- 9 years ago
szerintetek ezek a karok kompatibilisek a 2005-ös 620-as monsterral ?
http://www.ebay.com/itm/Brake-Clutch-Le ... lg&vxp=mtr Az eladó azt írja hogy nem...Csatolmányok:
clipboard.jpg (73.57 KiB) Megtekintve 14495 alkalommal
- 9 years ago
szerintetek ezek a karok kompatibilisek a 2005-ös 620-as monsterral ?
http://www.ebay.com/itm/Brake-Clutch-Le ... lg&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/Brake-Clutch-Le ... lg&vxp=mtr
- 9 years ago
Halihó,
Tudja-e valaki, hogy a következő öhlins hátsó csillapító kompatibilis-e a 2008-as S4R-el? Másképpen fogalmazva miért írják, hogy csak 2003-2006 ig gyártottakra kompatibilis?
https://www.ohlins.com/product-item/52330/ szerintem nincs különbség hacsak nem a testastretta blokk miatt másképp áll a tartály, mert a tank meg az ac nem ugyanaz
- 9 years ago
A fenyes fekete tanknak ez a kodja:
Shining black 248.514 (PPG)
Sztm ez ugyanolyan szinu, mint a fekete vaz. Megkérdezhetem hogy ezeket honnan sikerült beszerezni ? Mert lehet hogy motor és alváz szám alapján könnyebb lenne rájönni. Nekem szemre nagyon elüt a kettő. Nem kételkedni akarok csak biztosra akarok menni ha már egyszer lefújatom az egész motort. Még egyszer köszi a segítséget. piros váz szoba se johet? Az a helyzet ha már piros a váz akkor a motort olyanra csinálnám mint a tiéd de a feketét azt meg akarom tartani. Még nem tudom igazából hogy mi lesz ez még a jövő szezonra lesz csak kész talán az idény sajnos már elúszott
- 9 years ago
Köszönöm szépen a segítséged. Lenne még egy olyan kérdésem hogy a Váznak mi a színkódja mert én azt úgy látom hogy nem ugyan olyan mint a tank. Vagy csak én tévedek ? A fenyes fekete tanknak ez a kodja:
Sztm ez ugyanolyan szinu, mint a fekete vaz. Megkérdezhetem hogy ezeket honnan sikerült beszerezni ? Mert lehet hogy motor és alváz szám alapján könnyebb lenne rájönni. Nekem szemre nagyon elüt a kettő. Nem kételkedni akarok csak biztosra akarok menni ha már egyszer lefújatom az egész motort. Még egyszer köszi a segítséget. A 620-asom manualjaban van.
- 9 years ago
Köszönöm szépen a segítséged. Lenne még egy olyan kérdésem hogy a Váznak mi a színkódja mert én azt úgy látom hogy nem ugyan olyan mint a tank. Vagy csak én tévedek ? A fenyes fekete tanknak ez a kodja:
Sztm ez ugyanolyan szinu, mint a fekete vaz. Megkérdezhetem hogy ezeket honnan sikerült beszerezni ? Mert lehet hogy motor és alváz szám alapján könnyebb lenne rájönni. Nekem szemre nagyon elüt a kettő. Nem kételkedni akarok csak biztosra akarok menni ha már egyszer lefújatom az egész motort. Még egyszer köszi a segítséget. piros váz szoba se johet?
- 9 years ago
ha a darkra gondolsz, akkor:
Nero Dark cod. 291.501 (PPG); Köszönöm szépen a segítséged. Lenne még egy olyan kérdésem hogy a Váznak mi a színkódja mert én azt úgy látom hogy nem ugyan olyan mint a tank. Vagy csak én tévedek ? A fenyes fekete tanknak ez a kodja:
Sztm ez ugyanolyan szinu, mint a fekete vaz. Megkérdezhetem hogy ezeket honnan sikerült beszerezni ? Mert lehet hogy motor és alváz szám alapján könnyebb lenne rájönni. Nekem szemre nagyon elüt a kettő. Nem kételkedni akarok csak biztosra akarok menni ha már egyszer lefújatom az egész motort. Még egyszer köszi a segítséget.
- 9 years ago
Üdv
Legyen már olyan rendes valaki és mondja már meg nekem hogy az alábbi képen látható Ducatinak mi a pontos színkódja gyárilag ? ha a darkra gondolsz, akkor:
Nero Dark cod. 291.501 (PPG); Köszönöm szépen a segítséged. Lenne még egy olyan kérdésem hogy a Váznak mi a színkódja mert én azt úgy látom hogy nem ugyan olyan mint a tank. Vagy csak én tévedek ? A fenyes fekete tanknak ez a kodja:
Sztm ez ugyanolyan szinu, mint a fekete vaz.
