ricsi
szept 28 vasárnapra szükségem lenne 2-3 gopro3/3+-ra, bilinccsel vagy suction cuppal. ha valaki tud kölcsönadni, megköszönöm.
 Sirrom
Én Pécsen feltettem a sisakra a gyári íves ragasztóval és biztos ami biztos alapon a kis fehér szilikon feszítőt is bele applikáltam, hogy ki ne csússzon... ennek az lett az eredménye, hogy kiszedni sem tudtam, nemhogy magától kicsússzon! ☺ Szét kellett vágnom a szilikont, hogy le tudjam szedni a sisakról... A végeredmény az lett, hogy a bukón egy "antennáéval" motoroztam...

Nekem egyébként a kormányra erősített verzió nagyon bejött (gyári) sikerült a bal oldali markolat és a kuplung felfogatása közé betennem, így ha nem akarom, akkor nem látszik a fejidom sem és hátrafelé is fel tudom tenni ami elég jó kis szögnek bizonyult... :)

Dani
Hello!

Gopro kamerához használ-e valaki utángyártott kiegészítőket?
Konkrétan sisakra való öntapadós tartó érdekel meg roll bar tartó.
Mennyire megbízhatóak? Nem szeretném elhagyni a kamerát valahol...
Köszi!
barmilyen tartot veszel az a legjobb ha valamivel bebiztositod a kamerat, pl gyorskotozo, stb.

Létezik ilyen megoldás a GoPro-tól is

http://shop.gopro.com/EMEA/accessories/ ... l#/start=1
 stafford
Hello!

Köszi!
barmilyen tartot veszel az a legjobb ha valamivel bebiztositod a kamerat, pl gyorskotozo, stb.
 ricsi
használunk, staff már elhagyta a kamerát, én még nem de nekem is elrepedt a roll-bar tartó
 a76gyuri
Hello!

Köszi!
 Dani
Gopro chest mount. Kb 1000 Ft ebayen postával (az útángyártott is jó minőségű, nem úgy a kormány mount). Egy próbát megér, szerintem fasza.

Ilyen van haveromnak is, és én is kipróbáltam, de ha hátizsák van rajtam, akkor kényelmetlen.
Persze, macerásabb a mellkas pánt, ha le-fel akarod cipzározni a felsőd, plusz szórít is, mert csak úgy marad helyén, stb. Én azért szeretem, mert látszik a motor, hogy mozog alattad, hogy mennyirel ülsz ki, látszanak a műszerek, és nem olyan "unalmas", mint amikor csak simán a motor elején van. Attól függ mi a célod a videóval, mit szeretnél megmutatni, megörökíteni. Egy jó kis összevágást tudsz csinálni utólag, ha minél többféle helyre tudod felrakni a kamerát. Ha csak simán az utat akarod egyszerűen végigvenni, minél többet látni az útból, akkor a gyári tükörre szerelhető gopro tartó szerintem tök jó(meg a Ricsi megoldása is), egy rövid madzaggal dupla biztosításként meg ráerősíted pluszba valahova szorosan kötve, hogy ne lifegjen a széllel. Akkor nem látszik semmi a motorból, csakis az út,aztán hajrá! :)

A mellkas pánttal alapesetben nincs semmi gondom, de ha rajtam van a Kriega, akkor már gondban vagyok. Sokat használtuk Svájcban haverral, Volt amikor ő húzta a hátára, és így engem kamerázott.
Nekem alap esetben az nem tetszik benne, ami a motorra szerelős megoldásoknál is van, hogy arra néz amerre a test/ motor.
A sisakra szerelősben meg ez tetszik, hogy arra néz, amerre én.

Már megvettem a rögzítőket, a ti tippetek alapján, meg amit még találtam a neten.

Köszönöm mindenkinek a segítséget. :)
 Kajakman
GoPro-t ki hogyan használja?
Sisakra rögzítve?
"Vákuumos" koronggal?
Kormányra szerelve?
Gopro chest mount. Kb 1000 Ft ebayen postával (az útángyártott is jó minőségű, nem úgy a kormány mount). Egy próbát megér, szerintem fasza.

Ilyen van haveromnak is, és én is kipróbáltam, de ha hátizsák van rajtam, akkor kényelmetlen.
Persze, macerásabb a mellkas pánt, ha le-fel akarod cipzározni a felsőd, plusz szórít is, mert csak úgy marad helyén, stb. Én azért szeretem, mert látszik a motor, hogy mozog alattad, hogy mennyirel ülsz ki, látszanak a műszerek, és nem olyan "unalmas", mint amikor csak simán a motor elején van. Attól függ mi a célod a videóval, mit szeretnél megmutatni, megörökíteni. Egy jó kis összevágást tudsz csinálni utólag, ha minél többféle helyre tudod felrakni a kamerát. Ha csak simán az utat akarod egyszerűen végigvenni, minél többet látni az útból, akkor a gyári tükörre szerelhető gopro tartó szerintem tök jó(meg a Ricsi megoldása is), egy rövid madzaggal dupla biztosításként meg ráerősíted pluszba valahova szorosan kötve, hogy ne lifegjen a széllel. Akkor nem látszik semmi a motorból, csakis az út,aztán hajrá! :)
 ricsi
a chest mount sztem haszontalan, túl sokat látsz a motorból és a kezedből. nekem a legjobb végeredmény a motor elejére a 3M ragaccsal felrakott kamera hozta. itt még látszik az idom, de az új verzión már nem fog. Sőt, vettem egy olyan adaptert, amit az akksi helyére teszek, és usb-ről folyamatosan tudom működtetni a kamerát, így nem merül le fél óránként. ez és a 64gigás kártya kimaxolja a lehetőségeket.

