76
Jó reggelt!
Órát előreállítottátok? :-)

Kellene egy kis segítség.... A hátsó futóművön szeretnék emelni (S4) de nem tudom kilazítani a az ellen anyát a "kutyacsonton"
Lehet h le kell flexelnem :-( Hol tudok ilyen alkatrészt venni, akár bontottat is??
Vagy valakinek vmi ötlet hogy lazítsam meg???
előre?
Inkább vissza! Alig u.13.
Jó reggelt!
Órát előreállítottátok? :-)

Kellene egy kis segítség.... A hátsó futóművön szeretnék emelni (S4) de nem tudom kilazítani a az ellen anyát a "kutyacsonton"
Lehet h le kell flexelnem :-( Hol tudok ilyen alkatrészt venni, akár bontottat is??
Vagy valakinek vmi ötlet hogy lazítsam meg???
azt is érdemes tudni, hogy esős, hideg időben dino néha magára húzza a motor, és úgy melegszik fel
igen és a Miha meg lerángatja rólam mert neki is kell a meleg
amint abbahagyta a röhögést :D
Ez a rövid jelenet örökre beégett az agyamba, és bármikor, bárhol elő tudom hívni és még most is vigyort csal az arcomra.... :D Az az integetés..... :D
Nekem gyári van de kurva jó!
azt is érdemes tudni, hogy esős, hideg időben dino néha magára húzza a motor, és úgy melegszik fel
igen és a Miha meg lerángatja rólam mert neki is kell a meleg
amint abbahagyta a röhögést :D
Van valakinek tapasztalata utólagosan beszerelt markolatfűtéssel ?

Ilyesmire gondolok:

http://oxford-products.com/us/categorie ... asc&page=4
Én erről a típusról jókat hallottam, főleg rendőrmotorosoktól

https://www.louis.de/en/artikel/daytona ... r=10032048

Aha, nem néz ki rosszul.

Arra volnék kiváncsi, hogy milyen gondba lehet itt beleszaladni vajon ?
Átmérők nem jók, hosszúság nem jó, egyáltalán csak úgy ki lehet egy monsteren mondjuk cserélni erre vagy arra ? Rögzítési pont kell hogy stimmeljen ? ...stb
22mm az szabvány, kérdéz az, hogy a markolatot rá kell e húzni a műanyagra vagy komplett cserélni kell. Szerintem nincs akkora áramfelvétele, hogy agyonbasszon fesszabit vagy generátort.
 76
Az a bajom, hogy nem adok 40 ezer forintot levegőszűrőért, itthonról akartam rendelni, de nem kapni értelmes áron, találtam olcsóbban külföldről, így onnan megrendelem. Köszönöm a segitséget.
vegyél moshatót, egyébként meg egyetértek veled, itthon minden eu listaár x 20-30% és ráfogják a magasabb áfára, de az csak 5-7% lenne. Az a vicc, hogy itthon nettoban annyi mint amit a müncheni ducati szalonban kaptam ára utcáról besétálva
drágább es nincs raktáron!
Az az igazi! :D
Van valakinek tapasztalata utólagosan beszerelt markolatfűtéssel ?

Ilyesmire gondolok:

http://oxford-products.com/us/categorie ... asc&page=4
Én erről a típusról jókat hallottam, főleg rendőrmotorosoktól

https://www.louis.de/en/artikel/daytona ... r=10032048

Aha, nem néz ki rosszul.

