- 10 years ago
a mag itt van,nyugi.......Dino gyáva....megfutamodottapátok faszát, keményebb vagyok mint valaha! *clapping*
ott van a SFSCsatolmányok:
20140918_144042.jpg (1.11 MiB) Megtekintve 16666 alkalommal
- 10 years ago
Hát ez az nyugdijasra váltott ! Kihalt a mag!" a mag itt van,nyugi.......Dino gyáva....megfutamodottapátok faszát, keményebb vagyok mint valaha! *clapping*
- 10 years ago
Hát ez az nyugdijasra váltott ! Kihalt a mag!" a mag itt van,nyugi.......Dino gyáva....megfutamodottapátok faszát, keményebb vagyok mint valaha! Mint a pamut .
- 10 years ago
Hát ez az nyugdijasra váltott ! Kihalt a mag!" a mag itt van,nyugi.......Dino gyáva....megfutamodottapátok faszát, keményebb vagyok mint valaha! ja,azért remeg a lábad,meg pisilsz be mikor elmegyek melletted az sfel
- 10 years ago
Hát ez az nyugdijasra váltott ! Kihalt a mag!" a mag itt van,nyugi.......Dino gyáva....megfutamodottapátok faszát, keményebb vagyok mint valaha!
- 10 years ago
Hát ez az nyugdijasra váltott ! Kihalt a mag!" a mag itt van,nyugi.......Dino gyáva....megfutamodott
- 10 years ago
Azt hidtem kihalt ez a topic! Amióta Dino átpártolt...De a Multis topicban sem hozza a formát
nem is motoroztam Pécs óta, nincs élmény
Na majd télen upgradelek kicsit
- 10 years ago
Azt hidtem kihalt ez a topic! Amióta Dino átpártolt...De a Multis topicban sem hozza a formát
- 10 years ago
Ez szép lenne, ha megcsinálnák!)
http://www.tesztmotor.hu/hirek/ducati_s ... ghter_1199 nem zörög a hataszt ha.... halkan megsúgom, hogy 2004-ben az utolsó wdw-n voltam, aztán 2007-ben is
- 10 years ago
- 11 years ago
streetfighter_braking.jpg (110.56 KiB) Megtekintve 16666 alkalommal
Vodka fékez a Ringen és átvált "Hókotró" üzemmódba 

Csatolmányok:
- 11 years ago
Tominak igaza van! Botrány amit az sf mutat!
Nekem mosás utan max azt jelezte nincs benzin!+ néha a menü kapcs kell kontakt sprayzni!
az inexrol meg ne is beszéljünk
Eddig ez fel sem tűnt igazán tegnap valamiért elkezdtem figyelni. Az indexel mi volt a problémád érdekel a dolog mert az enyém új korától rakoncátlankodik, néha nem hajlandó villogni csak a 3-4. nyomásra.....gariban sem tudták megcsinálni
nem állt ra a kezem.
- 11 years ago
Nekem mosás utan max azt jelezte nincs benzin!+ néha a menü kapcs kell kontakt sprayzni!
Eddig ez fel sem tűnt igazán tegnap valamiért elkezdtem figyelni. Az indexel mi volt a problémád érdekel a dolog mert az enyém új korától rakoncátlankodik, néha nem hajlandó villogni csak a 3-4. nyomásra.....gariban sem tudták megcsinálni
- 11 years ago
Nekem mosás utan max azt jelezte nincs benzin!
+ néha a menü kapcs kell kontakt sprayzni!
Nekem mosás utan max azt jelezte nincs benzin!

- 11 years ago
Üdv!
Találkozott valaki olyan "parajelenséggel", hogy mosás után megbolondul a km óra? Értem ez alatt, hogy mosás után, szárazra törlés, gyújtás ráad a km óra meg felmegy 120-ra és ott ugrál 120-130 körül a km számláló is mér mintha haladnánk közben a moci áll! Elindultam és pár száz méter után aztán megjavult! Ez pár hete volt nem tulajdonítottam jelentőséget a dolognak gondolom valamelyik jeladó vagy csatlakozó beázott de mai csapatás alkalmával úgy tűnik többet mutat a valós sebességnél az óra szerinti 100 a gps szerint csak 90! Tudom, hogy csalnak az órák de szerintem ez sok és a DTC sem úgy működik ahogy eddig induláskor laza talajon DTC 4-esen simán elforgott és a műszerfali piros visszajelzők sem gyulladtak fel! Gyanítom át kell menjek Ceglédre megnézetni! 10%ot csal az óra,ez normális! Nekem is ilyen,ha a gpshez nézem! Nekem egyszer valahogy átállítódott a dtc 4esről 8ra,és én is furcsáltam mitől lett olyan érzékeny amíg rá nem jöttem,de ha nem ez a gond akkor lehet érzékenyebb attól is,hogy kopott a gumid és kicsit könyebben elforog! Amúgy a dtc szar úton villog nekem is,mert elpattog a kisebb úthibákon! Köszi! A kopott gumira én is gondoltam mivel csökkent az átmérő ezért is mutathat többet! Azért holnap átnézem a csatikat kontakt spray-vel! Ezt a képet a gopro klón SJ4000 kamera csinálta a sisakról! Negyed annyiba kerül mint a gopro és tökéletes videókat lehet vele csinálni!
