- 9 years ago
Mondja már meg valaki ,hogy tudják ilyen occccón beszerezni és árulni ezt a motort????
Még törötten se nagyon adják ennyiért az olaszok!
Vagy én maradtam le a forint erősödéséről!!??(-:
http://www.kepesmotor.hu/ducati-sportmotor/p1559855 ezt pár napig árulta 1,1 millért is.. De még azt se mondanám olcsónak.. 1 mill alatt.. Az már alkalmi ár.
Ez komoly?
2007-es s4r közel 2 gurigáért szokták árulni,feltéve ha nem cinkes a vas!
Ennyiért egy 1000 ie-t kapsz!
De legyen neked igazad! Én a témát lezártam! amúgy nyakamat rá hogy ez nem 2007-es..
- 9 years ago
Mondja már meg valaki ,hogy tudják ilyen occccón beszerezni és árulni ezt a motort????
http://www.kepesmotor.hu/ducati-sportmotor/p1559855 ezt pár napig árulta 1,1 millért is.. De még azt se mondanám olcsónak.. 1 mill alatt.. Az már alkalmi ár.
Ez komoly?
De legyen neked igazad! Én a témát lezártam! árulni vagy eladni szokták? A kettő nem ugyanaz.. Ha ez olcsó volna már nyilván rácsapott volna valaki. Plusz add hozzá hogy szeptember vége van..
- 9 years ago
Ez komoly?
De legyen neked igazad! Én a témát lezártam! a reális ára 1.6 körül van, efölött testastretta blokkosakat árulnak.
- 9 years ago
Ez komoly?
De legyen neked igazad! Én a témát lezártam!
- 9 years ago
- 9 years ago
http://www.kepesmotor.hu/ducati-sportmotor/p1559855 És ha nem nyereséggel, hanem veszteséggel árulja?
- 9 years ago
http://www.kepesmotor.hu/ducati-sportmotor/p1559855
http://www.kepesmotor.hu/ducati-sportmotor/p1559855
- 9 years ago
S4RS 11.000 az nekem is annyit forgott, vagy 11500 nem tom. Végülis csak azért lett voln érdekes mert állítólag performance elekronika van benne az meg ugye többet forog 500al Lehet hogy igazad van, egész pontosan még soha nem néztem, de majd meglesem legközelebb ha jó lesz idő. pl jövő szombaton a szezonzárón
- 9 years ago
Az 1000-es Multi még 9000-et sem forogS4RS 11.000 az nekem is annyit forgott, vagy 11500 nem tom. Végülis csak azért lett voln érdekes mert állítólag performance elekronika van benne az meg ugye többet forog 500al Lehet hogy igazad van, egész pontosan még soha nem néztem, de majd meglesem legközelebb ha jó lesz idő.
- 9 years ago
afaszomba az enyém 9750-nél tilt Az 1000-es Multi még 9000-et sem forogS4RS 11.000 az nekem is annyit forgott, vagy 11500 nem tom. Végülis csak azért lett voln érdekes mert állítólag performance elekronika van benne az meg ugye többet forog 500al
- 9 years ago
Terhelés alatt 11.000Hatodikba már csak kb. 9.000 körül
afaszomba az enyém 9750-nél tilt Az 1000-es Multi még 9000-et sem forog
S4RS 11.000
- 9 years ago
nektek mennyit forog a 695? Terhelés alatt 11.000Hatodikba már csak kb. 9.000 körül
afaszomba az enyém 9750-nél tilt Az 1000-es Multi még 9000-et sem forog
- 9 years ago
nektek mennyit forog a 695? Terhelés alatt 11.000Hatodikba már csak kb. 9.000 körül
afaszomba az enyém 9750-nél tilt Nem tom egyszer lepörgettem az összes sebességet 11 ig de hatodikba már nem pörgött le. Mondjuk azért szerintem mert csak kis 400-as monster azt se erő se légvédelem:(
- 9 years ago
afaszomba az enyém 9750-nél tilt
Elvileg ott kéne hogy tiltson, minek akarod forgatni tovább akkor már úgysem ad le plusz teljesítményt.
Én mondjuk 8500 körül mindig váltok.
- 9 years ago
afaszomba az enyém 9750-nél tilt
- 9 years ago
- 9 years ago
Sziasztok!
Szerintetek monster 696ra egy termignoni kipufogó+elektronika, használtan 200ezerért elfogadható ár? Eléggé drágálom, de nem találok ilyen hírdetést sem itthon, sem külföldön, így nem tudom összehasonlítani az árat! Újonnan 1.500-1.600.- euróért látok ilyet!
Ránézésre sérülésmentes!
És a 696 ra meg aztán tényleg megéri, mert az sokkal jobb lesz a gyárinál mind hangban, mind teljesítményben...más modellnél ez nem mindig van így
- 9 years ago
Sziasztok!