Arra volnék kiváncsi, hogy milyen gondba lehet itt beleszaladni vajon ?
Átmérők nem jók, hosszúság nem jó, egyáltalán csak úgy ki lehet egy monsteren mondjuk cserélni erre vagy arra ? Rögzítési pont kell hogy stimmeljen ? ...stb
Az a bajom, hogy nem adok 40 ezer forintot levegőszűrőért, itthonról akartam rendelni, de nem kapni értelmes áron, találtam olcsóbban külföldről, így onnan megrendelem. Köszönöm a segitséget.
vegyél moshatót, egyébként meg egyetértek veled, itthon minden eu listaár x 20-30% és ráfogják a magasabb áfára, de az csak 5-7% lenne. Az a vicc, hogy itthon nettoban annyi mint amit a müncheni ducati szalonban kaptam ára utcáról besétálva
999-hez levegőszűrőt keresnék, valaki esetleg tudna tippet, magyar oldalt ahonnan beszerezhető?

http://www.maleducati.hu/
http://www.oem-parts.hu
Köszi, de máshonnan Magyarországon nem lehet venni az elég érdekes.....

Biztos lehet, én csak írtam kettőt amit szerintem 90% -ban itt mindannyian használunk főleg a maleducatit.
Mi ezekkel a bajod ?

Egyébként meg üsd be a google-be a légszűrő gyári számát amit megtalálsz bármilyen robbantott ábra listájában pl. az oem-parts.hu -n és válogass kedvedre boltok közül :)
I think if the trailer is not too expansive I would take the Monster to Budapest, do you know guys somebody that has a trailer and could take my bike from Szeged to Bp?
I think the best is if you arrange this with the Motorosso guys for sure they have trailer.

I mean it doesn't matter if you need to pay for a Budapest - Szeged - Budapest trailer or a Szeged - Budapest - Szeged it will be the same.
I think if the trailer is not too expansive I would take the Monster to Budapest, do you know guys somebody that has a trailer and could take my bike from Szeged to Bp?
Hi guys! I'm Daniele, sorry to write in english but my hungarian is still not that good. I'm writing to ask you real "ducatist" (as we say in Italy) some advise about a good mechanic in Szeged. My monster.750 has probably some problems with its.carburetors, and I need somebody that knows ducati engines to fix it. Do you know anybody that could help me with it?Thank you in advance for your help. Have a nice weekend!
Hi! I know the best man for you. Zoltán Szűcs I think he is one of the best for your Ducati. http://szucsmotors.com/
Biztos én vagyok antiszociális vagy valami hasonló , nyolcadik éve ducatizok itt szegeden de most hallok erről először .
Furcsa, pedig Zolit elég sokan ismerik, mint pl Matyi bá'. 1198-al megy amin szinte semmi gyári nincs mindent maga épít/tuningol rajta. Lényeg a lényeg nagyon megbízható és tapasztalt, maximalista ember ajánlom mindenkinek!
@rizO but are u sure they have a workshop? if I look at streetview at that address I can see just houses.
Yes I' am I have an M750 too and he did everything on it, he is the best. His workshop is his garage. As you can see on his homepage he built there an 650 horsepower dragster, gsx-r with a turbo etc etc and he knows everything about Ducatis. I guarantee that you won't be disapointed. If you will give him a call, call him afternoon, because he wakes up late and he only has a landline phone (oldschool :D ) so don't be suprised if it takes time to reach him (or his wife picks it up)
@Vicctor thank you very much for your help, in case I think i will take it to Budapest because I live here and I have my monster in Szeged just for the winter. Where do you advice me to take it in Budapest? Motorosso? http://www.motorosso.hu/
I think the best choice is the motorosso. They are professionals,
Hi guys! I'm Daniele, sorry to write in english but my hungarian is still not that good. I'm writing to ask you real "ducatist" (as we say in Italy) some advise about a good mechanic in Szeged. My monster.750 has probably some problems with its.carburetors, and I need somebody that knows ducati engines to fix it. Do you know anybody that could help me with it?Thank you in advance for your help. Have a nice weekend!
Hi! I know the best man for you. Zoltán Szűcs I think he is one of the best for your Ducati. http://szucsmotors.com/
Biztos én vagyok antiszociális vagy valami hasonló , nyolcadik éve ducatizok itt szegeden de most hallok erről először .
Köszi! But unfortuanatelly my moster is stuck in Szeged, it turns on but it doesn't stay on, so I cannot go anywere with it. I would need somebody in Szeged or nearby.

