- 9 years ago
Sziasztok! Tudnátok ajánlani 999hez fékbetétet?? Tempós utcai motorozásra használom leginkabb! Előre is köszönöm! Széles utat Én nemrég cseréltem, brembot vettem, a simát.
Köszi a választ! Tudnál típust vagy színt írni vagy képet küldeni vagy bármit???Láng Kft. Webshop
- 9 years ago
Sziasztok! Tudnátok ajánlani 999hez fékbetétet?? Tempós utcai motorozásra használom leginkabb! Előre is köszönöm! Széles utat Én nemrég cseréltem, brembot vettem, a simát.
Köszi a választ! Tudnál típust vagy színt írni vagy képet küldeni vagy bármit???
- 9 years ago
- 9 years ago
Köszönöm . Mi alapján tudom hogy pontosan a helyén van ..? Szemmel látható hogy merőleges a kormány a kerékhez viszonyítva ám ha a kormány görbült akkor nem . Ha rendben van minden akkor mint ahogy írtam visszaugrik a helyére elvégre nem bicikli hogy állíthasd .
- 9 years ago
Sziasztok! Tudnátok ajánlani 999hez fékbetétet?? Tempós utcai motorozásra használom leginkabb! Előre is köszönöm! Széles utat
- 9 years ago
Sziasztok lenne egy kérdésem . elcsúszott az oldalára a motorom amikor elűtöttek . A kormányhoz képest a teleszkóp villa eltekeredett . Mi ilyenkor a teendő ? Előre is köszönöm válaszotok .. Ha nem deformálódtak a villaszárak vagy a váz akkor elég ha fellazítod a villahídon a csavarokat és visszaugrik a helyére . Valójában a villaszárak elcsavarodtak a villahídban .
- 9 years ago
Sziasztok lenne egy kérdésem . elcsúszott az oldalára a motorom amikor elűtöttek . A kormányhoz képest a teleszkóp villa eltekeredett . Mi ilyenkor a teendő ? Előre is köszönöm válaszotok ..
- 9 years ago
pe=2&theater¬if_t=video_processed¬if_id=1460788546514371 És még a műszakin sem kötöttek bele .
pe=2&theater¬if_t=video_processed¬if_id=1460788546514371 És még a műszakin sem kötöttek bele .
- 9 years ago
10w az lehet erős lesz én a régi DT-be pakoltam 10-est, de itt kérdezősködj többieknek mi a tapasztalata, ha kicsit puhának érezted az elejét akkor mehet bele de én 5w-öst vagy 7,5w tennék bele
olaj csere csak a lényeg nem látszik a képen, én WP -t csináltam eddig de sanszos hogy ez is ugyan az az leven jön szét, telószár ki a mociból, elméletileg a tetején egy kb 19 de lehet nagyobb 22 -24 -es kulcsal a hatlapot kell kitekerni az egész teteje tekeredik és úgy jön le (vigyázat a rúgó feszíti) majd fejreálit és olaj kiönt közben megmozgatva a becsúszót hogy rendesen kifolyjon a cucc
mindent összevetve nem ördöngösség csak macerás! Köszönöm a választ. van időpontom a Moto rosso-hoz úgyhogy arra a döntésre jutottam hogy rájuk bízom a dolgot. Ha jól megy akkor új motorod lesz .
Ha nem akkor meg...
- 9 years ago
Üdv!
Két kérdésem lenne.
1. A képen látható olaj minősége az milyen ? Jó vagy inkább vegyek másikat?
2.A képen látható teleszkóp van a motoromban és a kérdés az lenne hogy hogyan tudok benne olajat cserélni?