- 11 years ago
Üdv!
Találkozott valaki olyan "parajelenséggel", hogy mosás után megbolondul a km óra? Értem ez alatt, hogy mosás után, szárazra törlés, gyújtás ráad a km óra meg felmegy 120-ra és ott ugrál 120-130 körül a km számláló is mér mintha haladnánk közben a moci áll! Elindultam és pár száz méter után aztán megjavult! Ez pár hete volt nem tulajdonítottam jelentőséget a dolognak gondolom valamelyik jeladó vagy csatlakozó beázott de mai csapatás alkalmával úgy tűnik többet mutat a valós sebességnél az óra szerinti 100 a gps szerint csak 90! Tudom, hogy csalnak az órák de szerintem ez sok és a DTC sem úgy működik ahogy eddig induláskor laza talajon DTC 4-esen simán elforgott és a műszerfali piros visszajelzők sem gyulladtak fel! Gyanítom át kell menjek Ceglédre megnézetni! 10%ot csal az óra,ez normális! Nekem is ilyen,ha a gpshez nézem! Nekem egyszer valahogy átállítódott a dtc 4esről 8ra,és én is furcsáltam mitől lett olyan érzékeny amíg rá nem jöttem,de ha nem ez a gond akkor lehet érzékenyebb attól is,hogy kopott a gumid és kicsit könyebben elforog! Amúgy a dtc szar úton villog nekem is,mert elpattog a kisebb úthibákon! Köszi! A kopott gumira én is gondoltam mivel csökkent az átmérő ezért is mutathat többet! Azért holnap átnézem a csatikat kontakt spray-vel!Csatolmányok:
156_kmh_cr.jpg (165.8 KiB) Megtekintve 16666 alkalommal
- 11 years ago
Üdv!
Találkozott valaki olyan "parajelenséggel", hogy mosás után megbolondul a km óra? Értem ez alatt, hogy mosás után, szárazra törlés, gyújtás ráad a km óra meg felmegy 120-ra és ott ugrál 120-130 körül a km számláló is mér mintha haladnánk közben a moci áll! Elindultam és pár száz méter után aztán megjavult! Ez pár hete volt nem tulajdonítottam jelentőséget a dolognak gondolom valamelyik jeladó vagy csatlakozó beázott de mai csapatás alkalmával úgy tűnik többet mutat a valós sebességnél az óra szerinti 100 a gps szerint csak 90! Tudom, hogy csalnak az órák de szerintem ez sok és a DTC sem úgy működik ahogy eddig induláskor laza talajon DTC 4-esen simán elforgott és a műszerfali piros visszajelzők sem gyulladtak fel! Gyanítom át kell menjek Ceglédre megnézetni! 10%ot csal az óra,ez normális! Nekem is ilyen,ha a gpshez nézem! Nekem egyszer valahogy átállítódott a dtc 4esről 8ra,és én is furcsáltam mitől lett olyan érzékeny amíg rá nem jöttem,de ha nem ez a gond akkor lehet érzékenyebb attól is,hogy kopott a gumid és kicsit könyebben elforog! Amúgy a dtc szar úton villog nekem is,mert elpattog a kisebb úthibákon!
- 11 years ago
Üdv!
Találkozott valaki olyan "parajelenséggel", hogy mosás után megbolondul a km óra? Értem ez alatt, hogy mosás után, szárazra törlés, gyújtás ráad a km óra meg felmegy 120-ra és ott ugrál 120-130 körül a km számláló is mér mintha haladnánk közben a moci áll! Elindultam és pár száz méter után aztán megjavult! Ez pár hete volt nem tulajdonítottam jelentőséget a dolognak gondolom valamelyik jeladó vagy csatlakozó beázott de mai csapatás alkalmával úgy tűnik többet mutat a valós sebességnél az óra szerinti 100 a gps szerint csak 90! Tudom, hogy csalnak az órák de szerintem ez sok és a DTC sem úgy működik ahogy eddig induláskor laza talajon DTC 4-esen simán elforgott és a műszerfali piros visszajelzők sem gyulladtak fel! Gyanítom át kell menjek Ceglédre megnézetni!
