klubtárs, Wizi néven
- 10 years ago
tudom h lehet-lehetett kapni de shol nem talalok.... megnézem az enyémet, hogy az jó-e 620-ra is. szerintem igen.
"gyári" Nonfango, ezzel szerelték őket gyárilag.
ha jó, megkeresem a kontaktot akitől vettem.
képeim között, 8-10-11-en látszik, félig leszedve. Ez a típus 4 csavarral félbe bontható
- 10 years ago
tudom h lehet-lehetett kapni de shol nem talalok....
tudom h lehet-lehetett kapni de shol nem talalok....
- 10 years ago
Egy kis review az 1200S Monster-ről a francia bolondoktól,a legbetegebbek komolyan
Egy kis review az 1200S Monster-ről a francia bolondoktól,a legbetegebbek komolyan

- 10 years ago
Sziasztok!
Ha valakinek van felesleges hátsó motoremelő állványa, ami Monster 600 kompatibilis, akkor vevő vagyok rá! (Vagy ha tippetek van, hogy honnan lehet beszerezni nem 40-50eFt-ért, azt szívesen veszem!) Köszi!
Én nála vettem. elég masszív, jó minőségű cucc.
http://www.motorgumizala.hu/haacutetsoa ... piros.html
Szerintem a Tesconak is ő gyártja kb. ilyen az enyém is
- 10 years ago
Sziasztok!
Ha valakinek van felesleges hátsó motoremelő állványa, ami Monster 600 kompatibilis, akkor vevő vagyok rá! (Vagy ha tippetek van, hogy honnan lehet beszerezni nem 40-50eFt-ért, azt szívesen veszem!) Köszi! Ha esetleg párban gondolkodsz érdemes ezt az oldalt is megnézned: http://ricambiweiss.com/en/6-paddock-stand
A hátsó is csak 20 euró+posta.
- 10 years ago
Sziasztok!
Ha valakinek van felesleges hátsó motoremelő állványa, ami Monster 600 kompatibilis, akkor vevő vagyok rá! (Vagy ha tippetek van, hogy honnan lehet beszerezni nem 40-50eFt-ért, azt szívesen veszem!) Köszi!
Én nála vettem. elég masszív, jó minőségű cucc.
http://www.motorgumizala.hu/haacutetsoa ... piros.html
- 10 years ago
Sziasztok!
Tesco-ban szokott lenni univerzális ami a hátsó lengővilla alá támasztandó, nekem is ilyen van talán 7-8000 Ft volt és kiválóan müxik.
Google -on ha keresel ott is találni 10-20 között csomót pl:
http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Motor ... 550110.htm
- 10 years ago
Sziasztok!
- 10 years ago
Sziasztok szeretnék a motoromnak hangot csinálni, ha esetleg valakinek van elfekvőben (olcsón jó)
kipufogórendszere írjon nekem. Monster 600

- 10 years ago
Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Köszi, csak a felső lazult le az alsó keményen be van állva. Szerintem kiveszem és megpróbálom úgy. Ti mennyire állítottátok? úgy emlékszem,mhogy a rúdon 1,3cm a max amit ki tudsz állítani. Nekem fel volt emelve hátul és elöl 2 csík leengedve és sokkal jobb lett. Déczi csinálta amikor átrugózta nekem Nagyon durván nem akarom megváltoztatni a geometriát mert után meg csapkod mint az állat. De majd lehet kipróbálom az elejét is. Köszi
- 10 years ago
Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Melegítés?
Én már melegítek egy unikummal éppenNeked volt igazad!
- 10 years ago
Hi!
Megtudná valaki mondani nekem, hogy ha a 13 számú csavart kitekerem max 7,5mm-el (gyárilag annyi a megengedett) kb mennyivel lesz magasabb a segge?
http://farm6.static.flickr.com/5132/544 ... 9bd8_b.jpg Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Köszi, csak a felső lazult le az alsó keményen be van állva. Szerintem kiveszem és megpróbálom úgy. Ti mennyire állítottátok? úgy emlékszem,mhogy a rúdon 1,3cm a max amit ki tudsz állítani. Nekem fel volt emelve hátul és elöl 2 csík leengedve és sokkal jobb lett. Déczi csinálta amikor átrugózta nekem
- 10 years ago
Hi!
Megtudná valaki mondani nekem, hogy ha a 13 számú csavart kitekerem max 7,5mm-el (gyárilag annyi a megengedett) kb mennyivel lesz magasabb a segge?
http://farm6.static.flickr.com/5132/544 ... 9bd8_b.jpg Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Köszi, csak a felső lazult le az alsó keményen be van állva. Szerintem kiveszem és megpróbálom úgy. Ti mennyire állítottátok?
- 10 years ago
Hi!
http://farm6.static.flickr.com/5132/544 ... 9bd8_b.jpg Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Melegítés?
Én már melegítek egy unikummal éppen
- 10 years ago
Hi!
http://farm6.static.flickr.com/5132/544 ... 9bd8_b.jpg Nagyon sokkal, de kötve hiszem, hogy meg fog indulni. Össze van rohadva az acél az alu-val. Ha nem állították előtted még soha,akkor neki se kezdj. Volt olyan, hogy az acélcsavar tört inkább el. Melegítés?