Előre is köszönöm a válaszokat. 10w az lehet erős lesz én a régi DT-be pakoltam 10-est, de itt kérdezősködj többieknek mi a tapasztalata, ha kicsit puhának érezted az elejét akkor mehet bele de én 5w-öst vagy 7,5w tennék bele
olaj csere csak a lényeg nem látszik a képen, én WP -t csináltam eddig de sanszos hogy ez is ugyan az az leven jön szét, telószár ki a mociból, elméletileg a tetején egy kb 19 de lehet nagyobb 22 -24 -es kulcsal a hatlapot kell kitekerni az egész teteje tekeredik és úgy jön le (vigyázat a rúgó feszíti) majd fejreálit és olaj kiönt közben megmozgatva a becsúszót hogy rendesen kifolyjon a cucc
mindent összevetve nem ördöngösség csak macerás! Köszönöm a választ. van időpontom a Moto rosso-hoz úgyhogy arra a döntésre jutottam hogy rájuk bízom a dolgot. Ha jól megy akkor új motorod lesz .
- 9 years ago
Üdv!
Két kérdésem lenne.
2.A képen látható teleszkóp van a motoromban és a kérdés az lenne hogy hogyan tudok benne olajat cserélni?
Előre is köszönöm a válaszokat. 10w az lehet erős lesz én a régi DT-be pakoltam 10-est, de itt kérdezősködj többieknek mi a tapasztalata, ha kicsit puhának érezted az elejét akkor mehet bele de én 5w-öst vagy 7,5w tennék bele
mindent összevetve nem ördöngösség csak macerás! Köszönöm a választ. van időpontom a Moto rosso-hoz úgyhogy arra a döntésre jutottam hogy rájuk bízom a dolgot. jó döntés.
- 9 years ago
Üdv!
Két kérdésem lenne.
mindent összevetve nem ördöngösség csak macerás! Köszönöm a választ. van időpontom a Moto rosso-hoz úgyhogy arra a döntésre jutottam hogy rájuk bízom a dolgot. bölcs, rendkívül bölcs
- 9 years ago
Üdv!
Két kérdésem lenne.
mindent összevetve nem ördöngösség csak macerás! Köszönöm a választ. van időpontom a Moto rosso-hoz úgyhogy arra a döntésre jutottam hogy rájuk bízom a dolgot.
- 9 years ago
Üdv!
Két kérdésem lenne.
mindent összevetve nem ördöngösség csak macerás!
- 9 years ago
img_0064.jpg (1.13 MiB) Megtekintve 15987 alkalommal
img_0065.jpg (1.16 MiB) Megtekintve 15987 alkalommal
img_0063.jpg (1.31 MiB) Megtekintve 15987 alkalommal
img_0068.jpg (1.2 MiB) Megtekintve 15987 alkalommal
img_0067.jpg (1.24 MiB) Megtekintve 15987 alkalommal
Üdv!
Két kérdésem lenne.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Két kérdésem lenne.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Csatolmányok:
- 9 years ago
Üdv! A monsterem eszi az olajat egy kicsit, a tegnapi már kék füst is látható volt a kipuffból, hol semmi, hol kevesebb, de volt, hogy számomra elég sok. Hozzátenném tegnap töltöttünk utána az olajnak a felső szintig, ez lehet probléma? Vagy ez minimum blokk szétszedést jelent? Szelepszár szimering, dugattyúgyűrű szett? Nem terveztem őszig szétszedetni a motort idő és anyagi rész hiánya miatt, addig megpróbáljuk a 20W-s olajat bele. Vélemények, tanácsok? Előre is köszönöm!
Vagy szimmering vagy gyűrű. Kellene egy kompressziót mérni 2x, egyszer simán, és ha nem jó az eredmény mégegyszer úgy hogy öntesz egy kis olajat a gyertya nyíláson keresztül a dugóra, ha jelentősen megnő a kompresszió a második méréskor akkor gyűrű.
