cszsolt

Bizony bizony :) :)
Jó hír! Gratula!!
Akkor rakod össze, ugye? Nem kell megvennem a gyári cuccokkal, hogy motor legyen belőle bontás helyett??? :-D
:-D

Megy össze a kis szemétláda. Remélem jó a blokk amit vettem, és hamar elkészül. Már nagyon tele van vele...
kösz a drukkot ;)

Ez tényleg jó hír
Én is örülök :-)
 qweras
Sziasztok!

Megdöglött a műszerfal a motoromon (2004-es Monster 900 i.e.). Nem igazán javítható, nézték már több helyen is. Új meg sztem bődületesen drága, merthogy immo is benne van, vagy miért. Kaptam ajánlatot 200.000-től 300.000-ig.
Nem tudtok esetleg vmi megoldást? Az sem baj, ha nem gyári a műszerfal, lehet bármilyen akármi is, ami azért jól néz ki.
Vagy ha valakinél van 1 másik, ami nem működik, és nem elektronika hibája van, akkor talán a kettőből egyet össze tudnék bugázni...

Köszi,
ZsZ.

Én majd egy ilyenre ruházok be hamarosan, mert a fapados 600-as óraegység annyira nem HD :). Szerintem ízlés dolga, elég sok rajta a fény, viszont minden benne van, ami kell.

honnan lehet ilyet?
Pl.:
http://www.kosoeurope.com/rx2n-gp-style ... 000rpm-abe
 Norba
Sziasztok!

Megdöglött a műszerfal a motoromon (2004-es Monster 900 i.e.). Nem igazán javítható, nézték már több helyen is. Új meg sztem bődületesen drága, merthogy immo is benne van, vagy miért. Kaptam ajánlatot 200.000-től 300.000-ig.
Nem tudtok esetleg vmi megoldást? Az sem baj, ha nem gyári a műszerfal, lehet bármilyen akármi is, ami azért jól néz ki.
Vagy ha valakinél van 1 másik, ami nem működik, és nem elektronika hibája van, akkor talán a kettőből egyet össze tudnék bugázni...

Köszi,
ZsZ.

Én majd egy ilyenre ruházok be hamarosan, mert a fapados 600-as óraegység annyira nem HD :). Szerintem ízlés dolga, elég sok rajta a fény, viszont minden benne van, ami kell.

honnan lehet ilyet?
 Snake
Van csereblokk? :-)

Jó hír! Gratula!!
Akkor rakod össze, ugye? Nem kell megvennem a gyári cuccokkal, hogy motor legyen belőle bontás helyett??? :-D

Megy össze a kis szemétláda. Remélem jó a blokk amit vettem, és hamar elkészül. Már nagyon tele van vele...
kösz a drukkot ;)
 qweras
Ééés igen :) ;) egy erdőbe találtam rá a szerelemre ismént :)

Jó hír! Gratula!!
 Snake

Snake
Csatolmányok:
image-47820d70ca02af4d9c356f5d4085b8b3e0cf20a6d4fdba92c822a3a9024283e9-v.jpg
image-47820d70ca02af4d9c356f5d4085b8b3e0cf20a6d4fdba92c822a3a9024283e9-v.jpg (227.38 KiB) Megtekintve 14536 alkalommal
 gonosz
Sziasztok!

Köszi,
ZsZ.

gonosz
Srácok egy láma kérdés: a Margit hídon normál körülmények között nem lehet középen motorral menni a villamos sínen. De most nincs villamos ugye és a menetrendszerű buszok is ott járnak középen, ergo az most motorral is használható buszsáv ugye?
Igen, az van kijelölve buszsávnak, nyugodtan használhatod..
 Warpig
egy jó 46-os anya
ezt én meghúznám 1000el :D
a szájáról ítélve csak bojlira kap,legyen nálad! :)

De a kicsiny is finom lehet! :D
Annak még fogja a kezét az ügyész! :D
 76
S2R Dark 800-on a hátsó kereket hány Nm-el kell meghúzni?