- 9 years ago
Üdv
Legyen már olyan rendes valaki és mondja már meg nekem hogy az alábbi képen látható Ducatinak mi a pontos színkódja gyárilag ? ha a darkra gondolsz, akkor:
Nero Dark cod. 291.501 (PPG); Köszönöm szépen a segítséged. Lenne még egy olyan kérdésem hogy a Váznak mi a színkódja mert én azt úgy látom hogy nem ugyan olyan mint a tank. Vagy csak én tévedek ?
- 9 years ago
Halihó,
Tudja-e valaki, hogy a következő öhlins hátsó csillapító kompatibilis-e a 2008-as S4R-el? Másképpen fogalmazva miért írják, hogy csak 2003-2006 ig gyártottakra kompatibilis?
https://www.ohlins.com/product-item/52330/
https://www.ohlins.com/product-item/52330/
- 9 years ago
Üdv
Nero Dark cod. 291.501 (PPG);
- 9 years ago
img_10291.jpg (993.51 KiB) Megtekintve 14270 alkalommal
Üdv
Legyen már olyan rendes valaki és mondja már meg nekem hogy az alábbi képen látható Ducatinak mi a pontos színkódja gyárilag ?
Legyen már olyan rendes valaki és mondja már meg nekem hogy az alábbi képen látható Ducatinak mi a pontos színkódja gyárilag ?
Csatolmányok:
- 9 years ago
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy egy 2000-es 600 Monster-hez 12 Ah-s vagy 16 Ah-s akku kell és mekkora indító árammal?
Már 2 akksit kinyírtam 4 év alatt és konktrétumot nem találtam, mert egyik helyen ezt írják, a másikon meg azt. 16-os, jaja
- 9 years ago
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy egy 2000-es 600 Monster-hez 12 Ah-s vagy 16 Ah-s akku kell és mekkora indító árammal?
Már 2 akksit kinyírtam 4 év alatt és konktrétumot nem találtam, mert egyik helyen ezt írják, a másikon meg azt. 16 Ah s
- 9 years ago
Sziasztok!
Már 2 akksit kinyírtam 4 év alatt és konktrétumot nem találtam, mert egyik helyen ezt írják, a másikon meg azt.
Már 2 akksit kinyírtam 4 év alatt és konktrétumot nem találtam, mert egyik helyen ezt írják, a másikon meg azt.
- 9 years ago
Sziasztok. 1100 Evo-ra keresek dobot. Eladot, ill. tanacsot hogy melyiknek van szep hangja. Koszonom elire is!!! robi Nekem a régi 600-on Remus Titanium van, tetszik a hangja nagggyon1100Evo-ra is van Remus Hypercone, "zene":
- 9 years ago
Sziasztok. 1100 Evo-ra keresek dobot. Eladot, ill. tanacsot hogy melyiknek van szep hangja. Koszonom elire is!!! robi Vagy Sc project. inkább a termi, szerintem se az sc se a leo nem való rá, igaz ezek a legolcsóbbak
Sanyi a 2 szelepesnek mindig mély a hangja
Nyilván ez szubjektív de szerintem a Leonak jobb mélyebben dörmögősebb hangja van mint a Terminek És igen, valóban fele annyi...
- 9 years ago
Sziasztok. 1100 Evo-ra keresek dobot. Eladot, ill. tanacsot hogy melyiknek van szep hangja. Koszonom elire is!!! robi szia,nekem a Leó vince tetszik a legjobban.
Zsoltnak is ilyen van,szép mely hangja van. Van titán van is.
Alátámasztom, legalábbis a saját 695 -ön én imádom a Leo hangjátKi sem kell vennem a killert ahhoz hogy dícsérjék a hangját és ráadásul így EU kompatibilis is rendőr nem bánthat ott a certificate.
- 9 years ago
Sziasztok. 1100 Evo-ra keresek dobot. Eladot, ill. tanacsot hogy melyiknek van szep hangja. Koszonom elire is!!! robi Vagy Sc project. inkább a termi, szerintem se az sc se a leo nem való rá, igaz ezek a legolcsóbbak
igen, a Leo Vince pont fele annyi volt. Valo az ra, csak Dinonak nem tetszik
Csatolmányok:
monster_2016.06.jpg (993.29 KiB) Megtekintve 14270 alkalommal
- 9 years ago
- 9 years ago
Sziasztok. 1100 Evo-ra keresek dobot. Eladot, ill. tanacsot hogy melyiknek van szep hangja. Koszonom elire is!!! robi Vagy Sc project.Csatolmányok:
sc_project_silencieux_scarico_ducati_monster_1100_evo_auspuff_sc_project_oval_carbon.jpg (419.18 KiB) Megtekintve 14270 alkalommal
- 9 years ago
Sziasztok. 1100 Evo-ra keresek dobot. Eladot, ill. tanacsot hogy melyiknek van szep hangja. Koszonom elire is!!! robi szia,nekem a Leó vince tetszik a legjobban.
