- 11 years ago
Mindenki elhagyja vegyél használtat!
Áhhá szóval az ülés alá pattan be.
Nyilván az enyém előző tulaja is elhagyta, de hogy a francban lehet azt elhagyni ?
Ki tud esni úgy is hogy fent van az ülés a helyén ? én kibasztam az enyémből mert már félig lógott lefelé a váz és a műanyag közt. Sosem kellett használnom viszont a 8 monsteres éveim alatt Lehet, hogy nem fogom az ülésbe berakni, de akkor is jó volna amikor az akksit ki be veszem ilyenkor télen. Most az ülést fordítva odateszem és arra fekszik rá.
- 11 years ago
Ebay -en van egy rakás Tank Prop Rod a neve, ott van a ducatimcparts.com linkben a gyári szám is és az is látszik hogy mely típusoknak kell ugyanaz.
Azért dobtam egy levelet Maráczi Zsoltnak hogy mennyiért intézne egyet, nem tűnik dárga dolognak akkor meg már legyen újMindenki elhagyja vegyél használtat!
Nyilván az enyém előző tulaja is elhagyta, de hogy a francban lehet azt elhagyni ?
Ki tud esni úgy is hogy fent van az ülés a helyén ? én kibasztam az enyémből mert már félig lógott lefelé a váz és a műanyag közt. Sosem kellett használnom viszont a 8 monsteres éveim alatt
- 11 years ago
Rendeltem olajtartályokat a Monsterre, de természetesen a felfogatás nem passzolt. Rajzoltam hozzá tartókat, ami alapján majd legyártatom. És ha már rajz, gondoltam kompletten jobban mutat:) de azokat lehet hajtogatniIgen, csak rövidek, meg ki kell kerülni a légtelenítő csavar öntvényét. Meg amúgy is kell egy kis élvezet
![]()
- 11 years ago
Mindenki elhagyja vegyél használtat!
Ki tud esni úgy is hogy fent van az ülés a helyén ? Ezek szerint igen!Én beszéltem néhány Ducatis sal mindenki elhagyta már azt monták csoda,ha megvan!
Na megvárom mit ír vissza Zsolt, Ebay plusz szállítás majdnem annyi lehet mint az új ahogy nézem.
- 11 years ago
Ebay -en van egy rakás Tank Prop Rod a neve, ott van a ducatimcparts.com linkben a gyári szám is és az is látszik hogy mely típusoknak kell ugyanaz.
Azért dobtam egy levelet Maráczi Zsoltnak hogy mennyiért intézne egyet, nem tűnik dárga dolognak akkor meg már legyen újMindenki elhagyja vegyél használtat!
Ki tud esni úgy is hogy fent van az ülés a helyén ? Ezek szerint igen!Én beszéltem néhány Ducatis sal mindenki elhagyta már azt monták csoda,ha megvan!
- 11 years ago
Igen ö az!!!!!!
Ki tud esni úgy is hogy fent van az ülés a helyén ?
- 11 years ago
Valami ilyesmi cucc ?
http://www.ebay.com/itm/2004-DUCATI-MON ... 0998358596Igen ö az!!!!!!
- 11 years ago
Nekem is hiányzik a 695-ből ez, ha találsz valahol szólj lécci, mert én nem találtam sehol rendelhetőt. Oks!Akkor rámegyek a kérdésre! Nekem amugy meg volt,de elhagytam! Legyártani,sem volna nagy cucc csak kellenének a méretek...
Valami ilyesmi cucc ?
http://www.ebay.com/itm/2004-DUCATI-MON ... 0998358596 Az ülés hátlapján van a helye müanyag patentekbe vagy minek nevezzem pattan bele.Ahonnal én ugy elhagytam,hogy észre sem vettem.
- 11 years ago
Oks!Akkor rámegyek a kérdésre! Nekem amugy meg volt,de elhagytam! Legyártani,sem volna nagy cucc csak kellenének a méretek...