http://www.switronix.com/products?page= ... gory_id=54

egyébként felvenni egy hosszabb túrát elég unalmas (mármint utólag), folyamatosan érdemes változtatni a kamera helyét + nem elfelejteni kézben is cipelni.

A 64GB-s kártya már meg van, 35€-ért a Saturnból. :)
A 3M tappancsokat amúgy el lehet valahogy távolítani, anélkül, hogy pl a sisakon, vagy a motoron megsértenénk a felületet?
el igen, csak jó erő kell lehúzni őket. nyom nélkül eltávolítható.
 Dani
a chest mount sztem haszontalan, túl sokat látsz a motorból és a kezedből. nekem a legjobb végeredmény a motor elejére a 3M ragaccsal felrakott kamera hozta. itt még látszik az idom, de az új verzión már nem fog. Sőt, vettem egy olyan adaptert, amit az akksi helyére teszek, és usb-ről folyamatosan tudom működtetni a kamerát, így nem merül le fél óránként. ez és a 64gigás kártya kimaxolja a lehetőségeket.

egyébként felvenni egy hosszabb túrát elég unalmas (mármint utólag), folyamatosan érdemes változtatni a kamera helyét + nem elfelejteni kézben is cipelni.

A 64GB-s kártya már meg van, 35€-ért a Saturnból. :)
A 3M tappancsokat amúgy el lehet valahogy távolítani, anélkül, hogy pl a sisakon, vagy a motoron megsértenénk a felületet?
 Dani
Az eredeti GoPro rögzítő megbízható?
Arról is olvastam negatív véleményeket a Louis honlapján, azért is tettem fel itt a kérdést.
 Dani
Sisakra rögzítve?
"Vákuumos" koronggal?
Kormányra szerelve?

ricsi

Csatolmányok:
1238787_10152216628259502_1399224320_n.jpg
1238787_10152216628259502_1399224320_n.jpg (77.21 KiB) Megtekintve 12010 alkalommal
 stafford
Sisakra rögzítve?
"Vákuumos" koronggal?
Kormányra szerelve?
Az utangyartott kormany rogzitot felejtsetek el! Nekem egy gopro hero3 banta...
 Kajakman
Sisakra rögzítve?
"Vákuumos" koronggal?
Kormányra szerelve?
Csatolmányok:
kakucs_1.jpg
kakucs_1.jpg (417.5 KiB) Megtekintve 12010 alkalommal
gopr0274_1405183172773_high.jpg
gopr0274_1405183172773_high.jpg (768.02 KiB) Megtekintve 12010 alkalommal
 Dani
Sisakra rögzítve?
"Vákuumos" koronggal?
Kormányra szerelve?
én a fiókban

:D a napom fénypontja
 dino74
Sisakra rögzítve?
"Vákuumos" koronggal?
Kormányra szerelve?
én a fiókban
 Dani
Sisakra rögzítve?
"Vákuumos" koronggal?
Kormányra szerelve?
 dani104
Helló Evribodri..!

Gyors kérdés :
- vettem egy ilyent (lásd kép 1 , 2 ) , na már most , sajnos itthon nem lehetett kapni olyan szettet , ami a kormányra(csőre) szerelhető , de ahogy néztem , legalább is ránézésre a rögzítő elemek hasonlóak/ugyanazok(?) mint a gopro-hoz használt szerelékek...!

Ezt jól látom?
Aki használ/használt már ilyent vagy tudja ismeri az kérem erősítsen meg benne , hogy igen vagy nem....!

Köszi ;) :)
Csatolmányok:
rollei_suction_cup_mount_iphone4_4s_tapadokorongos_keszlet_07-500x500.jpg
rollei_suction_cup_mount_iphone4_4s_tapadokorongos_keszlet_07-500x500.jpg (75.92 KiB) Megtekintve 12010 alkalommal
rollei_suction_cup_mount_iphone4_4s_tapadokorongos_keszlet_02-500x500.jpg
rollei_suction_cup_mount_iphone4_4s_tapadokorongos_keszlet_02-500x500.jpg (111.29 KiB) Megtekintve 12010 alkalommal
 gonzales
Nekem Chrome böngészővel (de hülye ez az "ő") simán. Csak rábökök a "fájl kiválasztása" gombra, és egyből felkínálja, hogy fotó v. videó készítése, illetve meglévő kiválasztása. Innentől értelemszerűen működik a dolog.
(Az "ű" is elég hülyén néz ki)
 996s
Megtudná valaki mondani nekem,hogy hogyan lehet iphone4-ről feltölteni ide képeket?Hülye vagyok hozzá sajnos!

Köszi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]