Legalábbis annak idején ezt így tanították nekem
- 9 years ago
Üdv! A monsterem eszi az olajat egy kicsit, a tegnapi már kék füst is látható volt a kipuffból, hol semmi, hol kevesebb, de volt, hogy számomra elég sok. Hozzátenném tegnap töltöttünk utána az olajnak a felső szintig, ez lehet probléma? Vagy ez minimum blokk szétszedést jelent? Szelepszár szimering, dugattyúgyűrű szett? Nem terveztem őszig szétszedetni a motort idő és anyagi rész hiánya miatt, addig megpróbáljuk a 20W-s olajat bele. Vélemények, tanácsok? Előre is köszönöm!
- 9 years ago
Megnéztük újra a szűrőt ... hát nem mai darab
de ez még nem lett volna probléma, de elég valószínű, hogy sikerült elindítanom az új szűrő vásárlását
hát ez van ... 20eFt-os karbantartás volt (legalábbis amit első blikkre láttam a neten)

- 9 years ago
Hali, sportlégszűrő takarításaként nagynyomású levegővel kifújtam. Kell esetleg még valamit tenni vele? Valaki említett egy tisztítófolyadékot. Más meg azt mondta, hogy nem jó, mert rontja a hatásfokot. Ezek után lehet ki bírod dobni mert a nagy nyomású levegő ki tudja lyukasztani . úgy lesz szuper sport légszűrő!
- 9 years ago
Tehát
1 légszűrő tisztító vagy mondjuk brigeciol
2 mosás
3 szárítás
4 vékonyan légszűrő olaj!
5 felesleget lecsopogtetni,felitatni
6 ha meg maradt benne kosz a képen látható úriember kiégeti es mar jo is!
Bocs doki loptam!Csupi, senki sem tud úgy titánt égetni virslifőzés közben mint te a Csabával! Ha nő lennék azzonnal belétek szerettem volna
a titánok harca!
Ott a Csaba volt a hibás,nem tudtam tőle kimászni!
- 9 years ago
Hali, sportlégszűrő takarításaként nagynyomású levegővel kifújtam. Kell esetleg még valamit tenni vele? Valaki említett egy tisztítófolyadékot. Más meg azt mondta, hogy nem jó, mert rontja a hatásfokot. http://www.csstuning.hu/?q=termek/3115
én ezt használom
a nagynyomású levegővel fújás sztem nem tesz nekik jót... igen ez a fasza cucc! Nekem most motorex van, az mártogatós, jó az is, csak kell egy geci nagy tál a monster szűrőhöz
- 9 years ago
Tehát
2 mosás
3 szárítás
Bocs doki loptam!Csupi, senki sem tud úgy titánt égetni virslifőzés közben mint te a Csabával! Ha nő lennék azzonnal belétek szerettem volna
- 9 years ago
Hali, sportlégszűrő takarításaként nagynyomású levegővel kifújtam. Kell esetleg még valamit tenni vele? Valaki említett egy tisztítófolyadékot. Más meg azt mondta, hogy nem jó, mert rontja a hatásfokot. http://www.csstuning.hu/?q=termek/3115
én ezt használom
a nagynyomású levegővel fújás sztem nem tesz nekik jót... csak belefújod a mocskot, főleg ha rossz irányba fújod.
Légszűrőtisztító, aztán bentről kifelé vízzel akár picit erősebben de nem nagynyomásúval aztán sűrített levegő szintén bentről ki és a végén meg kell szárítani és olajozni a külső részét vékonyan ezt mondom én is
- 9 years ago
image.jpeg (56.65 KiB) Megtekintve 15987 alkalommal
Tehát
2 mosás
3 szárítás
Bocs doki loptam!
2 mosás
3 szárítás
Bocs doki loptam!

Csatolmányok:
- 9 years ago
Hali, sportlégszűrő takarításaként nagynyomású levegővel kifújtam. Kell esetleg még valamit tenni vele? Valaki említett egy tisztítófolyadékot. Más meg azt mondta, hogy nem jó, mert rontja a hatásfokot. Ezek után lehet ki bírod dobni mert a nagy nyomású levegő ki tudja lyukasztani .