Zsoltnak is ilyen van,szép mely hangja van. Van titán van is.Csatolmányok:
image.jpeg (467.38 KiB) Megtekintve 14270 alkalommal
- 9 years ago
Sziasztok. 1100 Evo-ra keresek dobot. Eladot, ill. tanacsot hogy melyiknek van szep hangja. Koszonom elire is!!! robi
- 9 years ago
Üdv Mindenkinek!
Esetleg tudja valaki, hogy a fekvő henger vezérműszíjfedél elején található gumi tömítésnek mi a pontos neve?. Hol lehet megrendelni? Esetleg van e ilyen valakinek eladó 620ie monster hez?
Köszönöm a segítséget előre is!
http://www.ebay.co.uk/itm/381617951602? ... rmvSB=true
http://www.ebay.com/itm/Ducati-Driving- ... 1539370499
- 9 years ago
Üdv Mindenkinek!
Esetleg tudja valaki, hogy a fekvő henger vezérműszíjfedél elején található gumi tömítésnek mi a pontos neve?. Hol lehet megrendelni? Esetleg van e ilyen valakinek eladó 620ie monster hez?
itt keress...: http://oem-parts.hu/hu/
- 9 years ago
img_3834.jpg (512.37 KiB) Megtekintve 14270 alkalommal
Üdv Mindenkinek!
Csatolmányok:
- 9 years ago
http://www.kepesmotor.hu/ducati-sportmo ... &st=ducati
Biztos valós hirdetés és nem átverés... Fel akartam hívni, hátha a dobokat eladjade a 71-es előhívót nem ismerem (nehogy Botswanaba kapcsoljon...), inkább küldtem egy emailt. a szén fedelűt? Elsőre nem esett le, de aztán beleolvastam a hirdetésbe
Igen azt... úgy látom valaki még vakon megbízik a google fordítóban
![]()
- 9 years ago
Biztos valós hirdetés és nem átverés... Fel akartam hívni, hátha a dobokat eladjade a 71-es előhívót nem ismerem (nehogy Botswanaba kapcsoljon...), inkább küldtem egy emailt. a szén fedelűt?
- 9 years ago
Biztos valós hirdetés és nem átverés... Fel akartam hívni, hátha a dobokat eladjade a 71-es előhívót nem ismerem (nehogy Botswanaba kapcsoljon...), inkább küldtem egy emailt.
- 9 years ago
Sziasztok!
Nekem egy Monster 696-om van. Ehhez szeretnék kölcsön kérni valakitől, akinek esetleg van egy oldaltáska tartó konzolja kompletten, vagy egy oldaltáska konzol felszereléséhez való tartó konzol, amit az ülés alá kell felszerelni, s erre lehet feltenni a táska tartó konzolt. A Shoxnál van táskatartó konzol, de a konzolt tartó kis konzol nincs, azt csak megrendelni tudják, nekem viszont már a héten kellene mert szombaton indulunk túrázni.
Segítségeteket előre is megköszönve,
jaws46
Nekem van a motoron, szívesen oda is adom, de a logisztika kicsit összetett lenneez már egy túrának befogható lenne....
Tehát, a motor jelenleg Cegléden van szervizen, ahol kértem, hogy szereljék le a konzolokat, mert nekem nem kellenek mostanában ( nem megyek túrázni, de eladni nem akartam), a táskák pedig Gyulán vannakés szombatig a motort se kapom vissza, így egy helyen addig nem lesz a konzol és a táska....
Köszi a felajánlást, de már megvettem a tartót, meg a konzolt is, a hiányzó távtartót meg egy esztergályossal megcsináltattam. Ma megyek érte, mindez Pesten történik. A logisztika tényleg necces!Még egyszer köszi! Nagyon szívesen!
- 9 years ago
- 9 years ago
Sziasztok!
Nekem egy Monster 696-om van. Ehhez szeretnék kölcsön kérni valakitől, akinek esetleg van egy oldaltáska tartó konzolja kompletten, vagy egy oldaltáska konzol felszereléséhez való tartó konzol, amit az ülés alá kell felszerelni, s erre lehet feltenni a táska tartó konzolt. A Shoxnál van táskatartó konzol, de a konzolt tartó kis konzol nincs, azt csak megrendelni tudják, nekem viszont már a héten kellene mert szombaton indulunk túrázni.
jaws46
Nekem van a motoron, szívesen oda is adom, de a logisztika kicsit összetett lenneez már egy túrának befogható lenne....