Valami ilyesmi cucc ?
Azért dobtam egy levelet Maráczi Zsoltnak hogy mennyiért intézne egyet, nem tűnik dárga dolognak akkor meg már legyen új![]()
- 11 years ago
Sziasztok!
Valakinek nincs egy fölösleges tankkitámaszto vas?!Egy 2004 es 1000i.e hez kellene.
Elöre is köszi
Nekem is hiányzik a 695-ből ez, ha találsz valahol szólj lécci, mert én nem találtam sehol rendelhetőt. Oks!Akkor rámegyek a kérdésre! Nekem amugy meg volt,de elhagytam! Legyártani,sem volna nagy cucc csak kellenének a méretek...
Na nekiduráltam magam és miután kitaláltam az Angol nevét végre, megtaláltam, egyforma kell neked is nekem is:
http://www.ducatimcparts.com/products/D ... 49.1B.html
- 11 years ago
Valami ilyesmi cucc ?
- 11 years ago
Én azt sem tudom hogy néz ki, mivel sosem láttam még.
De ha valahonnan szerzünk méretet, akkor egyből csináltathatunk kettőt.
Már csak az a kérdés hogy vajon egyforma kellene -e neked meg nekem ?) Azt,hogy néz ki meg tudod nézni.Emlékeim szerint benne van a használati utasitások könyvben,ha van neked ilyen!Csak méretek nincsenek az tuti!Utánajárok holnap,hogy nekünk egyforma kell vagy sem!
- 11 years ago
Sziasztok!
Valakinek nincs egy fölösleges tankkitámaszto vas?!Egy 2004 es 1000i.e hez kellene.
Elöre is köszi
Valami ilyesmi cucc ?
http://www.ebay.com/itm/2004-DUCATI-MON ... 0998358596
- 11 years ago
Sziasztok!
Elöre is köszi
Én azt sem tudom hogy néz ki, mivel sosem láttam még.
De ha valahonnan szerzünk méretet, akkor egyből csináltathatunk kettőt.
Már csak az a kérdés hogy vajon egyforma kellene -e neked meg nekem ?)
- 11 years ago
Sziasztok!
Elöre is köszi
- 11 years ago
Sziasztok!
Elöre is köszi
Nekem is hiányzik a 695-ből ez, ha találsz valahol szólj lécci, mert én nem találtam sehol rendelhetőt.
- 11 years ago
Rendeltem olajtartályokat a Monsterre, de természetesen a felfogatás nem passzolt. Rajzoltam hozzá tartókat, ami alapján majd legyártatom. És ha már rajz, gondoltam kompletten jobban mutat:) de azokat lehet hajtogatni
- 11 years ago
dscf3597.jpg (735.6 KiB) Megtekintve 18142 alkalommal
olajtartaly_robbantott.jpg (65.01 KiB) Megtekintve 18142 alkalommal
olajtartaly_konzol.jpg (63.26 KiB) Megtekintve 18142 alkalommal
olajtartaly.jpg (56.93 KiB) Megtekintve 18142 alkalommal
Rendeltem olajtartályokat a Monsterre, de természetesen a felfogatás nem passzolt. Rajzoltam hozzá tartókat, ami alapján majd legyártatom. És ha már rajz, gondoltam kompletten jobban mutat:)
Csatolmányok:
- 11 years ago
Sziasztok!
