ricsi
Azért az elég kemény, hogy egyetlen klubtagnak sincs Mo-n scramblerje.

Nekem van...
Illetve nem vagyok még klubtag, mert nem találtam a 2017-es jelentkezést a honlapon.
Ja, és nem lehet a profil szerkesztésnél, a saját motornál a Scramblert kiválasztani.
Vagy mindkét esetben nagyon béna vagyok.
az egyik sem a te hibád, de hamarosan orvosoljuk! :)
 dino74
szerintem nincs most a kínálatban olyan 1100as blokk ami tudná az új normákat. Nem hiába egyre több a vizes
most miért? az enyém minden normának megfelel :-)
persze föleg a leovince dobbal :D
Típusbizonyítványt új modell azzal a zaj és károsanyagkobocsájtással nem kap. Pont úgy nem, mint az új autókat sem lehet már drl nélkül gyártani.
 zsolt24
<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-video" data-allowfullscreen="1" data-href="/scramblerducati/videos/vb.741470099206620/1008963265790634/?type=3"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite=" href=" Scrambler Italia Independent</a><p>Matte Black colour scheme, Night Copper frame, black leather seat, low tapered handlebars, aluminum rear-view mirrors mounted on bar ends.Limited edition, 1,077 pieces: folks, here you are the Ducati Scrambler ITALIA INDEPENDENT.Stylish soul, Cafè Racers attitude.#scramblerindependent #scramblerducati #ducati #beindependenteverywhere</p>Szerző: <a href="https://www.facebook.com/scramblerducati/">Scrambler Ducati</a>, 2015. december 7.</blockquote></div></div>
ez egy napszemuveg reklam? :-) mert abbol tobb latszik, mint a motorbol...
 dino74
<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-video" data-allowfullscreen="1" data-href="/scramblerducati/videos/vb.741470099206620/1008963265790634/?type=3"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite=" href=" Scrambler Italia Independent</a><p>Matte Black colour scheme, Night Copper frame, black leather seat, low tapered handlebars, aluminum rear-view mirrors mounted on bar ends.Limited edition, 1,077 pieces: folks, here you are the Ducati Scrambler ITALIA INDEPENDENT.Stylish soul, Cafè Racers attitude.#scramblerindependent #scramblerducati #ducati #beindependenteverywhere</p>Szerző: <a href="https://www.facebook.com/scramblerducati/">Scrambler Ducati</a>, 2015. december 7.</blockquote></div></div>
a kormánya tetszik a színe nem
 gizi
 gonosz
Na ma volt szerencsém kipróbálni az Icont. Atombuli, de nem zabálja a kanyarokat, ez mindenképp hiányozna. Uh marad a Monster-vonal. :)
honnan tudtad elvinni egy körre?

ez engem is érdekelne :)
Valamelyik héten elégedetlenkedtem, hogy nincs egy épkézláb gép, amit el lehetne vinni, hogy tapasztalatot szerezzen az ember... na ezen a vonalon haladva felhúztam magam és írtam a Full Gas-nek és számos Honda-Yamaha-Suzuki képviseletnek, hátha valaki válaszol. Kellemes csalódás volt: kitöltöttem az adatlapot, ami az oldalukon fenn van (lent a link), elküldtem és egy órán belül hívtak (!!!). A "probléma" csak az volt, hogy Monstert szerettem volna járatni, viszont mondták, hogy Scrambler Icon van, Termivel... úgy gondoltam nem gond :). Annyi, hogy le kellett menni a Balatonra... ez sem volt gond, úgyhogy fogadtak, megbeszéltük, kihozták a vasat és mehettem vele egy-két karikát Fonyód-Boglár térségében. Hát így.
Majd bejelentkezem, ha máshol is összejön... jövőre tervezek nagyobbra váltani, így kell(ene) a tapasztalat.

Itt a link:
http://www.full-gas.hu/testdrive
 Dani
Na ma volt szerencsém kipróbálni az Icont. Atombuli, de nem zabálja a kanyarokat, ez mindenképp hiányozna. Uh marad a Monster-vonal. :)

ez engem is érdekelne :)
 pzsolti
 gonosz
 MihalyZotya
lesz kisebb motorral is....
400cc
és az már az ultraspórolós változat lesz dobfékkel és berúgókarral?

helyettesíti a Babettát !!!
azt semmi se helyettesíti....
 Másszi
400cc

helyettesíti a Babettát !!!
 dino74
400cc
 Dani
akra
Csatolmányok:
966a6908e12e40bd955df55ffe3fecf6_hires.png
966a6908e12e40bd955df55ffe3fecf6_hires.png (186.88 KiB) Megtekintve 27954 alkalommal
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]