Találkozott valaki olyan "parajelenséggel", hogy mosás után megbolondul a km óra? Értem ez alatt, hogy mosás után, szárazra törlés, gyújtás ráad a km óra meg felmegy 120-ra és ott ugrál 120-130 körül a km számláló is mér mintha haladnánk közben a moci áll! Elindultam és pár száz méter után aztán megjavult! Ez pár hete volt nem tulajdonítottam jelentőséget a dolognak gondolom valamelyik jeladó vagy csatlakozó beázott de mai csapatás alkalmával úgy tűnik többet mutat a valós sebességnél az óra szerinti 100 a gps szerint csak 90! Tudom, hogy csalnak az órák de szerintem ez sok és a DTC sem úgy működik ahogy eddig induláskor laza talajon DTC 4-esen simán elforgott és a műszerfali piros visszajelzők sem gyulladtak fel! Gyanítom át kell menjek Ceglédre megnézetni!
- 11 years ago
001.jpg (105.25 KiB) Megtekintve 16666 alkalommal
Milyen Streetfighter?
Csatolmányok:
- 11 years ago
http://www.subito.it/moto-e-scooter/duc ... 695237.htm
Jól felöltöztette. vannak rajta jó cuccok, dymag carbon felni, öhlins, brembo
- 11 years ago
Grat az új járgányhoz! Üdvözöl az erő Multi oldalaDanke! Sieg heil! Gratulalok de remélem hogy itt maradt a klubban a Sfs!!! majd kiderül
- 11 years ago
azért néha megtanítom őket járni Grat az új járgányhoz! Üdvözöl az erő Multi oldalaDanke! Sieg heil! Gratulalok de remélem hogy itt maradt a klubban a Sfs!!!
- 11 years ago
na ez a topic is kihal, másra ül a főgetziazért néha megtanítom őket járni Grat az új járgányhoz! Üdvözöl az erő Multi oldala
Danke! Sieg heil!
- 11 years ago
na ez a topic is kihal, másra ül a főgetziazért néha megtanítom őket járni Grat az új járgányhoz! Üdvözöl az erő Multi oldala
- 11 years ago
Gyerekek nem vág be nektek a streetfighter? azért ha egy jót akarsz menni,elviheted az arany szerszámot
- 11 years ago
sfsk.jpg (931.39 KiB) Megtekintve 16666 alkalommal
Karbon SFS... 

Csatolmányok:
- 11 years ago
foto.jpg (1.5 MiB) Megtekintve 16666 alkalommal
Karbon(ozott) tank.
Csatolmányok:
- 11 years ago
az a dob adja! meg az elso villameg az egész adja...
A faridom az Panigale,nem? Nekem annak tűnik
- 11 years ago
10309552_895743200452166_6643711081239091447_n.jpg (95.88 KiB) Megtekintve 16666 alkalommal
az a dob adja!
Csatolmányok:
- 11 years ago
Nekem volt tavaji évben usa ból kinai a lényeg kiégtek a ledek a világitás- fék. Igy kuka. A barátomnak kinn ugyanez volt vele. Én sem hittem neki.
- 11 years ago
Üdv!
Valakinek van ilyen hátsó integrált lámpája? http://www.motodynamic.com/ducati/led-t ... smoke.html
A bekötése gondolom nem okoz gondot habár a tengerentúlról jönne ott mások a szabályok de nekem baromira tetszik, hogy eltűnne a hátsó irányjelző....Vélemény? múltkor kiveséztük a témát nem tudom melyik topikban Akkor utánanézek köszi!
- 11 years ago
Üdv!
Valakinek van ilyen hátsó integrált lámpája? http://www.motodynamic.com/ducati/led-t ... smoke.html
A bekötése gondolom nem okoz gondot habár a tengerentúlról jönne ott mások a szabályok de nekem baromira tetszik, hogy eltűnne a hátsó irányjelző....Vélemény? múltkor kiveséztük a témát nem tudom melyik topikban
- 11 years ago
Üdv!
A bekötése gondolom nem okoz gondot habár a tengerentúlról jönne ott mások a szabályok de nekem baromira tetszik, hogy eltűnne a hátsó irányjelző....Vélemény?
A bekötése gondolom nem okoz gondot habár a tengerentúlról jönne ott mások a szabályok de nekem baromira tetszik, hogy eltűnne a hátsó irányjelző....Vélemény?
- 11 years ago
Végre kész! Azzurro, mégiscsak kék az olasz mez
Nem vagyok még elkésve a vb-re veleNem olvastam a topic elejét, de remélem nem ez lett a Dyno motorjából.
Mert ez képen valami fertelmes...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]