Elöre is köszi
Elöre is köszi
- 11 years ago
Sziasztok, vissza szeretném rakni a gyári fogaskerekeket és láncot a 600-as Monsteremre, mert nagyon rövid, nem gyári áttétellel vettem két éve. 14 elöl, 43 hátul igaz? Milyen láncot ajánlotok? A J.T. márka milyen? DID teljesen jo, de jo meg az EK Chain is. Ha DID-et veszel, akor a partnereink kozt megtalalod a motoralkatresz.eu ceget. Alapbol is jo aron adjak de meg lejon 5%. EK Chainhez is van kedvezmenyunk, siznten partnerek kozt keresd! EK volt nekem S4R-en teljesen jo volt, sokaig birta, a 996-on pedig DID van, nyustoljuk rendesen. Köszi! az eu-st megkérdem máris
- 11 years ago
Sziasztok, vissza szeretném rakni a gyári fogaskerekeket és láncot a 600-as Monsteremre, mert nagyon rövid, nem gyári áttétellel vettem két éve. 14 elöl, 43 hátul igaz? Milyen láncot ajánlotok? A J.T. márka milyen? DID teljesen jo, de jo meg az EK Chain is. Ha DID-et veszel, akor a partnereink kozt megtalalod a motoralkatresz.eu ceget. Alapbol is jo aron adjak de meg lejon 5%. EK Chainhez is van kedvezmenyunk, siznten partnerek kozt keresd! EK volt nekem S4R-en teljesen jo volt, sokaig birta, a 996-on pedig DID van, nyustoljuk rendesen.
- 11 years ago
Sziasztok, vissza szeretném rakni a gyári fogaskerekeket és láncot a 600-as Monsteremre, mert nagyon rövid, nem gyári áttétellel vettem két éve. 14 elöl, 43 hátul igaz? Milyen láncot ajánlotok? A J.T. márka milyen? vagy D.I.D? vagy ezek mind kínaiak? olyan nem kell. akkor mit?
- 11 years ago
Sziasztok, vissza szeretném rakni a gyári fogaskerekeket és láncot a 600-as Monsteremre, mert nagyon rövid, nem gyári áttétellel vettem két éve. 14 elöl, 43 hátul igaz? Milyen láncot ajánlotok? A J.T. márka milyen?
- 11 years ago
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. 2001 es Monsterhez keresek benzin pumpát. Jön a jó idő és már pánikolok
Segítségeteket szeretném kérni. 2001 es Monsterhez keresek benzin pumpát. Jön a jó idő és már pánikolok

- 11 years ago
Hello!
696-oshoz akarok venni hátsó motoremelőt. Valami ötlet, hogy milyet, hol...? Tesco, kb. 11 e. Huf hja az is jó
Nekem bikelift van, motoroázis csak kurva drága
- 11 years ago
Hello!
696-oshoz akarok venni hátsó motoremelőt. Valami ötlet, hogy milyet, hol...? Tesco, kb. 11 e. Huf
- 11 years ago
Hello!
696-oshoz akarok venni hátsó motoremelőt. Valami ötlet, hogy milyet, hol...? http://www.ducatiperformance.hu/details ... =69&lng=hu Egy példának,de nézz szét a klub partnereinek honlapján
- 11 years ago
Hello!
696-oshoz akarok venni hátsó motoremelőt. Valami ötlet, hogy milyet, hol...?
696-oshoz akarok venni hátsó motoremelőt. Valami ötlet, hogy milyet, hol...?
- 11 years ago
998 es 999 mindketto Testastretta. Nem tudom mennyi a kulonbseg a ket blok kozt. Majd az okosok megmondjak. hát a 998 ésa 999 ugyanaz, van mindkettőből csúcsos és lapos karteres, ami a monsterbe került annak teljesen más a hengerfeje és a vezérműtengelye és rá sem megy a 998-999 szelepfedél. A többi egyforma, talán a superbike blokk öntvény annyiban más, hogy nincs rajta a lábtartónak a menet, szal az is más És a monster-nél a blokk van csapágyazva az SBK-nál pedig a lengőkar. tényleg
- 11 years ago
Várnék javaslatokat hogy miért is kell nekem a 695 -re fekete (Dark Smoke) Zero Gravity SR Plexi 32 ezerért a Danger Bike -tól (már MDK kedvezménnyel ennyi)
A családi "tanács" leszavazta, mert csak azt tudtam felhozni érvként, hogy faszábban nézne ki) CSAK!
