Scrambler wroooammmmmmmm !!

mi az rajta? Fluxus kondenzator?
Az egy kis dizájn mester kipufogó dob, én is gondolkodtam rajta. Vagy kipufogó füst gyűjtő lehet, mint a paraszt bácsi aki hordóba gyűjtötte a vizeletét. :-)
1930-as évek. A Miki egér klub korai találkozója. Ideje profilt váltanunk :P
Csatolmányok:
1930-as_evek._a_miki_eger_klub_korai_talalkozoja.jpg
1930-as_evek._a_miki_eger_klub_korai_talalkozoja.jpg (499.63 KiB) Megtekintve 16477 alkalommal
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/UL7P7OkTCDI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

akarhogy is szamolom, ez 200km/h feletti atlagsebesseg...
Az ilyen videókért ( képekért ) szeretjük annyira a motorsportokat, meg a motorozást, nem? :) Minden tisztelet ezeknek a manuszoknak akik be merik vállalni ezeket az utcai versenyeket!! :)
Juj de jót találtam a hátsó doboz elé. :) + 47 l .. :D
és van 51 literes is..
Najó ez már nekem sok...:D :D Amúgy is ki lehet űzni engem a világból,ha a motoron csak a topcase van.
Én egyik oldalra egy PB palack tartón gondolkodom, a másik oldalon meg a termál vizet vinném haza mindig a kútról! :D
az legalább 2 oldalt van,nem pedig egy libegő doboz követi a motort :D
és van 51 literes is..
Najó ez már nekem sok...:D :D Amúgy is ki lehet űzni engem a világból,ha a motoron csak a topcase van.
Én egyik oldalra egy PB palack tartón gondolkodom, a másik oldalon meg a termál vizet vinném haza mindig a kútról! :D
és van 51 literes is..
és van 51 literes is..
Csatolmányok:
f38070052.jpg
f38070052.jpg (32.22 KiB) Megtekintve 16476 alkalommal
1231.jpg
1231.jpg (62.79 KiB) Megtekintve 16476 alkalommal
1232.jpg
1232.jpg (59.62 KiB) Megtekintve 16476 alkalommal
...ha valaki tesztelni szeretne
a mocik állnak rendelkezésre...legalább ma reggel ott voltak !
a Multit szívesen elvinném,de dobozok nélkül :D
ÉN CSAKIS DOBOZOKKAL VINNÉM !!!
Nekem nem kellett a gyári hátsó, túl kicsi. :D
Naná!! :)
Viszont a kuplung itt is szervó nélküli (mondjuk ez szerintem ok) viszont eltűnt a nagytesó elképesztően szép féktartálya amiért viszont kár...
Király! Nem tűnik olcsónak (alu lengőkar is befért ami király) habár a dash-ra kíváncsi leszek, az sztem nem lesz színes...
Nem baj, nem mindenki akar "nintendózni". Nekem pl a mai napig a standard analóg műszerek tetszenek, mint pl ami a S4R-en (digital/analóg) vagy a Kawán van. Mindez annak ellenére, hogy hivatalosan kockafejű szoftver mérnök vagyok :P
Más kérdés, hogy ABS,TCS simán megmentheti az életed. Egy jól beállított ABS-el, perdületszenzorral simán tudsz stoppie-zni is, marad bőven fékerő. Szóval adott esetben jó az a nintendó, csak ne villogjon állandóan :)
Király! Nem tűnik olcsónak (alu lengőkar is befért ami király) habár a dash-ra kíváncsi leszek, az sztem nem lesz színes...
Nem baj, nem mindenki akar "nintendózni". Nekem pl a mai napig a standard analóg műszerek tetszenek, mint pl ami a S4R-en (digital/analóg) vagy a Kawán van. Mindez annak ellenére, hogy hivatalosan kockafejű szoftver mérnök vagyok :P
Csatolmányok:
unnamed.png
unnamed.png (164.85 KiB) Megtekintve 16476 alkalommal
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 37

Tom Cruise's watch collection, through the silver […]

Essentially the most Overlooked Pilot's Watch of a[…]