- 9 years ago
én ezt használom
a nagynyomású levegővel fújás sztem nem tesz nekik jót... csak belefújod a mocskot, főleg ha rossz irányba fújod.
Légszűrőtisztító, aztán bentről kifelé vízzel akár picit erősebben de nem nagynyomásúval aztán sűrített levegő szintén bentről ki és a végén meg kell szárítani és olajozni a külső részét vékonyan
- 9 years ago
én ezt használom
a nagynyomású levegővel fújás sztem nem tesz nekik jót...
- 9 years ago
Hali, sportlégszűrő takarításaként nagynyomású levegővel kifújtam. Kell esetleg még valamit tenni vele? Valaki említett egy tisztítófolyadékot. Más meg azt mondta, hogy nem jó, mert rontja a hatásfokot.
- 9 years ago
ilyen volt a champion is, ês a mahle sem olcsó szűrő Most championt raktam mert ez volt a polcon , nem kellett rá várni . Mahle-t vettem és lényegesen olcsóbban mint a gyárit bár nem ez motivált ez volt elérhető közelségben.
Kérdés: az egyik láncszem úgy csinál mint én ha fáj a derekam nem egyenesedik ki csak ha kézzel segítem, a görgő szépen forog rajta, mire számítsak, szakad vagy majd a motor kinyújtja? úgy hívják hogy szakaszosan nyúlt a láncod
- 9 years ago
Most championt raktam mert ez volt a polcon , nem kellett rá várni . Mahle-t vettem és lényegesen olcsóbban mint a gyárit bár nem ez motivált ez volt elérhető közelségben.
Kérdés: az egyik láncszem úgy csinál mint én ha fáj a derekam nem egyenesedik ki csak ha kézzel segítem, a görgő szépen forog rajta, mire számítsak, szakad vagy majd a motor kinyújtja? A láncnak nincs baja, gyenge a motor. Vegyek erősebb motort vagy gyengébb láncot, mit javasolsz?
- 9 years ago
ilyen volt a champion is, ês a mahle sem olcsó szűrő Most championt raktam mert ez volt a polcon , nem kellett rá várni . Mahle-t vettem és lényegesen olcsóbban mint a gyárit bár nem ez motivált ez volt elérhető közelségben.
Kérdés: az egyik láncszem úgy csinál mint én ha fáj a derekam nem egyenesedik ki csak ha kézzel segítem, a görgő szépen forog rajta, mire számítsak, szakad vagy majd a motor kinyújtja? A láncnak nincs baja, gyenge a motor.
- 9 years ago
Na én ketté csaptam flexel . Ez volt benne tavaly . ilyen volt a champion is, ês a mahle sem olcsó szűrő Most championt raktam mert ez volt a polcon , nem kellett rá várni . Mahle-t vettem és lényegesen olcsóbban mint a gyárit bár nem ez motivált ez volt elérhető közelségben.
Kérdés: az egyik láncszem úgy csinál mint én ha fáj a derekam nem egyenesedik ki csak ha kézzel segítem, a görgő szépen forog rajta, mire számítsak, szakad vagy majd a motor kinyújtja?
- 9 years ago
hosszában csapd majd ketté flexelNa én ketté csaptam flexel . Ez volt benne tavaly . ilyen volt a champion is, ês a mahle sem olcsó szűrő Most championt raktam mert ez volt a polcon , nem kellett rá várni .
- 9 years ago
a marketingjük jó, engem meggyőzött...
http://www.hiflofiltro.com/, a BMW-nek is szállítanak
de most szét fogom vágni a kicserélt szűrőt kíváncsiságból, ja és nálam sztem 5000 km-ként van max olajcsere...
amúgy értem amit írsz... hosszában csapd majd ketté flexelNa én ketté csaptam flexel . Ez volt benne tavaly . ilyen volt a champion is, ês a mahle sem olcsó szűrő
- 9 years ago
a marketingjük jó, engem meggyőzött...
de most szét fogom vágni a kicserélt szűrőt kíváncsiságból, ja és nálam sztem 5000 km-ként van max olajcsere...
amúgy értem amit írsz... hosszában csapd majd ketté flexelNa én ketté csaptam flexel . Ez volt benne tavaly . várnom kell 1 évet.....muterom takarított...
