76
A hajnali box nézésrevan valakinek valami nyilvános ötlete? Esetleg ha nincs igény lenne rá?
kit fogsz ütni?
 dino74
A hajnali box nézésrevan valakinek valami nyilvános ötlete? Esetleg ha nincs igény lenne rá?
 ricsi
vki küldje el légyszi Karcsika számát, kérdezni szeretnék tőle..Köszi!!!
elküldtem privátban
 Kata
vki küldje el légyszi Karcsika számát, kérdezni szeretnék tőle..Köszi!!!
 RSkiller
Sziasztok. A klubos kedvezmény ( a feltüntetett honlapok közül ) nem mindenre vonatkozik? Kértem K&N légszűrőre árajánlatot és erre nincs kedvezmény állítólag. :(
Melyik partnerunktol kerted?
X-Bike
ha a "hazai boltok"-ba beleolvasol (2014 nov 17 15:31) ott leírtam hogy nekem se adták meg a klubkedvezményt és még az áfát is rárakták az oldalukon feltüntetett árakra,,,
 dudu
Sziasztok. A klubos kedvezmény ( a feltüntetett honlapok közül ) nem mindenre vonatkozik? Kértem K&N légszűrőre árajánlatot és erre nincs kedvezmény állítólag. :(
X-Bike
 stafford
 dudu
 MihalyZotya
ha szerencsénk van,Kopi bedobozolta,bezárta,a kulcsot meg bedobta a dubába:D
jeeeeee
szerintem meg szimplán csak csöves kutya és nem tudja kifizetni a tagdíjat :D
Vagy úgy áll a dologhoz,mint Woody Allen:
"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"
Ja,és mindketten heterok,biszexek,melegek ,pedofilok,stb
 TorzsiMTS
http://www.cycleworld.com/2015/03/10/fr ... -engineer/

Újabb legendás Ducatisti-től búcsúzik a világ.Részt vett a 90 fokos L2-es motor fejlesztésében,tesztelésében és a Superike bajnokság vezető versenyszerelője volt,számtalan győzelem mögött őt emlegetik, valamint többszörös bajnok az Olasz bajnokságban.81 esztendősen hunyt el.
Nyugodjon békében!
 dino74
jeeeeee
szerintem meg szimplán csak csöves kutya és nem tudja kifizetni a tagdíjat :D
 MihalyZotya
jeeeeee
 TorzsiMTS
Mostanában NIT barátunk nagyon eltűnt...
De azt hiszem megtaláltam :D

Azé itt van... !!!
Másszinak lesz igaza,az akták között nem keresném,a fehérnemű osztályon már inkább :D
 Másszi

Azé itt van... !!!
Csatolmányok:
tigris.jpg
tigris.jpg (7.52 KiB) Megtekintve 18575 alkalommal
 rigo
Csatolmányok:
triumph02.jpg
triumph02.jpg (546.73 KiB) Megtekintve 18575 alkalommal
triumph01.jpg
triumph01.jpg (525.12 KiB) Megtekintve 18575 alkalommal
 dino74
skacok, nincs valakinek kölcsönbe 3g/LTE akkus wifi hotspotja?
bekem van de helyhez kötött
 SKrisz
Ha szombathelyről valai eljuttatja hozzád, akkor van :-)
 ricsi
 TorzsiMTS
Boldog Bálint napot a kedvenc piros márkánknak :D
Csatolmányok:
10991290_952604751441200_2617721386087038585_n.jpg
10991290_952604751441200_2617721386087038585_n.jpg (30.13 KiB) Megtekintve 18575 alkalommal
 MihalyZotya
Hali!
Nem tudtok egy boltot,ahol csökkentértékű(pl karcos burkolat) lapptopot tudnék vásárolni?
Teljesen átlagos felhasználásra kell,műhelybe.
Köszi
 ricsi
Már biztos körbe lett rágva korábban a téma, de miért is tért át a Ducati az újabb modellek esetén is az olajos kuplungra? Úgy értem a legtöbb Ducatis erre esküdik, kell a hang, a szép nyomólap, és csilliókat kell költeni egy visszaalakítóra. Simán marketing, hogy a "csörgés nélküli" hanghoz szokott embereket is vásárlásra csábítsák, vagy egyéb oka is van?
A hivatalos válasz több okot is említ:
<ul>
<li>Kevesebb szervízköltség, olcsóbb alkatrészek</li>
<li>Könnyebb kezelhetőség, kezdőknek, friss ducati tulajdonosoknak</li>
<li>Kisebb hibalehetőség</li>
<li>Kisebb zaj</li>
</ul>
A szárazkuplung egyetlen előnyeként az "ős-ducatisok" rajongását hozták fel, eleinte ígérgették a gyári átalakító kiteket, aztán azok is elkoptak. Ezt a királytengely mellé fel kell tennünk a polcra, sajna az utcai modellekbe nem fog visszatérni.
 Kajakman
Már biztos körbe lett rágva korábban a téma, de miért is tért át a Ducati az újabb modellek esetén is az olajos kuplungra? Úgy értem a legtöbb Ducatis erre esküdik, kell a hang, a szép nyomólap, és csilliókat kell költeni egy visszaalakítóra. Simán marketing, hogy a "csörgés nélküli" hanghoz szokott embereket is vásárlásra csábítsák, vagy egyéb oka is van?
 dani104
Sziasztok,

