- 2 years ago
Hali, nekem elvileg elsőre sikerült minden.Remelem a csomag is odatalal majd hozzám idővel
Dragoncore írta: ↑2 years ago Hali.
Segítséget kérnék:)
My Ducati-n eltünt a clubtagságom, akárhányszor próbálom, végigmegyek a Join a DOC lépéseken a végén nem változik semmi.
A Magyar oldalon pedig fizetésnél( gondolom ebből adódóan) 0 forintot akar fizettetni.
Nálam lehet a hiba vagy várjak türelmesen?:)
Köszönöm
XGab írta: ↑3 years ago Régebben valahogy naponta pörgött a fórum, valahogy a tavalyi év is kiesett és hónapok óta most néztem rá újra és sajnos nincs változás. Nem tudom mi az oka. sajnálom.
A ducati.com oldalon meg állandóan ugyanaz az oldal jön be, SET password és hiába írom be, nem csinál semmit. Az is le van halva
janosk1977 írta: ↑4 years ago Szia Ricsi!
Tegnap sikeresen regisztráltam és fizettem, ezt követően:
"Klubtagságod aktív 2020.12.31-ig. A kedvezmények igénybevételéhez mutasd fel a lenti virtuális kártyát, vagy a kinyomtatott pdf-et.
A kártyád épp készül. Ha egy ideje vársz és még nincs kész, szólj!"
Egyiket sem látom.
Kérhetek segítséget?
Köszönöm!
ricsi írta: ↑4 years agoNorton írta: ↑4 years ago Szia Ricsi!Szia,
Sikeres regisztracio es fizetest kovetoen:
"Klubtagságod aktív 2020.12.31-ig. A kedvezmények igénybevételéhez mutasd fel a lenti virtuális kártyát, vagy a kinyomtatott pdf-et."
En egyiket sem latom.
Kerhetek segitseget?
Koszonom!
ott kell lennie alatta, először a kártya a neveddel, aztán meg a pdf letöltése gomb:
2222.PNG
Norton írta: ↑4 years ago Szia Ricsi!Szia,
Sikeres regisztracio es fizetest kovetoen:
"Klubtagságod aktív 2020.12.31-ig. A kedvezmények igénybevételéhez mutasd fel a lenti virtuális kártyát, vagy a kinyomtatott pdf-et."
En egyiket sem latom.
Kerhetek segitseget?
Koszonom!
KippPisti írta: ↑4 years ago Sziasztok!
Én is úgy jártam mint Ricsi. Megtennéd, hogy leellenőrzöd az én regisztrációmat is?
Köszönöm
ujtzkrisz írta: ↑4 years ago Szia Ricsi!Szia!
Segítséget szeretnék kérni.
Szerettem volna tagságit, de az utolsó oldalnál mikor véglegesíteni kell a club csatlakozást a send-re rákattintottam és újra töltötte az oldalt (klub megadás, poló méret....) ezért előröl elkezdtem de nem engedi már kiválasztani a magyar ducati klub-ot. Lehet mégis elfogadta? A desmo owner club oldalon csak 1 csatlakozó van és elvileg ott kellene látnom a csatlakozásom ugye?.
Köszi. Krisz
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]