- 11 years ago
Várnék javaslatokat hogy miért is kell nekem a 695 -re fekete (Dark Smoke) Zero Gravity SR Plexi 32 ezerért a Danger Bike -tól (már MDK kedvezménnyel ennyi)
A családi "tanács" leszavazta, mert csak azt tudtam felhozni érvként, hogy faszábban nézne ki
)
A családi "tanács" leszavazta, mert csak azt tudtam felhozni érvként, hogy faszábban nézne ki

- 11 years ago
Jó a motor amúgy? Azt hallottam ott elég kezdetleges technika van.
Lambda szondát sem használnak a beállításhoz, meg van olyan motor amit 2hétig is padoznak mire nagyjából jó lesz. Nekem anno eleg jol belottek a 996ost. A csatolt kepen a zold vonal a proptech beallitas slip-on EEPROM-mal a fekete a gyari beallitas.
Töki mit csinál traffipaxol ?) Toki a hofelugyelot jatszotta
Csapagy es gumihomersekletet csekkolta mert annyira porgott a gep, hogy majdnem elfustolt pad
- 11 years ago
Egyáltalán S4R-be került 998-as blokk? Mert én a 996-ról, és a 999-ről tudok. 998 es 999 mindketto Testastretta. Nem tudom mennyi a kulonbseg a ket blok kozt. Majd az okosok megmondjak. hát a 998 ésa 999 ugyanaz, van mindkettőből csúcsos és lapos karteres, ami a monsterbe került annak teljesen más a hengerfeje és a vezérműtengelye és rá sem megy a 998-999 szelepfedél. A többi egyforma, talán a superbike blokk öntvény annyiban más, hogy nincs rajta a lábtartónak a menet, szal az is más És a monster-nél a blokk van csapágyazva az SBK-nál pedig a lengőkar.
- 11 years ago
attól függ testastretta blokkos a motorod e. Desmoquattro, akkor 710 411-et kell keresni! Jól van jól van rávezettél!Amúgy nem feltétlen egyértelmű. Ráadásul a commander honlapon típus keresésnél csak S4R-t lehet kiválasztani de 2007-es évjárattal de hát annak meg már S4RS-nek kéne lenni. nem, az S4R-t 2006-tol testastretta blokkal gyartottak, azert kell annak mas PC. 2006tól volt s4rs és 2007től testastretta s4r
- 11 years ago
Én úgy tudtam, hogy amikor belerakták a 998-as blokkot attól kezdve S4RS. Egyáltalán S4R-be került 998-as blokk? Mert én a 996-ról, és a 999-ről tudok. 998 es 999 mindketto Testastretta. Nem tudom mennyi a kulonbseg a ket blok kozt. Majd az okosok megmondjak. hát a 998 ésa 999 ugyanaz, van mindkettőből csúcsos és lapos karteres, ami a monsterbe került annak teljesen más a hengerfeje és a vezérműtengelye és rá sem megy a 998-999 szelepfedél. A többi egyforma, talán a superbike blokk öntvény annyiban más, hogy nincs rajta a lábtartónak a menet, szal az is más
- 11 years ago
prop-tech műhelyében készült, Moto Rosso Lacival kiegészülve. Jó a motor amúgy? Azt hallottam ott elég kezdetleges technika van.
Lambda szondát sem használnak a beállításhoz, meg van olyan motor amit 2hétig is padoznak mire nagyjából jó lesz. Nekem anno eleg jol belottek a 996ost. A csatolt kepen a zold vonal a proptech beallitas slip-on EEPROM-mal a fekete a gyari beallitas.
Töki mit csinál traffipaxol ?)
- 11 years ago
Én úgy tudtam, hogy amikor belerakták a 998-as blokkot attól kezdve S4RS. Egyáltalán S4R-be került 998-as blokk? Mert én a 996-ról, és a 999-ről tudok. http://www.topspeed.com/motorcycles/mot ... 18095.html Akkor félreinformáltak.
