Magyar Ducati Klub tagsággal kapcsolatos hírek, információk
 ricsi
hali!

elméletileg most már minden jó, működnie kell!
Dragoncore írta: 2 years ago Hali.

Segítséget kérnék:)
My Ducati-n eltünt a clubtagságom, akárhányszor próbálom, végigmegyek a Join a DOC lépéseken a végén nem változik semmi.
A Magyar oldalon pedig fizetésnél( gondolom ebből adódóan) 0 forintot akar fizettetni.
Nálam lehet a hiba vagy várjak türelmesen?:)
Köszönöm
 Dragoncore
Hali.

Segítséget kérnék:)
My Ducati-n eltünt a clubtagságom, akárhányszor próbálom, végigmegyek a Join a DOC lépéseken a végén nem változik semmi.
A Magyar oldalon pedig fizetésnél( gondolom ebből adódóan) 0 forintot akar fizettetni.
Nálam lehet a hiba vagy várjak türelmesen?:)
Köszönöm
 XGab
Azt én is várom....áh
Dumi írta: 3 years ago
Styka írta: 3 years ago Sziasztok,

működik a regisztráció? mert nekem sehol semmit nem dob fel, csak a profilomban ugrálok.... :evil:
Na végre sikerült még fizetnem is! :D várom a fejleményeket.
 Dumi

működik a regisztráció? mert nekem sehol semmit nem dob fel, csak a profilomban ugrálok.... :evil:
Na végre sikerült még fizetnem is! :D várom a fejleményeket.
 ricsi
igen, tagsag.ducatiklub.hu

Styka
Sziasztok,

ricsi
a nyomorult facebook, az az oka :(

oda be van mindenki lépve, nem kell jelszavakat megjegyezni, külön oldalt megnézni, könnyű képet feltölteni és sok butaságot beírni... szomorú

a ducati.com szintán vicces, igazi olaszos a cucc. írj rám bárhol, próbálok segíteni átverekedni magad rajta...
XGab írta: 3 years ago Régebben valahogy naponta pörgött a fórum, valahogy a tavalyi év is kiesett és hónapok óta most néztem rá újra és sajnos nincs változás. Nem tudom mi az oka. sajnálom.
A ducati.com oldalon meg állandóan ugyanaz az oldal jön be, SET password és hiába írom be, nem csinál semmit. Az is le van halva
 XGab
Régebben valahogy naponta pörgött a fórum, valahogy a tavalyi év is kiesett és hónapok óta most néztem rá újra és sajnos nincs változás. Nem tudom mi az oka. sajnálom.
A ducati.com oldalon meg állandóan ugyanaz az oldal jön be, SET password és hiába írom be, nem csinál semmit. Az is le van halva
 ricsi
sziasztok, szia @Dumi

elindult a tagsági jelentkezés, a tagsag.ducatiklub.hu oldalon (ha minden igaz) simán menni fog!
ujtzkrisz liked this
 ricsi
Dumi írta: 3 years ago Sziasztok!
2021 -es tagságról lehet tudni valamit?
Regisztráltam,de a fizetésnél nem enged tovább.
Köszönöm előre is a segítséget.
várjuk a '21-es jóváhagyást a Ducati-tól, egyelőre nincs visszajelzés
 Dumi
Sziasztok!
2021 -es tagságról lehet tudni valamit?
Regisztráltam,de a fizetésnél nem enged tovább.
Köszönöm előre is a segítséget.
 ricsi
szakértem, megint beragadt ez a szar :(
janosk1977 írta: 4 years ago Szia Ricsi!

Tegnap sikeresen regisztráltam és fizettem, ezt követően:
"Klubtagságod aktív 2020.12.31-ig. A kedvezmények igénybevételéhez mutasd fel a lenti virtuális kártyát, vagy a kinyomtatott pdf-et.
A kártyád épp készül. Ha egy ideje vársz és még nincs kész, szólj!"
Egyiket sem látom.
Kérhetek segítséget?
Köszönöm!
 janosk1977
Szia Ricsi!

