Na egy igazi motor + egy igazi motoros! Nem is biztos, hogy a Duki a mediterrán éghajlatot kedveli:

Kevés km-rel lesz majd eladó, a sebességmérő meg sem moccan :)
Kőkemény a téli motorozás hóban, itt mifelénk nem esik sokat a hó, vagy, ha igen, akkor természeti katasztrófával egyenlő az öt cenit hó. A kocsiból a dugóból szoktam nézni, hogy egynémelyik küszködik, mint disznó a jégen. Tehát nem is tudom elképzelni, hogy van elég jó http://gumi-gumik.com gumi, amivel lehet télen is hóban nyugodtan motorozni.
Na egy igazi motor + egy igazi motoros! Nem is biztos, hogy a Duki a mediterrán éghajlatot kedveli:

azért azt számold bele, hogy szöges gumival nyomja, és nem nagyon fékez :)

Tök mindegy.....akkor is, ha szöges gumi, még nézni is "rossz" amikor az autókat előzi:-) Ja és nyitott a kuplung.......!!!!!!
Nagyon jó!Nekem ismerös érzés anno jártam ilyen idöben a Yamaha mal,mert azt hittem kemény vagyok! Aztán olyan szinten bedurrantak a térdizületeim,hogy nem tudtam lábra álli kb 1hétig! :D :D :D pedig fasza ruhám is volt! :D Érdemes kipróbálni!!

En ismerem! :)))

Igen???.....Lehet róla tudni valamit?
Dehogy, csak hasonlo vadbarmot :)

Tök mindegy.....akkor is, ha szöges gumi, még nézni is "rossz" amikor az autókat előzi:-) Ja és nyitott a kuplung.......!!!!!!

En ismerem! :)))

Igen???.....Lehet róla tudni valamit?

ha most én csinálok egy videót amire a motoromon átírom a feliratot audi-ra, akkor mindenki elhiszi, hogy az audi csinálta? mert itt kb ez van :)
ajánlom, mert jót fogtok röhögni...

http://onroad.hu/2014/11/26/oriasi-pofa ... -reklamja/

és tessék megfejteni a modellt is, mármint a Ducati modellt :-)
egyébként kicsit mellélőtt a cikkíró mert lesz tesla m de vmi középkategóriás verda
az szerintem a Tesla 3 lesz, mert a "szemet" Ford nem engedte nekik az E modellt, hogy ki tudjak rakni az S E X modell portfoliot, de mindegy is, mar beszelunk a motorrol is, igy nem csinaljak rosszul a marketinget, megha egy Ducati is szerepel a reklamban...

a motoros jelenet + az egész zene aláfestés a tron legacy című filmből van kiollózva
ajánlom, mert jót fogtok röhögni...

http://onroad.hu/2014/11/26/oriasi-pofa ... -reklamja/

és tessék megfejteni a modellt is, mármint a Ducati modellt :-)
egyébként kicsit mellélőtt a cikkíró mert lesz tesla m de vmi középkategóriás verda
az szerintem a Tesla 3 lesz, mert a "szemet" Ford nem engedte nekik az E modellt, hogy ki tudjak rakni az S E X modell portfoliot, de mindegy is, mar beszelunk a motorrol is, igy nem csinaljak rosszul a marketinget, megha egy Ducati is szerepel a reklamban...
Ezt ma egy gumisnal fotóztam,Ő rajzolta ill másolta!
Sanci! Ja persze... "gumis"-nál :D
valami szemetet is égettek arra! :)
Nem is tudtam, hogy ugyanahhoz a gumishoz járunk ;)
Az önkormányzattal együtt! A Monsterre most jött meg a csekk a teljesítmény adóra 9401 forint 3 hónap!
A Multi meg 35ezer!
Olcsó játék ez a szerelem! Kb mint egy nő! Ó basszus hárommal élek...
Kár számolgatni, mert csak felb@szom magam ! :)
ismerek olyat aki 5M motorról számolja a súlyadót, no meg olyat is aki az X5 nézi a fogyasztást! :)

Akkor is sok! De tudom, a duma az, hogy ha volt pénzed majomra, akkor legyen banánra is! :)
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 37

Tom Cruise's watch collection, through the silver […]

Essentially the most Overlooked Pilot's Watch of a[…]