Lehet, hogy ha már feltöltöd valahová a videót, amin tempósabban mész, a kilométerórát érdemes lenne kitakarni. Csak felvetés.

Pl. ilyen videonak lehet vmi következménye? Én se merek feltenni olyat ahol látni a km-órát.
Ha a rendszámot és a személyit kirakod mellé talán.....
Lehet, hogy ha már feltöltöd valahová a videót, amin tempósabban mész, a kilométerórát érdemes lenne kitakarni. Csak felvetés.

Pl. ilyen videonak lehet vmi következménye? Én se merek feltenni olyat ahol látni a km-órát.
Sziasztok!
Forgatásra keresek motoros szereplőt.
Helyszín: Pilisvörösvár, itőtartam: 4-6 óra.
Jelentkezni a varydomonkos/kukac/gmail.com email címen, illetve a 06hetven 318 nyolcvankilenc 43-as telefonszámon lehet.
Milyen jellegű filmről van szó?
Sziasztok!
Forgatásra keresek motoros szereplőt.
Helyszín: Pilisvörösvár, itőtartam: 4-6 óra.
Jelentkezni a varydomonkos/kukac/gmail.com email címen, illetve a 06hetven 318 nyolcvankilenc 43-as telefonszámon lehet.
ezek nem publikus videók, csak a link birtokában elérhetőek

Ok.
ezek nem publikus videók, csak a link birtokában elérhetőek
Hali,

A szorny elvitt a bukkbe, meg nem voltunk egyutt a tokaj-miskolc-lillafured-eger tavon.
Most megismertettem vele es a metzeler gumik oldalfalan levo kis elefantot is sikerult megetetnem a szornnyel! :-)

már a puszta nézéstől is elszédülök, nem irigylem azt a kamerát :D
a kamerát?! képzeld el, milyen 40 percig a fogaid közé szorítva tartani........... :D
Hali,

A szorny elvitt a bukkbe, meg nem voltunk egyutt a tokaj-miskolc-lillafured-eger tavon.
Most megismertettem vele es a metzeler gumik oldalfalan levo kis elefantot is sikerult megetetnem a szornnyel! :-)

már a puszta nézéstől is elszédülök, nem irigylem azt a kamerát :D
Hali,

Nem találtam jobb helyet

3,5x17 6x17

Zur Übersicht:

Dymag Carbonfelgen:
Vorne: 2300 Gr. mit Lager
Hinten: 2750 Gr.

BST Mamba Carbonfelgen:
Vorne: 2552 Gr. mit Lager
Hinten: 2752 Gr.

OZ Cattiva in geschmiedetem Magnesium:
Vorne: 2,7kg
Hinten: 3,0kg

Marchesini geschm. Magnesium
vorne: 2,5kg (ohne lager)
hinten: 3,2kg

OZ Piega R:
vorne: 2,9kg
hinten: 3,4kg

Panigale S Felgen:
vorn 3.1kg
hinten 3.6kg

OZ Piega:
vorne: 3,3kg
hinten: 3,8kg

Panigale mit Lager:
vorne: 4,1kg
hinten: 5,4kg
Ezt már néztem én is, tényleg nagyon tuti lett. Az a plusz cső a meglévő vázra hegesztve nagyon jó ötlet. Teljesen letisztult a gép......kéne....
Hát ez az, nagyon eltalálta a srác... gondolkozóba is ejtet... (csak az asszony meg ne tudja :-) )

Van ott más is ami kéne Smile
http://hazanmotorworks.com/

NE fájdítsd a szívemet!!! :-D
Aki ilyen alu-fa ülést készít, az már művész....
Csatolmányok:
wood.jpg
wood.jpg (287.02 KiB) Megtekintve 16735 alkalommal
Ezt már néztem én is, tényleg nagyon tuti lett. Az a plusz cső a meglévő vázra hegesztve nagyon jó ötlet. Teljesen letisztult a gép......kéne....
Hát ez az, nagyon eltalálta a srác... gondolkozóba is ejtet... (csak az asszony meg ne tudja :-) )

Van ott más is ami kéne Smile
http://hazanmotorworks.com/

NE fájdítsd a szívemet!!! :-D
Csatolmányok:
d11.jpg
d11.jpg (683.29 KiB) Megtekintve 16735 alkalommal
Biztos volt már, ne kövezzetek meg érte... :-D
Ez a kedvenc átépítésem. Nem tudom miért... Kell egy ilyen is... :-D
KPM-nél tuti nem menne át műszakin :)
Lepapíroznám ezt is egy hét alatt minden zokszó nélkül :-)
Csak lenne az enyém ;-)
(jövőre veszek is valami lomot... :-D)
Biztos volt már, ne kövezzetek meg érte... :-D
Ez a kedvenc átépítésem. Nem tudom miért... Kell egy ilyen is... :-D
KPM-nél tuti nem menne át műszakin :)
mellesleg ennek az alja is ezüst nem pedig fekete :D
mennyi bajod van!!! este megcsinalom ha addig birsz varni a kalyhalakk felkenesevel :)
összekenem rúzsos pöccsel a monitorodat ha megcsinálod nekem :D
hat nem tudom, lehet eleg lesz egy sor itt hatul vhol, igy a Patyi se lesz ideg a ruzsa miatt :)))
mellesleg ennek az alja is ezüst nem pedig fekete :D
mennyi bajod van!!! este megcsinalom ha addig birsz varni a kalyhalakk felkenesevel :)
összekenem rúzsos pöccsel a monitorodat ha megcsinálod nekem :D
tudna nekem valaki fotoboltozni egy gt multit piros fej farok tankidommal?
igy jo?
igen ezt én is megtaláltam, de ennek az oldala is piros. Akkor most olyan pirosat csináljon nekem valaki aminek az oldalán az a faszomtudjamineknézkiuszonyszerűség az matta szürke piros felirattal :D
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 37

Tom Cruise's watch collection, through the silver […]

Essentially the most Overlooked Pilot's Watch of a[…]