Szerintetek monster 696ra egy termignoni kipufogó+elektronika, használtan 200ezerért elfogadható ár? Eléggé drágálom, de nem találok ilyen hírdetést sem itthon, sem külföldön, így nem tudom összehasonlítani az árat! Újonnan 1.500-1.600.- euróért látok ilyet!
Ránézésre sérülésmentes! A Termi sajnos nem olcsó dolog még használtan sem. Ha hibátlan amit találtál akkor szerintem nyugodtan vedd meg, a hangja minden megér.
- 9 years ago
Sziasztok!
Ránézésre sérülésmentes!
Ránézésre sérülésmentes!
- 9 years ago
Sziasztok!
600-as Monsterem van, viszont a 620-as service manualom van hozzá, ami 106 szemes láncot ír. Ez egyezik a gyári 600-assal?
Üdv: G.
Számold meg a sajátodon az a tuti.jogos
- 9 years ago
Sziasztok!
600-as Monsterem van, viszont a 620-as service manualom van hozzá, ami 106 szemes láncot ír. Ez egyezik a gyári 600-assal?
Számold meg a sajátodon az a tuti.
- 9 years ago
Sziasztok!
- 9 years ago
Köszi a segítséget de a gyári olasz meg van de nem tudok olaszul japánul meg pláne nem. tölts le 620-ast nem hiszem hogy annyi különbség lenne a 2 motorközt, az van angol, német, francia stb. Csak van valaki a környezetedben aki tud segíteni kicsit. Ha meg nincs gyere el a következő gurulásra és 3 perc alatt elmagyarázzuk neked az összes fícsört amit egy ilyen monster tud Tervezem hogy megyek a szezonzáróra. Csak nem tudok róla semmi infót azon kívül hogy Október 3. Ne aggódj, lesz idejében kitéve itt az oldalon minden. Legalábbis mindig úgy szokott lenni.
- 9 years ago
http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do
innen tudsz letölteni a 400as csak olaszul meg japóul lesz sztem mert más piacon szerintem hivatalosan nem volt. Keress magadnak megfelelőtKöszi a segítséget de a gyári olasz meg van de nem tudok olaszul japánul meg pláne nem. tölts le 620-ast nem hiszem hogy annyi különbség lenne a 2 motorközt, az van angol, német, francia stb. Csak van valaki a környezetedben aki tud segíteni kicsit. Ha meg nincs gyere el a következő gurulásra és 3 perc alatt elmagyarázzuk neked az összes fícsört amit egy ilyen monster tud Tervezem hogy megyek a szezonzáróra. Csak nem tudok róla semmi infót azon kívül hogy Október 3.
- 9 years ago
magyar http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do
innen tudsz letölteni a 400as csak olaszul meg japóul lesz sztem mert más piacon szerintem hivatalosan nem volt. Keress magadnak megfelelőtKöszi a segítséget de a gyári olasz meg van de nem tudok olaszul japánul meg pláne nem. tölts le 620-ast nem hiszem hogy annyi különbség lenne a 2 motorközt, az van angol, német, francia stb. Csak van valaki a környezetedben aki tud segíteni kicsit. Ha meg nincs gyere el a következő gurulásra és 3 perc alatt elmagyarázzuk neked az összes fícsört amit egy ilyen monster tud
- 9 years ago
milyen nyelven? magyar http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do
innen tudsz letölteni a 400as csak olaszul meg japóul lesz sztem mert más piacon szerintem hivatalosan nem volt. Keress magadnak megfelelőtKöszi a segítséget de a gyári olasz meg van de nem tudok olaszul japánul meg pláne nem.
- 9 years ago
Hát valami olyasmi kéne nekem. milyen nyelven? magyar http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do
innen tudsz letölteni a 400as csak olaszul meg japóul lesz sztem mert más piacon szerintem hivatalosan nem volt. Keress magadnak megfelelőt
- 9 years ago
használatira utasításra gondolsz? Hát valami olyasmi kéne nekem. milyen nyelven? magyar
- 9 years ago
Sziasztok!
lecci adjatok tanácsot:
Van egy Moster 600 karbisom, most 2hétig pihent és most istenért nem tudom beindítani!
mit lehetne tenni mit nézzek meg rajta? volt már karbis motorom de ducatim nem ezért kérek segítséget, tanácsot!( valószínű most már kicsit meg is szívattam benzinnel...)
Előre is köszi! Gondolom egy karbi tisztítás segítene a dolgon.
- 9 years ago
üdv
Ha valakinek lenne MAGYAR szervízkönyve Ducati monster 400-as hoz (2005 ös 695 m4) az legyen olyan kedves és ossza meg velem mert örülnék neki mert nekem sajna csak olasz van. használatira utasításra gondolsz? Hát valami olyasmi kéne nekem. milyen nyelven?