A 46os anyára gondolok :)
egy jó 46-os anya
a szájáról ítélve csak bojlira kap,legyen nálad! :)

De a kicsiny is finom lehet! :D
 dino74

egy jó 46-os anya
 Pityke

175nm
 ricsi

egy jó 46-os anya
Csatolmányok:
tumblr_kwlncefvrj1qz4dqwo1_500.jpg
tumblr_kwlncefvrj1qz4dqwo1_500.jpg (51.96 KiB) Megtekintve 14524 alkalommal
 Dani

Pepe77
Köszönöm! Amire kíváncsi voltam meg is tudtam! Megyek is a dekoroshoz meg a festőhöz megadni az instrukciókat!:-) Üdv!
 ricsi
Sziasztok!

A napokban vásároltam egy 2005-ös s2r 800 darkot. A motor úgy tűnik, hogy műszakilag rendben van, a festésen vannak karcok, ami bántja a szemem, ezért a fényezés mellett döntöttem. A kérdésem az lenne, hogy a Ducati felirat a tankon le van lakkozva vagy csak egy sima külső matrica? A darkon matrica, de most nem matt fekete lesz, mint gyárilag, hanem piros. Illetve tudtok-e segíteni abban, hogy hol találok sablont a csíkok festéséhez? Előre is köszönöm! Üdv:Laci
a nem darkokon matrica, ami lakkozva van, a darkokon sima matrica gyárilag. hogy melyik megoldás mellett döntesz, az rajtad múlik.
s4r méretek:
3mm fehér csík,2.5mm "semmi" ,68mm fehér csík,2.5mm "semmi",3mm fehér csík.
 Pepe77
Sziasztok!

A napokban vásároltam egy 2005-ös s2r 800 darkot. A motor úgy tűnik, hogy műszakilag rendben van, a festésen vannak karcok, ami bántja a szemem, ezért a fényezés mellett döntöttem. A kérdésem az lenne, hogy a Ducati felirat a tankon le van lakkozva vagy csak egy sima külső matrica? A darkon matrica, de most nem matt fekete lesz, mint gyárilag, hanem piros. Illetve tudtok-e segíteni abban, hogy hol találok sablont a csíkok festéséhez? Előre is köszönöm! Üdv:Laci
 XGab
Srácok egy láma kérdés: a Margit hídon normál körülmények között nem lehet középen motorral menni a villamos sínen. De most nincs villamos ugye és a menetrendszerű buszok is ott járnak középen, ergo az most motorral is használható buszsáv ugye?
én már többször mentem ott, szóval remélem :)
Én is, máshogy nem is járható a híd. Én úgy gondolom az buszsáv, hiszen buszok járnak rajta. De ma kivágott utánam egy kamerás kék-fehér az álló sorból. Majd kiderül...
 ricsi
én már többször mentem ott, szóval remélem :)
 XGab
 Pityke
Sziasztok!

Köszi,
ZsZ.

Hi! Tudtommal a Rossoban javítják....
 Zsifino1
Sziasztok!

Köszi,
ZsZ.
 cszsolt
Halihó!

Hilfe-hilfe!

Meghalt a lovam!
Valaki esetleg nem tartogat nekem egy s4 916-ba főtengelyt és hajtókart?
Csapágyas lett szegényke...

Szia
Ott javítják a Rossoba??
Megkerdezhetem milyen koltsegvonzatai lesznek
Azt mondták az enyém is jó eséllyel hajtokarcsapagyas...
 Snake
Halihó!

Hilfe-hilfe!

Meghalt a lovam!
Valaki esetleg nem tartogat nekem egy s4 916-ba főtengelyt és hajtókart?
Csapágyas lett szegényke...
 Pungi
Üdv
Most nézem nincs új 796 os?
ázsiai piacokon s2r néven megtartották, európában felváltotta a 821-es. ( a 696-ost pedig a scrambler)

Köszi
A 696 os nekem kicsi ,a 796 os nagyon kényelmes volt mikor a Boscoeknal ülés próbát vettem a 821 meg pont a vizes blokk miatt nem tetszik ill.drágálom .
Találtam 2db használtat év járatban szinte azonosak km ben van eltérés ,de nem igazán hajlok a használt felé ,hiába a kevés kilométer ,nem ismerem az előéletét és ez engem eléggé visszatart .

