"A tengerentúli Pro Superbike széria, Superstock osztályában versenyző Marcel Irnie töltötte fel néhány napja ezt a penge futamot, amiben azt mutatja be, miként lehet nyerni az utolsó rajtkockából:"
Qrvára lehetne már újra nyár, pályanapok :)

Valami ilyesmi ülést az idősödő Dukimra nem lehetne itthon készíttetni? Nekem tetszik ezzel a barna bőrrel.
http://www.tuffside.com/2-Tone-Universa ... 2-tone.htm
Szerintem a "Kárpitos" Ricsi esélyes hogy el tudja készíteni.
Ő ügyes is, és jó áron dolgozik, itt többünk ülésében benne van a keze.
Budaörsi illetőségű, száma: hetvenes-456-nulla-753
Köszi az infót, felveszem vele a kapcsolatot, ha lesz fejlemény megírom
A minap a kezembe akadt egy német motorkatalógus. A 125ös i.s.d.t. mekkora király gép! Pillangó-bordák (ha jól tudom így hívják), 112 kg, szuper kipufogó... Instant get! :D
Szerintem csak korabeli tigrisre vadásztál, ezt csak véletlen láttad meg :)
Hááát, a régi Triumph-ok gecirondák... szóval nem! :)
A minap a kezembe akadt egy német motorkatalógus. A 125ös i.s.d.t. mekkora király gép! Pillangó-bordák (ha jól tudom így hívják), 112 kg, szuper kipufogó... Instant get! :D
Szerintem csak korabeli tigrisre vadásztál, ezt csak véletlen láttad meg :)
Csatolmányok:
img-20150104-00263.jpg
img-20150104-00263.jpg (1.39 MiB) Megtekintve 16051 alkalommal
Sírva röhögök komolyan...most írt a sportmotorra és azt állítja, hogy mi feltartottuk őt és hoztuk balesetveszélyes helyzetbe...és hogy mi nem köszöntünk neki és elfordítottuk a fejünket :D Hát ez szánalmas.
Nem semmi az arc..
nyugodt vagyok nem írok be nyugodt vagyok nem káromkodom nyugodt vagyok leszarom :)
relax!
Azért gyík,hogy szenvedgyík! :)
Elnézést! :)
rakd le az uveget Sanyika!
nyugodt vagyok nem írok be nyugodt vagyok nem káromkodom nyugodt vagyok leszarom :)
Én g*ci voltam és vállalom,nem bírtam tovább :D egy rövid eszmefuttatást kapott tőlem is :)
Sírva röhögök komolyan...most írt a sportmotorra és azt állítja, hogy mi feltartottuk őt és hoztuk balesetveszélyes helyzetbe...és hogy mi nem köszöntünk neki és elfordítottuk a fejünket :D Hát ez szánalmas.
nem ő szerepelt valamelyik baleset megelőzési videóban?
Van vagy három...nem is egy. A saját Hyper-jével az egyik és egy fekete 848SF van a másikban.

amiben a 3as bömös van, azt sejtettem, hogy ő az
ezek szerint nem csak az én fejemben fordult meg a "büdös gyökér" kifejezés amikor olvastam a cikket :)

büdös gyökér. Azért linkeljétek csak neki!

1:05-kor az érintős előzés, 3:10kor pedig fekszik a gyerek
alakul, már nem csak mi vagyunk :-)
Lesz még ott lavina úgy érzem... :D Mekkora mártírt csinál magából az ember és még majd folytatás,mert még műtik,a teljes videót februárban teszi fel.
Vicc az ember,na mindegy,nem nekem kellett kórházban feküdni és megúsztuk ijedtséggel :)
ezek szerint nem csak az én fejemben fordult meg a "büdös gyökér" kifejezés amikor olvastam a cikket :)

alakul, már nem csak mi vagyunk :-)

Tudod mit? Be is linkelem neki :-)
Tegnap éjszaka az én fejemben is megfordult, hogy előszedem a videót valahonnan, és pár keresetlen szóval belinkelem.
Nem voltam ott veletek, nem vagyok érintett a "fiatalember"-rel való találkozásban, de kicsit sem tetszik, hogy mindenki őt sajnálgatja, hogy "Ó te szegény", az előzmények ismerete nélkül...
Ő nem tehet semmiről, csak az a szemét kavics, ami az úton volt...

Komolyan elgondolkoztam rajta, hogy megírok egy "ellencikket" Pap Lukács balesetének előzménye - címmel.
Kíváncsi lennék, hogy arra mit szólnának az Őt sajnálgató egybegyűltek.

(félreértés ne essék, én is estem már, szalagkorlátot fogtam tavaly, de én vállalom hogy fasz voltam, ennyi)

szemeben most egy igazi áldozat,sőt hős lett! Aki ott volt és akit megelőzött az tudja miről beszélek!
Esetleg nincs egy kis video a motorozasarol amit fel lehetne oda tölteni?
bezzeg ha telibevert volna valakit, aki raadasul ott marad... most masrol szolna a cikk!
szerintem akkor mi is telibeverjük!
Törli a negatív vagyis az építő jellegű kommenteket, videót is linkeltem amin szerepelt. Sajnos ez van.
A srác, akivel a baleset történt az idénynyitó közben: http://www.sportmotor.hu/motoros_hirek/ ... ukacs.html
szemeben most egy igazi áldozat,sőt hős lett! Aki ott volt és akit megelőzött az tudja miről beszélek!
Igen, meséltétek a történteket. Az kicsit más megvilágításba helyezi az egészet.
Az Ember esendő.Mindenki hibázik.
Miért pont Ő lenne a kivétel?
A srác, akivel a baleset történt az idénynyitó közben: http://www.sportmotor.hu/motoros_hirek/ ... ukacs.html
bezzeg ha telibevert volna valakit, aki raadasul ott marad... most masrol szolna a cikk!
szerintem akkor mi is telibeverjük!
Hezitáltam, hogy írjak a cikkhez, de nem tettem! Kizárt dolognak tartom, hogy egy percet is elgondolkozna a negatív kommentemen!
Pedig Torzsa Krisztián még érintkezett is vele!?
nem ér annyit!
Remélem védekezett! :)
Hezitáltam, hogy írjak a cikkhez, de nem tettem! Kizárt dolognak tartom, hogy egy percet is elgondolkozna a negatív kommentemen!
Pedig Torzsa Krisztián még érintkezett is vele!?
Nem tudom, hogy volt-e már. Elég giccses lett, de mégis csak Duci :).

Nem lett szebb. És akkor még finoman fogalmaztam!
Az biztos, hogy ronda, de legalább a hangja szép!
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 37

Tom Cruise's watch collection, through the silver […]

Essentially the most Overlooked Pilot's Watch of a[…]