Tegnap sikeresen regisztráltam és fizettem, ezt követően:
"Klubtagságod aktív 2020.12.31-ig. A kedvezmények igénybevételéhez mutasd fel a lenti virtuális kártyát, vagy a kinyomtatott pdf-et.
A kártyád épp készül. Ha egy ideje vársz és még nincs kész, szólj!"
Egyiket sem látom.
Kérhetek segítséget?
Köszönöm!
 ricsi
közben ezt intézzük privátban
Eszter írta: 4 years ago Sziasztok! Én 4 napja regisztráltam, de én sem kaptam semmit. Meg tudnátok nézni? Köszi
Kajakman liked this
 Eszter
Sziasztok! Én 4 napja regisztráltam, de én sem kaptam semmit. Meg tudnátok nézni? Köszi
 Dragoncore
Üdvözlet:)

Pár napja regeltem, viszont a klubbtagság oldalon még a" kártyád épp készül" felirat.

Köszönöm, ha ránéztek:) hátha én rontottam el valamit:)
 ricsi
finishbe értünk, a matricák is gyártásba kerültek, jövő héten csomagolunk és mennek a pakkok!

köszi mindenkinek a türelmet!!!
 ricsi
PaCo írta: 4 years ago Sziasztok!

Tegnap regisztráltam, de se kártya se pdf... Please Help!

2020-06-14 (1).png
megnézed most?!
 ricsi
PaCo írta: 4 years ago Sziasztok!

2020-06-14 (1).png
jáj. nézzük!
 PaCo
Sziasztok!

2020-06-14 (1).png
2020-06-14 (1).png (1.82 MiB) Megtekintve 223264 alkalommal
 Norton
Szia!
Akar DAM-olni, akar debugolni es fix pack-elni kellett, tokeletes a megoldas!!! :D :D :D
Mille Grazie!!!:-)))
 ricsi
misztikus, nyomozok, kis türelmet.
Norton írta: 4 years ago Szia!
Screenshot csatolva.
En itt nem latok semmit!
Ilyenkor mi a kovetkezo lepes?
Koszonom!
 Norton
ricsi írta: 4 years ago
Norton írta: 4 years ago Szia Ricsi!

Sikeres regisztracio es fizetest kovetoen:
"Klubtagságod aktív 2020.12.31-ig. A kedvezmények igénybevételéhez mutasd fel a lenti virtuális kártyát, vagy a kinyomtatott pdf-et."
En egyiket sem latom.
Kerhetek segitseget?
Koszonom!
Szia,

ott kell lennie alatta, először a kártya a neveddel, aztán meg a pdf letöltése gomb:

2222.PNG

Szia!
Screenshot csatolva.
En itt nem latok semmit!
Ilyenkor mi a kovetkezo lepes?
Koszonom!
Csatolmányok:
Ducati_Club.jpg
Ducati_Club.jpg (131.25 KiB) Megtekintve 229192 alkalommal
 ricsi
Norton írta: 4 years ago Szia Ricsi!

"Klubtagságod aktív 2020.12.31-ig. A kedvezmények igénybevételéhez mutasd fel a lenti virtuális kártyát, vagy a kinyomtatott pdf-et."
En egyiket sem latom.
Kerhetek segitseget?
Koszonom!
Szia,

ott kell lennie alatta, először a kártya a neveddel, aztán meg a pdf letöltése gomb:
2222.PNG
2222.PNG (775.28 KiB) Megtekintve 229387 alkalommal
 Norton
Szia Ricsi!

En egyiket sem latom.
Kerhetek segitseget?
Koszonom!
 ricsi
mármint ricsi segít :)

szóval hogy jártál?
KippPisti írta: 4 years ago Sziasztok!

Én is úgy jártam mint Ricsi. Megtennéd, hogy leellenőrzöd az én regisztrációmat is?
Köszönöm
demenytomi liked this
 KippPisti
Sziasztok!