- 9 years ago
Akármennyire is hihetetlen az olajszűrőknek is van műszaki tartalmuk, ami az olcsóbb szűrőkben nincs, vagy gyengébb anyagból van. Sajnos nincs már meg a kép de egyszer szétvágtunk egy valami fotás meg champion szűrőt mert már súlyra feltűnő volt a különbség. Aztán már láttuk miért. A champion úgy nézett ki mint a képen, igényes filc szerű anyag volt benne, sőt abban még egy mágnes is volt, a másikban meg csak a papír. Most nem állítom, hogy minden olcsó szűrő olyan, de abban egyet érthetünk, hogy ne az a 3000 ft-on mújon 12ezerenként a marketingjük jó, engem meggyőzött...
amúgy értem amit írsz... hosszában csapd majd ketté flexelNa én ketté csaptam flexel . Ez volt benne tavaly .
Csatolmányok:
fenykep-0243.jpg (1.22 MiB) Megtekintve 15987 alkalommalfenykep-0242.jpg (1.19 MiB) Megtekintve 15987 alkalommal
- 9 years ago
Már herélve van a gyári, csak gondoltam jobban mutatna valami más, neten nézegettem videókat, ott van dupla dob is, az a vékonyabb fajta ami s2,s4 en is van néha, arra gondoltam, hogy az is felmenne, de akkor keresgélek, hátha belefutok valami rátervezettbe... köszönöm Martinál most van eredeti performans carbon héj nekem most abból csinál két rövidet az 1000 multi alá az is hasonloan van elhelyezve az eredeti
- 9 years ago
Már herélve van a gyári, csak gondoltam jobban mutatna valami más, neten nézegettem videókat, ott van dupla dob is, az a vékonyabb fajta ami s2,s4 en is van néha, arra gondoltam, hogy az is felmenne, de akkor keresgélek, hátha belefutok valami rátervezettbe... köszönöm
- 9 years ago
999 re rárakhatok bármilyen dobot, vagy csak amit rá terveztek? Az Ikarus dob hülyén mutat rajta!
Viccet félretéve,nem árt ha oda tervezett dobot raksz fel,már az összhatás végett is!
- 9 years ago
999 re rárakhatok bármilyen dobot, vagy csak amit rá terveztek? arra elég szerény a választék, általában a gyárit szokták herélni hozzá, lehet nekünk van is egy. A kötőcsőből ki kell baszni a katalizátort mert az egyik a dobban van a másik meg a csőben a motor alatt. Legalább is a ráncfelvarrott ilyen
- 9 years ago
S.O.S.
Tud valaki Kaposvar kornyeken olyan szerelot aki kimegy hazhoz?
Lanc szettet kellene cserelni.
Tud valaki Kaposvar kornyeken olyan szerelot aki kimegy hazhoz?
Lanc szettet kellene cserelni.
- 9 years ago
Jó reggelt!
Órát előreállítottátok?
Kellene egy kis segítség.... A hátsó futóművön szeretnék emelni (S4) de nem tudom kilazítani a az ellen anyát a "kutyacsonton"
Lehet h le kell flexelnemHol tudok ilyen alkatrészt venni, akár bontottat is??
Vagy valakinek vmi ötlet hogy lazítsam meg??? hát Öcsém úgy, hogy kiveszed
- 9 years ago
Hát én 9.30 ébredtem és 10.30 állítottam az órát
Mi van az Alig u 13 ban?? Bocs vidéki vagyokhttp://automuszer.eu itt "beállítják" az órát Sancinak