- 11 years ago
nem, az S4R-t 2006-tol testastretta blokkal gyartottak, azert kell annak mas PC. Én úgy tudtam, hogy amikor belerakták a 998-as blokkot attól kezdve S4RS. Egyáltalán S4R-be került 998-as blokk? Mert én a 996-ról, és a 999-ről tudok. http://www.topspeed.com/motorcycles/mot ... 18095.html
- 11 years ago
nem, az S4R-t 2006-tol testastretta blokkal gyartottak, azert kell annak mas PC. Én úgy tudtam, hogy amikor belerakták a 998-as blokkot attól kezdve S4RS. Egyáltalán S4R-be került 998-as blokk? Mert én a 996-ról, és a 999-ről tudok. 998 es 999 mindketto Testastretta. Nem tudom mennyi a kulonbseg a ket blok kozt. Majd az okosok megmondjak.
- 11 years ago
Desmoquattro, akkor 710 411-et kell keresni! Jól van jól van rávezettél!Amúgy nem feltétlen egyértelmű. Ráadásul a commander honlapon típus keresésnél csak S4R-t lehet kiválasztani de 2007-es évjárattal de hát annak meg már S4RS-nek kéne lenni. nem, az S4R-t 2006-tol testastretta blokkal gyartottak, azert kell annak mas PC. Én úgy tudtam, hogy amikor belerakták a 998-as blokkot attól kezdve S4RS. Egyáltalán S4R-be került 998-as blokk? Mert én a 996-ról, és a 999-ről tudok.
- 11 years ago
nem, az S4R-t 2006-tol testastretta blokkal gyartottak, azert kell annak mas PC. Én úgy tudtam, hogy amikor belerakták a 998-as blokkot attól kezdve S4RS. az RS az az öhlins-es verzió, a "sima" S4R votl desmoquattro is meg testastretta blokkos is. Na nekem ez kimaradt, "ülj le egyes"!
- 11 years ago
Desmoquattro, akkor 710 411-et kell keresni! Jól van jól van rávezettél!Amúgy nem feltétlen egyértelmű. Ráadásul a commander honlapon típus keresésnél csak S4R-t lehet kiválasztani de 2007-es évjárattal de hát annak meg már S4RS-nek kéne lenni. nem, az S4R-t 2006-tol testastretta blokkal gyartottak, azert kell annak mas PC. Én úgy tudtam, hogy amikor belerakták a 998-as blokkot attól kezdve S4RS. az RS az az öhlins-es verzió, a "sima" S4R votl desmoquattro is meg testastretta blokkos is.
- 11 years ago
attól függ testastretta blokkos a motorod e. Desmoquattro, akkor 710 411-et kell keresni! Jól van jól van rávezettél!Amúgy nem feltétlen egyértelmű. Ráadásul a commander honlapon típus keresésnél csak S4R-t lehet kiválasztani de 2007-es évjárattal de hát annak meg már S4RS-nek kéne lenni. nem, az S4R-t 2006-tol testastretta blokkal gyartottak, azert kell annak mas PC. Én úgy tudtam, hogy amikor belerakták a 998-as blokkot attól kezdve S4RS.
- 11 years ago
Jaja az jó, én is ott körül szánnék rá. Csak hogy pontosan milyen kell bele abban még nem vagyok biztos. Mert van egy olyan ami S4-S4R 710 411 meg van egy olyan ami S4R S4RS 733 410 733 411 attól függ testastretta blokkos a motorod e. Desmoquattro, akkor 710 411-et kell keresni! Jól van jól van rávezettél!Amúgy nem feltétlen egyértelmű. Ráadásul a commander honlapon típus keresésnél csak S4R-t lehet kiválasztani de 2007-es évjárattal de hát annak meg már S4RS-nek kéne lenni. nem, az S4R-t 2006-tol testastretta blokkal gyartottak, azert kell annak mas PC.
