- 7 years ago
Többször volt ez itt téma, most mondjuk ez a téli indításra van kihegyezve és autóra, de hőmérséklettől és járműtől függetlenül mindenre igaz.
http://totalcar.hu/magazin/technika/201 ... minuszban/
Ez nagyon korrekt kis cikk volt.
Köszi
(én hülye meg pár percig járatni szoktam a hideg motort... azt hittem az a jó...)
- 7 years ago
Többször volt ez itt téma, most mondjuk ez a téli indításra van kihegyezve és autóra, de hőmérséklettől és járműtől függetlenül mindenre igaz.
- 7 years ago
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves klubtársamnak!
..uuuu tényleg Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek ! sok puszi mindenkinek!
- 7 years ago
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves klubtársamnak!
..uuuu tényleg Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek !
- 8 years ago
Sziasztok! Egy jó kezdeményezés szerintem, ha van kedvetek, csekkoljátok le: http://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/ ... utt_eletet
Üdv: G.
Üdv: G.
- 8 years ago
Sziasztok,
kérdezném a vezetőséget, hogy tudtok-e valamit az új SS árzásával kapcsolatban?
Köszi. azt nem, de a kiegészítőket régóta árulják már hozzá! ki adott ezeknek engedélyt,hogy használják a monogramom? Egyáltalán van ezeknk működésiengedélyük?
- 8 years ago
Sziasztok,
Köszi. azt nem, de a kiegészítőket régóta árulják már hozzá! ki adott ezeknek engedélyt,hogy használják a monogramom?
- 8 years ago
Sziasztok,
Köszi. azt nem, de a kiegészítőket régóta árulják már hozzá!Csatolmányok:
img_2582.jpg (55.69 KiB) Megtekintve 17257 alkalommal
- 8 years ago
engem se, de az volt a kérdés HA megállítják. nekem anno 99-ben a1 megvolt es nálam volt a papír,hogy A-rá is letettem de nem volt bepecsetelve.
Motoros rendőr volt,azóta fáj a térdem! én 2005ig jogsi nélkül motoroztam, beutaztam fél európát én csepelrol bejottem a Lurdy ig!
- 8 years ago
engem 15 éve nem állítottak meg engem se, de az volt a kérdés HA megállítják. nekem anno 99-ben a1 megvolt es nálam volt a papír,hogy A-rá is letettem de nem volt bepecsetelve.
Motoros rendőr volt,azóta fáj a térdem! én 2005ig jogsi nélkül motoroztam, beutaztam fél európát
- 8 years ago
engem se, de az volt a kérdés HA megállítják. nekem anno 99-ben a1 megvolt es nálam volt a papír,hogy A-rá is letettem de nem volt bepecsetelve.
Motoros rendőr volt,azóta fáj a térdem!
Tán megrugott? megszopatta
- 8 years ago
engem 15 éve nem állítottak meg engem se, de az volt a kérdés HA megállítják. nekem anno 99-ben a1 megvolt es nálam volt a papír,hogy A-rá is letettem de nem volt bepecsetelve.
Tán megrugott?
- 8 years ago
meg fog baszni engem 15 éve nem állítottak meg engem se, de az volt a kérdés HA megállítják. nekem anno 99-ben a1 megvolt es nálam volt a papír,hogy A-rá is letettem de nem volt bepecsetelve.
- 8 years ago
Hétfőn lett meg a forgalmi vizsgàm, sztem holnap megyek az okmányirodába csináltatni a jogsim. Ha ilyenkor netán elkapna a rendőr, akkor ugyanúgy megs.opom mintha egyáltalán nem lenne jogsim, vagy ezt ki lehet valahogy magyarázni, esetleg azt mondani, hogy majd beviszem a rendőrségre.
Igazából nem akarnék rendszeresen motorozni, de el fogok menni megnézni 1-2 motort, és ki is akarom próbálni. 20 évente állít meg rendőr, de gondolom most majd meg fog. meg fog baszni engem 15 éve nem állítottak meg engem se, de az volt a kérdés HA megállítják.