<a href="http://www.oemducati.com/">EZT</a> az oldalt ismeri valaki,netán rendelt valaki innen?
Köszi

Én rendeltem használt cuccot. Dec. 30.-án rendeltem, 5 perc múlva visszaigazolták a rendelést. 5.-én nálam volt. DHL-lel küldték. 20EUR volt a szállítási költség. A doboz 100x80x40 cm-es és úgy becsomizva, hogy egy légi katasztrófát is kibírt volna.

Köszi,szóval akkor megbízhatók... ;)
 mts
Sziasztok,

<a href="http://www.oemducati.com/">EZT</a> az oldalt ismeri valaki,netán rendelt valaki innen?
Köszi

Én rendeltem használt cuccot. Dec. 30.-án rendeltem, 5 perc múlva visszaigazolták a rendelést. 5.-én nálam volt. DHL-lel küldték. 20EUR volt a szállítási költség. A doboz 100x80x40 cm-es és úgy becsomizva, hogy egy légi katasztrófát is kibírt volna.
 TorzsiMTS
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/febr ... do-2325261
Átadták Demjénben az új barlangfürdőt,aminek a korlátait és rozsdamentes szerelvényeit KMPeti klubtársunk készítette! :)
Amikor mentünk a Karácsonyi bulira,akkor láttuk belülről,készülőben :) Ott vettük fel Petit, az évnyitó guruláson aludhatunk esetleg Demjénben és este fürdő ;) Persze csak ötletként feldobtam :)
na baszd meg akkor ott is ledek fognak világítani mindenhol :D
"Lávafolyam" van LED-ből a falban :D
 Dani
Átadták Demjénben az új barlangfürdőt,aminek a korlátait és rozsdamentes szerelvényeit KMPeti klubtársunk készítette! :)
Amikor mentünk a Karácsonyi bulira,akkor láttuk belülről,készülőben :) Ott vettük fel Petit, az évnyitó guruláson aludhatunk esetleg Demjénben és este fürdő ;) Persze csak ötletként feldobtam :)

ezzel akkor érdemes "dicsekedni", ha a végén ki is fizetik :)
 dino74
na baszd meg akkor ott is ledek fognak világítani mindenhol :D
 TorzsiMTS
 ricsi
Ugye február 3-ig lehet utalni a tagdíjat? (Azaz még 3-án is..)
Jűniusig bérmikor beléphetsz, ha az első kiszállításban szeretnél lenni, akkor ahogy a jelentkezési oldalon is írjuk: Welcome kitek első körös kiszállításához legkésőbb február 14-ig meg kell érkeznie a befizetésednek!
 gonosz
Ugye február 3-ig lehet utalni a tagdíjat? (Azaz még 3-án is..)
 TorzsiMTS
a honlapjukról....
mts 1100 komplett szett du117
mts 1100S komplett szett du118
akkor valamit elnéztem :) De az 1100-es mts az olajos,nem száraz tudtommal.
akkor MTS 1000= DU107
Remek! Már csak az az egy kérdés,hogy a kopólamellák aluból vagy acélból készülnek-e? Alu kosarat vettem,ahhoz alu lamella kell,ha jól tudom.
 sarkany
Az volt benne eddig és úgy tűnik az a gyári,de csak kopó lamellákat cserélnek,csúszót nem,legalábbis a honlapjukon nem találtam készletet. Ötlet? :)
a honlapjukról....
akkor MTS 1000= DU107
 TorzsiMTS
@Úgy tudom az Adige a gyári beszállító.
Az volt benne eddig és úgy tűnik az a gyári,de csak kopó lamellákat cserélnek,csúszót nem,legalábbis a honlapjukon nem találtam készletet. Ötlet? :)
a honlapjukról....
 sarkany
a honlapjukról....
 TorzsiMTS
 76
Száraz kuplunghoz lamellaszett ügyben melyik márkákban érdemes gondolkodni? Adige? Barnett? Esetleg valami más? (Jah és aluban gondolkodok,a kosár is alu :) )
én adige-t vettem,hibátlan volt.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19

Tom Cruise's watch collection, through the silver […]

Essentially the most Overlooked Pilot's Watch of a[…]