- 11 years ago
én speciel 109 euróért lőttem az enyémet Jaja az jó, én is ott körül szánnék rá. Csak hogy pontosan milyen kell bele abban még nem vagyok biztos. Mert van egy olyan ami S4-S4R 710 411 meg van egy olyan ami S4R S4RS 733 410 733 411 attól függ testastretta blokkos a motorod e. Desmoquattro, akkor 710 411-et kell keresni! Jól van jól van rávezettél!Amúgy nem feltétlen egyértelmű. Ráadásul a commander honlapon típus keresésnél csak S4R-t lehet kiválasztani de 2007-es évjárattal de hát annak meg már S4RS-nek kéne lenni.
- 11 years ago
Mentsd el ezt a keresest ebay-en es minden nap jon a mail ha felraknak ujatNeha eleg olcson el lehet csipni PC-t.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... =3&_sop=10 én speciel 109 euróért lőttem az enyémet Neked is en talaltamtudom én azt
- 11 years ago
Pont azokért raknám bele amit írtál Dino. Meg nekem 3ezer körül van egy lyuk ha úgy baszom rá a gázt meg is torpan és ez rohadtul idegesít... de persze a rendszer is közre játszik. Szóval jó lenne belőni. Csak pc-t kéne szerezni hozzá. Mentsd el ezt a keresest ebay-en es minden nap jon a mail ha felraknak ujatNeha eleg olcson el lehet csipni PC-t.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... =3&_sop=10 én speciel 109 euróért lőttem az enyémet Neked is en talaltam
- 11 years ago
Mentsd el ezt a keresest ebay-en es minden nap jon a mail ha felraknak ujatNeha eleg olcson el lehet csipni PC-t.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... =3&_sop=10 én speciel 109 euróért lőttem az enyémet Jaja az jó, én is ott körül szánnék rá. Csak hogy pontosan milyen kell bele abban még nem vagyok biztos. Mert van egy olyan ami S4-S4R 710 411 meg van egy olyan ami S4R S4RS 733 410 733 411 attól függ testastretta blokkos a motorod e.
- 11 years ago
Pont azokért raknám bele amit írtál Dino. Meg nekem 3ezer körül van egy lyuk ha úgy baszom rá a gázt meg is torpan és ez rohadtul idegesít... de persze a rendszer is közre játszik. Szóval jó lenne belőni. Csak pc-t kéne szerezni hozzá. Mentsd el ezt a keresest ebay-en es minden nap jon a mail ha felraknak ujatNeha eleg olcson el lehet csipni PC-t.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... =3&_sop=10 én speciel 109 euróért lőttem az enyémet Jaja az jó, én is ott körül szánnék rá. Csak hogy pontosan milyen kell bele abban még nem vagyok biztos. Mert van egy olyan ami S4-S4R 710 411 meg van egy olyan ami S4R S4RS 733 410 733 411
- 11 years ago
Nekem 4 éviet volt bent pc3usb minden gond nélkül míg nem egyszer nem indult. Akkor ráfogták a pc-re kiszedték, de nem az volt a baj. Csaba vissza tette de neki sem volt vele gondja sosem. Tényleg sokal egyenletesebb és jobban használható lesz, és lényegesen kevesebbet is fog enni vele. Nem érte Sanyi részéről az ilyen negatív megnyilvánulásokat, mivel neki aztán még rajtunk keresztül sem volt tapasztalata vele. Bent volt tette a dolgát és kész. Amivel sokan szopnak állítólag az a pc5 autotune. De az téged itt nem érint. Sztem tedd bele jó leszPont azokért raknám bele amit írtál Dino. Meg nekem 3ezer körül van egy lyuk ha úgy baszom rá a gázt meg is torpan és ez rohadtul idegesít... de persze a rendszer is közre játszik. Szóval jó lenne belőni. Csak pc-t kéne szerezni hozzá. Mentsd el ezt a keresest ebay-en es minden nap jon a mail ha felraknak ujat
Neha eleg olcson el lehet csipni PC-t.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... =3&_sop=10 én speciel 109 euróért lőttem az enyémet