Én is úgy jártam mint Ricsi. Megtennéd, hogy leellenőrzöd az én regisztrációmat is?
Köszönöm
 ricsi
ujtzkrisz írta: 4 years ago Szia Ricsi!
Segítséget szeretnék kérni.
Szerettem volna tagságit, de az utolsó oldalnál mikor véglegesíteni kell a club csatlakozást a send-re rákattintottam és újra töltötte az oldalt (klub megadás, poló méret....) ezért előröl elkezdtem de nem engedi már kiválasztani a magyar ducati klub-ot. Lehet mégis elfogadta? A desmo owner club oldalon csak 1 csatlakozó van és elvileg ott kellene látnom a csatlakozásom ugye?.
Köszi. Krisz
Szia!

a ducati.com-on megérkezett rendben a csatlakozási kérelmed, szóval ott pipa minden. Ha végigtolod a kluboldalon a jelentkezési és fizetési procedúrát, már meg is leszel mindennel! Ahogy nézem ott már beléptél, de még nem mentél el a fizetési lépésig.
KippPisti liked this
 ujtzkrisz
Szia Ricsi!
Segítséget szeretnék kérni.
Szerettem volna tagságit, de az utolsó oldalnál mikor véglegesíteni kell a club csatlakozást a send-re rákattintottam és újra töltötte az oldalt (klub megadás, poló méret....) ezért előröl elkezdtem de nem engedi már kiválasztani a magyar ducati klub-ot. Lehet mégis elfogadta? A desmo owner club oldalon csak 1 csatlakozó van és elvileg ott kellene látnom a csatlakozásom ugye?.
Köszi. Krisz
 ricsi
Elindult a 2020-as tagság regisztrációja, immár teljesen automatikus megoldással.

a https://tagsag.ducatiklub.hu oldalon a fórumban regisztrált emaileddel és jelszavaddal belépve pár közepesen egyszerű lépésen átjutva, bankkártyával ki tudod fizetni a 4.000 Ft-os tagdíjat, így a sikeres fizetést követően azonnal rendelkezésedre áll a digitális tagsági kártyád, a profilban és PDF formátumban is.

A fizikai ajándékok a tagsághoz idén:
- a ducati welcome kitje (karpánt, kulcstartó, kitűző, plasztikkártya, szívhezszóló levél)
- az MDK welcome kitje (kitűző és matricák)
- mindezek postán röppentve hozzád

A ducatis pakkból 100 darab megérkezett, így az első 100 klubtagnak az MDK kacatok elkészültekor egyből megy postán a szajré - a 100-on felülieknek az idei második szállítmányból jut, amit általában szeptember/október környékén szoktak küldeni az olaszok.

Ami virtuálisan jár:
- ingyenes belépés a Ducati gyárlátogatásra és a múzeumba
- a Factory Store and Bookshop -ban a DOC kártya felmutatásával 15% kedvezmény ruházatra, kiegészítőkre és alkatrészekre
- Racetrack Academy: 20% kedvezmény minden képzésre, kivéve Champs Academy
- DRE Enduro Academy: ingyenes (az egyébként pénzért bérelhető) kötelező védőfelszerelés
- Road Academy: 15% kedvezmény
- Adventure Tour by Boscolo: €280 kedvezmény minden csomagból
- Dream Tour by Boscolo: €280 kedvezmény minden csomagból
- Scrambler Days of Joy: 20% kedvezmény minden csomagra
- World Ducati Week: kedvezményes belépő (98€ helyett 55€ a 3 napos belépő) <- ez sajna már csak a 2021-es tagságban lesz aktuális
- EICMA: kedvezményes belépő
- egyéb, őrületes kedvezmények: Ducati partner hotels, Scrambler Food Factory, Mirabilandia, Ducati travel és rental partners
- akár 15% kedvezmény partnareinknél ruházat, kiegészítő és egyebek vásárlásakor (http://www.ducatiklub.hu/#partners)
Csatolmányok:
doc-kit.jpeg
doc-kit.jpeg (2.15 MiB) Megtekintve 243542 alkalommal
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]