Ami a Balatonon van 796 os a diBoscoban az az enyém volt...teljesen rendben van! Semmi baja, sose sérült...nem estem vele...beszámítattam...ha kérdés van írj....
 Anger
Üdv
ázsiai piacokon s2r néven megtartották, európában felváltotta a 821-es. ( a 696-ost pedig a scrambler)

Köszi
A 696 os nekem kicsi ,a 796 os nagyon kényelmes volt mikor a Boscoeknal ülés próbát vettem a 821 meg pont a vizes blokk miatt nem tetszik ill.drágálom .
Találtam 2db használtat év járatban szinte azonosak km ben van eltérés ,de nem igazán hajlok a használt felé ,hiába a kevés kilométer ,nem ismerem az előéletét és ez engem eléggé visszatart .
 Andrasb
Sziasztok!

Ducati Monster 695-hőz keresek használt Termignoni kipufogót.
Esetleg, ha valaki megválna tőle, akkor várom üzenetét.

Üdv.:
András
 ricsi
Üdv
 dino74
Hi!
Használt már valaki nyeregtáska tartót S4R-hez?Ha igen írjon néhány sort,de legjobb lenne telszám.Mert vennék rá nyeregtáskatartót szolid táskákkal.
Köszönettel pityke
nekem volt gyári féloldalas meg láttam valakinek itt s2r-en azt hiszem givit. Talán Maresz felhasználó, ha jól tudom fent van a használtautón egy s2r 800 dark az az övé, ott a száma
 Ton-up
Hi!
Használt már valaki nyeregtáska tartót S4R-hez?Ha igen írjon néhány sort,de legjobb lenne telszám.Mert vennék rá nyeregtáskatartót szolid táskákkal.
Köszönettel pityke
Ciao! Én használok, milyen infó kellene róla?
 Pityke
Hi!
Köszönettel pityke
 TorzsiMTS
Sziasztok!
A 1100 Evo kipufját (cakk-pakk), fel lehet rakni "sima" 1100-re?
Csinált már ilyet valaki? Tapasztalat?
Szétnéztem neten,képek alapján fel lehet,DE az 1100 lábtartója útban lesz. Az 1100EVO-n másképp van megoldva az utaslábtartó,hogy elférjen oldalt a dob.Maga a rendszer felmenne simán.
http://www.servoppf.com/wp-content/uplo ... 100-05.jpg

http://www.asphaltandrubber.com/wp-cont ... -evo-1.jpg
 Vikó
Sziasztok :) Olyan kérdésem van 620 as moster első lánckerék előt van egy 6-os csavar. Annak mi a szerepe???
 pzsolti
Sziasztok!
A 1100 Evo kipufját (cakk-pakk), fel lehet rakni "sima" 1100-re?
Csinált már ilyet valaki? Tapasztalat?
 76
Az első szériánál sűrű volt a szeleptörés és van egy kábel az álló hengernél ami hozzáér és kidörzsöli.
Egy gyorskötözővel orvosolhatod.
 András
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék motort vásárolni. A Monster 696 nagyon megtetszett.
Van valami, amire ezeknél a típusoknál -meg általában a Ducatinál - figyelni kell?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Üdv, Endi!
Szeva!
Mint minden motornál szerintem fontos az elöélete.Nem árt tudni mikor szervizelték utoljára stb. Mellényulni nem fogsz vele igénytelen mint a barlangrajz! :D Az egyik barátomnak is ilyene van. De én azt javaslom mindenféleképpen vigyél magaddal valakit aki otthon van a Ducati k világában!

ÜDv, András
Értem. Köszönöm a választ!:)
Az igénytelenség mit takar?
Nem jellemző,hogy elromolna rajta valami! Nem hallottam még semmilyen tipushibáról!
 Endi
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék motort vásárolni. A Monster 696 nagyon megtetszett.
Van valami, amire ezeknél a típusoknál -meg általában a Ducatinál - figyelni kell?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Üdv, Endi!
Szeva!
Mint minden motornál szerintem fontos az elöélete.Nem árt tudni mikor szervizelték utoljára stb. Mellényulni nem fogsz vele igénytelen mint a barlangrajz! :D Az egyik barátomnak is ilyene van. De én azt javaslom mindenféleképpen vigyél magaddal valakit aki otthon van a Ducati k világában!

ÜDv, András
Értem. Köszönöm a választ!:)
Az igénytelenség mit takar?
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 91

Tom Cruise's watch collection, through the silver […]

Essentially the most Overlooked Pilot's Watch of a[…]