- 8 years ago
Hétfőn lett meg a forgalmi vizsgàm, sztem holnap megyek az okmányirodába csináltatni a jogsim. Ha ilyenkor netán elkapna a rendőr, akkor ugyanúgy megs.opom mintha egyáltalán nem lenne jogsim, vagy ezt ki lehet valahogy magyarázni, esetleg azt mondani, hogy majd beviszem a rendőrségre.
Igazából nem akarnék rendszeresen motorozni, de el fogok menni megnézni 1-2 motort, és ki is akarom próbálni. 20 évente állít meg rendőr, de gondolom most majd meg fog. meg fog baszni engem 15 éve nem állítottak meg
- 8 years ago
Igazából nem akarnék rendszeresen motorozni, de el fogok menni megnézni 1-2 motort, és ki is akarom próbálni. 20 évente állít meg rendőr, de gondolom most majd meg fog. meg fog baszni
- 8 years ago
Igazából nem akarnék rendszeresen motorozni, de el fogok menni megnézni 1-2 motort, és ki is akarom próbálni. 20 évente állít meg rendőr, de gondolom most majd meg fog.
Igazából nem akarnék rendszeresen motorozni, de el fogok menni megnézni 1-2 motort, és ki is akarom próbálni. 20 évente állít meg rendőr, de gondolom most majd meg fog.
- 8 years ago
totalbike részlet:
A tesztelt példányt 2012-ben helyezték először forgalomba, és nagyjából négyezer kilométerrel hozta be a gazdája, és ennek megfelelően teljesen új motor érzete van. Jó hír, hogy a Mulhacén 659 a tapasztalatok szerint szépen öregszik, és még sok kilométerrel sem érezni gatyának
A tesztelt példányt 2012-ben helyezték először forgalomba, és nagyjából négyezer kilométerrel hozta be a gazdája, és ennek megfelelően teljesen új motor érzete van. Jó hír, hogy a Mulhacén 659 a tapasztalatok szerint szépen öregszik, és még sok kilométerrel sem érezni gatyának
- 8 years ago
A képeket ha végig görgeti valaki http://totalbike.hu/sebessegoltara/2016 ... szazadban/
- 8 years ago
Valakit lefüleltem tegnap a Duna Plaza parkolójában Dávid, de miért állt szemből? Mert megteheti?
- 8 years ago
Valakit lefüleltem tegnap a Duna Plaza parkolójában Dávid, de miért állt szemből?
- 8 years ago
csak a nagyobbakon vagy az újabbakon, mert a bnőm 695-ösén is az ülés alatt volt 99 es 600 on is az ülés alatt van gyárilag, 620 asnak is ülés alatt van (gonosznak címezve) az enyém őskori (97), annak még elől van, de legalább nincs gond a melegedéssel.
- 8 years ago
vagy az újabbakon, mert a bnőm 695-ösén is az ülés alatt volt 99 es 600 on is az ülés alatt van gyárilag, 620 asnak is ülés alatt van (gonosznak címezve) másik téma, nem sírod vissza a monstert? Persze a teljesítményt leszámítba? Az kényelmesebb volt az biztos, de nem
- 8 years ago
csak a nagyobbakon vagy az újabbakon, mert a bnőm 695-ösén is az ülés alatt volt 99 es 600 on is az ülés alatt van gyárilag, 620 asnak is ülés alatt van (gonosznak címezve) másik téma, nem sírod vissza a monstert? Persze a teljesítményt leszámítba?
- 8 years ago
monsteren az ülés alatt van csak a nagyobbakon vagy az újabbakon, mert a bnőm 695-ösén is az ülés alatt volt 99 es 600 on is az ülés alatt van gyárilag, 620 asnak is ülés alatt van (gonosznak címezve)
- 8 years ago
Az valahol ott van gyárilag is. monsteren az ülés alatt van csak a nagyobbakon vagy az újabbakon, mert a bnőm 695-ösén is az ülés alatt volt
- 8 years ago
az ott állja a sarat
Az valahol ott van gyárilag is. monsteren az ülés alatt van csak a nagyobbakon
- 8 years ago
Fesszab ideális helye,hűtése! az ott állja a sarat
Az valahol ott van gyárilag is. monsteren az ülés alatt van
- 8 years ago
Fesszab ideális helye,hűtése! az ott állja a sarat
Az valahol ott van gyárilag is.