If you want to have proper service then the closest to you is in Ducati Cegléd Desmodoki as it was already mentioned.
I guess you have two choices here, either you call a trailer to take your bike to Cegléd, or you find any kind of motorbike service guy in szeged who can try at least make it work for a while to be able to ride to Cegléd for proper check.

I mean seriously, 90% of the ducati owners here are using two service here one is in Cegléd and the other one is in Budapest.

I think Desmodoki also have a trailer to pick up your bike (for X amount of money of course), just need to arrange. I'm not sure if he speaks english or italian, but simply let us know if you prefer this option and we can give him a call to ask if he can pick up your bike.
Akármennyire is hihetetlen az olajszűrőknek is van műszaki tartalmuk, ami az olcsóbb szűrőkben nincs, vagy gyengébb anyagból van. Sajnos nincs már meg a kép de egyszer szétvágtunk egy valami fotás meg champion szűrőt mert már súlyra feltűnő volt a különbség. Aztán már láttuk miért. A champion úgy nézett ki mint a képen, igényes filc szerű anyag volt benne, sőt abban még egy mágnes is volt, a másikban meg csak a papír. Most nem állítom, hogy minden olcsó szűrő olyan, de abban egyet érthetünk, hogy ne az a 3000 ft-on mújon 12ezerenként
a marketingjük jó, engem meggyőzött...
http://www.hiflofiltro.com/, a BMW-nek is szállítanak
de most szét fogom vágni a kicserélt szűrőt kíváncsiságból, ja és nálam sztem 5000 km-ként van max olajcsere...
amúgy értem amit írsz...
hosszában csapd majd ketté flexel ;)
pont úgy gondoltam(majd fotózok)
kifejtenéd bővebben?
Akármennyire is hihetetlen az olajszűrőknek is van műszaki tartalmuk, ami az olcsóbb szűrőkben nincs, vagy gyengébb anyagból van. Sajnos nincs már meg a kép de egyszer szétvágtunk egy valami fotás meg champion szűrőt mert már súlyra feltűnő volt a különbség. Aztán már láttuk miért. A champion úgy nézett ki mint a képen, igényes filc szerű anyag volt benne, sőt abban még egy mágnes is volt, a másikban meg csak a papír. Most nem állítom, hogy minden olcsó szűrő olyan, de abban egyet érthetünk, hogy ne az a 3000 ft-on mújon 12ezerenként
de most szét fogom vágni a kicserélt szűrőt kíváncsiságból, ja és nálam sztem 5000 km-ként van max olajcsere...
amúgy értem amit írsz...
hosszában csapd majd ketté flexel ;)
fasza papírszűrők, jók ezek az olcsó szarok ha nem szereted a mtorod
kifejtenéd bővebben?
amúgy értem amit írsz...
fasza papírszűrők, jók ezek az olcsó szarok ha nem szereted a mtorod
kifejtenéd bővebben?
Csatolmányok:
image.jpeg
image.jpeg (200.01 KiB) Megtekintve 15080 alkalommal
Köszi! But unfortuanatelly my moster is stuck in Szeged, it turns on but it doesn't stay on, so I cannot go anywere with it. I would need somebody in Szeged or nearby.
Salve! Cegléd Ducati pont Gál Tamás " DESMODOKI" contact : Ducati Cegléd cerca internet
Sziasztok! Kocsit átalakítanám a hátsó lámpa tartóját. Ha jól emlékszem volt valahol egy "szabásminta", hogy a tartást egy lemezből ki lehessen vágni, hajtogatni. Tud valaki segíteni?!
Akire mindig lehet számítani... köszi.
nincs mit ;)
Német megy?
nem...de a google fordító a barátom. Azért ezeket az értékeket ki nem találtam volna .....
jó, ha elakadsz csörög rám fordítok
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 61

Tom Cruise's watch collection, through the silver […]

Essentially the most Overlooked Pilot's Watch of a[…]