- 9 years ago
üdv
Ha valakinek lenne MAGYAR szervízkönyve Ducati monster 400-as hoz (2005 ös 695 m4) az legyen olyan kedves és ossza meg velem mert örülnék neki mert nekem sajna csak olasz van. használatira utasításra gondolsz? Hát valami olyasmi kéne nekem.
- 9 years ago
üdv
Ha valakinek lenne MAGYAR szervízkönyve Ducati monster 400-as hoz (2005 ös 695 m4) az legyen olyan kedves és ossza meg velem mert örülnék neki mert nekem sajna csak olasz van. használatira utasításra gondolsz?
- 9 years ago
üdv
Ha valakinek lenne MAGYAR szervízkönyve Ducati monster 400-as hoz (2005 ös 695 m4) az legyen olyan kedves és ossza meg velem mert örülnék neki mert nekem sajna csak olasz van.
Ha valakinek lenne MAGYAR szervízkönyve Ducati monster 400-as hoz (2005 ös 695 m4) az legyen olyan kedves és ossza meg velem mert örülnék neki mert nekem sajna csak olasz van.
- 9 years ago
Sziasztok!
lecci adjatok tanácsot:
Van egy Moster 600 karbisom, most 2hétig pihent és most istenért nem tudom beindítani!
mit lehetne tenni mit nézzek meg rajta? volt már karbis motorom de ducatim nem ezért kérek segítséget, tanácsot!( valószínű most már kicsit meg is szívattam benzinnel...)
Előre is köszi!
lecci adjatok tanácsot:
Előre is köszi!
- 9 years ago
Az 1200S és az 1200R közti különbségek. Kicserélték a motor teljes hátsó részét. Á,akkor 8M!
Az R limitált? Limitált, csak nem darabszámban fogják mérni a legyártott mennyiséget, hanem években. Szóval aki ilyet akar venni az siessen, mert kb 2-3 év múlva nem lesz.![]()
ez minden modellre igaz
- 9 years ago
Az 1200S és az 1200R közti különbségek. Kicserélték a motor teljes hátsó részét. Á,akkor 8M!
Az R limitált? Limitált, csak nem darabszámban fogják mérni a legyártott mennyiséget, hanem években. Szóval aki ilyet akar venni az siessen, mert kb 2-3 év múlva nem lesz.![]()
- 9 years ago
Az 1200S és az 1200R közti különbségek. Kicserélték a motor teljes hátsó részét. dobozos verzió lesz ? Persze az lesz a Monster Van.
- 9 years ago
Az 1200S és az 1200R közti különbségek. Kicserélték a motor teljes hátsó részét. dobozos verzió lesz ? Azzal inkább rád várnak a gyárban...
- 9 years ago
Az R limitált?
- 9 years ago
Az 1200S és az 1200R közti különbségek. Kicserélték a motor teljes hátsó részét. dobozos verzió lesz ?
- 9 years ago
Nekem is nagyon bejön de gondolom horror ára lesz... 6,2-6,3m körül lesz. Szóval nem kevés. inkább 7M Az már Panigale árkategória lenne. Nemsokára kiderül.
- 9 years ago
image.jpg (142.68 KiB) Megtekintve 14807 alkalommal
image.jpg (879.33 KiB) Megtekintve 14807 alkalommal
Az 1200S és az 1200R közti különbségek. Kicserélték a motor teljes hátsó részét.
Csatolmányok:
- 9 years ago
Nekem is nagyon bejön de gondolom horror ára lesz... 6,2-6,3m körül lesz. Szóval nem kevés. inkább 7M Ezt akartam írni én is,de ebben úgy látom,hogy nem is a változó szelep vezérlésű blokkot tették.
- 9 years ago
nekem nagyon tetszik így videorol meg képről Nekem is nagyon bejön de gondolom horror ára lesz... 6,2-6,3m körül lesz. Szóval nem kevés. inkább 7M
- 9 years ago
Nem rosz az sem de nekem inkább a piros! Ebben pont meg van amit hiányoltam az 1200s-ből, az erő, egy normális ülésmagasság, rendszámtartó és a farokidom Dino!!! Te szerelembe estélá nem hinném, hogy vennék ilyet, azért sem mert akkor megtarthatnám az sf-et is
azt nem tartod meg![]()
- 9 years ago
és a fekete, piros díszítéssel...?! Nem rosz az sem de nekem inkább a piros! Ebben pont meg van amit hiányoltam az 1200s-ből, az erő, egy normális ülésmagasság, rendszámtartó és a farokidom Dino!!! Te szerelembe estélá nem hinném, hogy vennék ilyet, azért sem mert akkor megtarthatnám az sf-et is
- 9 years ago
Nekem is nagyon bejön de gondolom horror ára lesz... 6,2-6,3m körül lesz. Szóval nem kevés. pfuu... hja biztos közel egy millával hosszabb lesz mint az s