- 8 years ago
lehet hogy érdemes lenne puskával motorozni... nálam folyamatosan töltve van egy voupity! és mióta Doki tanácsot adott, kartondobozzal a hátsó ülésen utazol szarok a dobozra!
- 8 years ago
Más meg órákat ül a lesen. lehet hogy érdemes lenne puskával motorozni... nálam folyamatosan töltve van egy voupity! és mióta Doki tanácsot adott, kartondobozzal a hátsó ülésen utazol
- 8 years ago
Más meg órákat ül a lesen. lehet hogy érdemes lenne puskával motorozni... nálam folyamatosan töltve van egy voupity!
- 8 years ago
Más meg órákat ül a lesen. tegnap füvet nyírtam haver telkén benzinessel. Nézek oldalra, mondom de szép vizsla van itt a közelben. Aztán láttam, hogy ez is őz Szerintem ezek akarnak tőlem valamit.... mondjuk a Sanci telszámát szvsz te drogozol....
- 8 years ago
tegnap füvet nyírtam haver telkén benzinessel. Nézek oldalra, mondom de szép vizsla van itt a közelben. Aztán láttam, hogy ez is őz Szerintem ezek akarnak tőlem valamit.... mondjuk a Sanci telszámát készül a legénybúcsú?
Nekem nem őzike,hanem szarvas kell! buzievagy ? persze,hogy igen!
Finom cunci!
- 8 years ago
Más meg órákat ül a lesen. tegnap füvet nyírtam haver telkén benzinessel. Nézek oldalra, mondom de szép vizsla van itt a közelben. Aztán láttam, hogy ez is őz Szerintem ezek akarnak tőlem valamit.... mondjuk a Sanci telszámát készül a legénybúcsú?
Nekem nem őzike,hanem szarvas kell! buzievagy ?
- 8 years ago
Más meg órákat ül a lesen. tegnap füvet nyírtam haver telkén benzinessel. Nézek oldalra, mondom de szép vizsla van itt a közelben. Aztán láttam, hogy ez is őz Szerintem ezek akarnak tőlem valamit.... mondjuk a Sanci telszámát készül a legénybúcsú?
Nekem nem őzike,hanem szarvas kell!
- 8 years ago
Más meg órákat ül a lesen. tegnap füvet nyírtam haver telkén benzinessel. Nézek oldalra, mondom de szép vizsla van itt a közelben. Aztán láttam, hogy ez is őz Szerintem ezek akarnak tőlem valamit.... mondjuk a Sanci telszámát Lassan javaslom a vadászvizsga letételét...
- 8 years ago
Más meg órákat ül a lesen. tegnap füvet nyírtam haver telkén benzinessel. Nézek oldalra, mondom de szép vizsla van itt a közelben. Aztán láttam, hogy ez is őz Szerintem ezek akarnak tőlem valamit.... mondjuk a Sanci telszámátCsatolmányok:
20160803_190148.jpg (778.01 KiB) Megtekintve 17257 alkalommal20160803_190109.jpg (1.14 MiB) Megtekintve 17257 alkalommal
- 8 years ago
Sziasztok!
Tegnap esti sztorit szeretném megosztani veletek. Este negyed 10, barátoknál voltunk telken Almádiban fent a dombon, indulunk haza. Fűzfő felé indultunk, Bori hátul ült. Épphogy elindultunk, 100-ra gyorsultam fel, a domb alján megpillantok egy őzet az úton a sávomban. Vészfék, motor bebólint, őz a vaksötétben, lóf.szt se látok. Rányúlok távfényre, őz még ott áll, kicsit balra húzódtam, hogy kikerüljem, kb 40km/h-val értünk az őz mellé. Marha nagy mákunk volt, hogy egy helyben állt.
A tanulság számomra, hogy sötétban csak lassan, és hogy bár hihetném, hogy majd a motor hangjától elmenüknek a vadak, de nagyon nem. Este csak óvatosan.
Tegnap Úrkút és a 77-es úton mentem...egyenes szakasz, csak kicsi sz@ar csak az út (este 7óra)...90-100 as tempóval gurulok és Nálam is bevillant, hogy ilyenkor már elindultak a vadak...pár km és 4-5 őz ott hesszel az út kellős közepén....ennyi!