Tehát, a motor jelenleg Cegléden van szervizen, ahol kértem, hogy szereljék le a konzolokat, mert nekem nem kellenek mostanában ( nem megyek túrázni, de eladni nem akartam), a táskák pedig Gyulán vannakés szombatig a motort se kapom vissza, így egy helyen addig nem lesz a konzol és a táska....
Köszi a felajánlást, de már megvettem a tartót, meg a konzolt is, a hiányzó távtartót meg egy esztergályossal megcsináltattam. Ma megyek érte, mindez Pesten történik. A logisztika tényleg necces!Még egyszer köszi!
- 9 years ago
Sziasztok!
jaws46
Csatolmányok:
img_4444.jpg (1014.84 KiB) Megtekintve 14271 alkalommalimg_4446.jpg (1.09 MiB) Megtekintve 14271 alkalommal
- 9 years ago
Sziasztok!
Nincs valakinek ízléses, normális eladó tükre esetleg Monsterhez? 10K körül párban.
( jobb oldali bal menetes )
Köszi!
Nincs valakinek ízléses, normális eladó tükre esetleg Monsterhez? 10K körül párban.
( jobb oldali bal menetes )
Köszi!
- 9 years ago
Hálás köszönet az infókért, esetleg Győrben vagy a környéken is van Ducatihoz értő szerelő?
pannóniaring van a legközelebb hozzád
- 9 years ago
Hálás köszönet az infókért, esetleg Győrben vagy a környéken is van Ducatihoz értő szerelő?
- 9 years ago
Sziasztok,
Nagyon megbízható, munkájára igényes szerelőt keresek, akihez nyugodt szívvel tudom vinni a Ducatikat, tudtok ebben segíteni?
Köszönöm szépen Helo.Pannonia ring, Szakos Zsolt (Szafti).én is hozzá járok.
- 9 years ago
Sziasztok,
Nagyon megbízható, munkájára igényes szerelőt keresek, akihez nyugodt szívvel tudom vinni a Ducatikat, tudtok ebben segíteni?
Köszönöm szépen
Moto Rosso vagy Desmodoki Cegléden
- 9 years ago
Sziasztok,
Köszönöm szépen
Köszönöm szépen
- 9 years ago
Üdv!
Ha érdekel valakit... feltettem az S2R-t a hahu-ra. Van egy jó ajánlatom, ha el tudom adni akkor átülök egy Monster 1200-ra.
A mocival minden ok, a Hungaroringen szépen működött
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... 0-10291613 gyorsan váltasz! Hogyhogy eladod? Vagy teszteltél egy 1200ast és ennyire bejött? Szó nincs gyors váltásról, mint látod azért eléggé "védőáras" a moci. Biztosan nem kapkodnak majd érteHirtelen felindulás ez az egész terv, jött egy lehetőség, és megfordult a fejemben hogy váltok. De elpocsékolni nem akarom, és nem is fogom. Teljesen rendbe szedtem a gépet, bőven elég mindenre, semmi okom lecserélni, de hát ilyen hülye tud lenni az ember
- 9 years ago
Üdv!
Ha érdekel valakit... feltettem az S2R-t a hahu-ra. Van egy jó ajánlatom, ha el tudom adni akkor átülök egy Monster 1200-ra.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... 0-10291613 gyorsan váltasz! Hogyhogy eladod? Vagy teszteltél egy 1200ast és ennyire bejött?
- 9 years ago
Sziasztok!
jaws46
jaws46
- 9 years ago
Üdv!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... 0-10291613

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... 0-10291613
- 9 years ago
s2r 1000 hez powercommandert hol tudok szerezni sehol nem találok !!!!???? Miért szeretnél? A kipufogóhoz akarod állítani? akarok egy kis erőt és motoroptimalizálást később nyitni akarom a szűrőhazát és katalizátort akarom ki iktatni
- 9 years ago
s2r 1000 hez powercommandert hol tudok szerezni sehol nem találok !!!!???? http://www.agomotors.hu/webshop/categor ... category=5 AZ AGO nál nincs már beszeltem velük azt meg nem tudják meg mondani hogy a moster 1000s ie jo e hozzá
- 9 years ago
s2r 1000 hez powercommandert hol tudok szerezni sehol nem találok !!!!???? http://www.agomotors.hu/webshop/categor ... category=5
- 9 years ago
s2r 1000 hez powercommandert hol tudok szerezni sehol nem találok !!!!???? Miért szeretnél? A kipufogóhoz akarod állítani?