Mi megvettük a banktól a motort,a volt gazdától az eredeti alkatrészeket és vissza lett állítva gyári állapotába Zard-dal. De ez már legalább 3 éve volt. Nem tudom mi érdeke van valakinek egy régi fényképpel visszaélni.
Az elobb irtam neki. A szokasos tema: "Before making a European transport to Hungary you must make first a deposit of guarantee at the transport company - 50% (499.000ft)of the full price of motorbike 999.000 Ft"

hahaha
:-))
Mi megvettük a banktól a motort,a volt gazdától az eredeti alkatrészeket és vissza lett állítva gyári állapotába Zard-dal. De ez már legalább 3 éve volt. Nem tudom mi érdeke van valakinek egy régi fényképpel visszaélni.
Az elobb irtam neki. A szokasos tema: "Before making a European transport to Hungary you must make first a deposit of guarantee at the transport company - 50% (499.000ft)of the full price of motorbike 999.000 Ft"
ha jól tippelek, ez Ecca motorja volt valaha. kb. 2 éve láttam ugyanebben az állapotban, amikor a bank elvitte, és az M3 mellett egy telepen próbálták eladni. minden le van cserélve rajta, ami mozdítható :)
nincs is túlárazva...
sajna rettenet pénz lenne eredetire visszaállítani, alaphangon a 2 öhlins + a küllős kerekek a 1,5 milliót verik, aztán jönnek az apróságok (még a fejidomtartó konzol, a gravírozott PS limited edition felirattal is hiányzik)
ha jól tippelek, ez Ecca motorja volt valaha. kb. 2 éve láttam ugyanebben az állapotban, amikor a bank elvitte, és az M3 mellett egy telepen próbálták eladni. minden le van cserélve rajta, ami mozdítható :)
nincs is túlárazva...
Hallo Laci! Két hete szombaton Ti voltatok fent Cereden?
Nem mondod, hogy Te húztál el mellettem két gázfröccsel, amíg vártam a többieket?
Áááá basszus akkor Te voltál. Na szép. A Négytó Panzióban kajáltunk csak leugrottam cigiért a "központba". Visszamentem, leülök és bevillant KTM meg 2 monster azt a ku*va....
Vazze :D Én meg mondtam a többieknek, fasza kis S4R-t láttam, biztos a környékről való, egy kis útcából bújt elő. Next time dumálunk is ;)
Marhajó vagy Kele! :) Welcome back again.
Hallo Laci! Két hete szombaton Ti voltatok fent Cereden?
Nem mondod, hogy Te húztál el mellettem két gázfröccsel, amíg vártam a többieket?
Áááá basszus akkor Te voltál. Na szép. A Négytó Panzióban kajáltunk csak leugrottam cigiért a "központba". Visszamentem, leülök és bevillant KTM meg 2 monster azt a ku*va....
Ez nem valós sebesség.... gyorsított felvétel. Látszik a féklámpa felvillanásából meg a "villámgyors" kormány mozdulatokból :-)
....ezzel lehet , hogy vitatkoznék....ilyen agyament,őrült tempónál 200 körül ezeken az utakon lehet,hogy én is kapkodnám a kormányt....
gyorsított, legalább 10%
........akkor ma meglátogatom a szemészem... ;) :D
Keményen tolja..... az út minősége sem rossz.....pedig Albánia..... :)

Ez nem valós sebesség.... gyorsított felvétel. Látszik a féklámpa felvillanásából meg a "villámgyors" kormány mozdulatokból :-)
....ezzel lehet , hogy vitatkoznék....ilyen agyament,őrült tempónál 200 körül ezeken az utakon lehet,hogy én is kapkodnám a kormányt....
gyorsított, legalább 10%

a sírkövére meg ez lesz írva:
egyszer ráhajtott a kecskeszarra.
felelőtlen gyök
.... *lol* ez mondjuk igaz.... *lol*
Duca-honda
Én meg már vezettem is :) Ez Asaf barátunk motorja (ezért is van rajta klubos matrica)
Tényleg nagyon szép élőben és brutális élmény vezetni! Na és menet közben a hangja...
Ha minden jól megy, akkor nemsokára elkészül a soros 4 hengeres testvére is!

Gondolom Te is hagytál Magad után yoyot rendesen,már mint ami nem a gatyádban végezte :-))
Duca-honda
Én meg már vezettem is :) Ez Asaf barátunk motorja (ezért is van rajta klubos matrica)
Tényleg nagyon szép élőben és brutális élmény vezetni! Na és menet közben a hangja...

Függetlenül,h nem Ducati,még mindig a fél FKFV takarítja a nyálam a westendnél...
Duca-honda
Duca-honda
Csatolmányok:
wp_20150506_004.jpg
wp_20150506_004.jpg (1.13 MiB) Megtekintve 12510 alkalommal
wp_20150506_003.jpg
wp_20150506_003.jpg (1.17 MiB) Megtekintve 12510 alkalommal
wp_20150506_002.jpg
wp_20150506_002.jpg (1.21 MiB) Megtekintve 12510 alkalommal
wp_20150506_001.jpg
wp_20150506_001.jpg (1.2 MiB) Megtekintve 12510 alkalommal
  • 1
  • 16