- 10 years ago
Igazság szerint az Ural-t "használtam" inkább, a többit csak többször vezettem.
Ezért is vagyok kíváncsi a véleményekre. Tudom, hogy jó kis pörgős a Ducati, mindenképp V2-t szeretnék, de semmiképp nem japánt. Annyi még, hogy elég magas vagyok (197), nem tudom mennyire lesz kényelmesÉn 205 vagyok, és egy kis átalakítással imádtam az S4R Monsteremet. Mondjuk szép nem voltam rajta, de kényelmetlen nem volt..... szép a hyperen sem vagy
Az igaz....
- 10 years ago
A kérdés az, hogy a felsoroltakat "csak" vezetted vagy huzamosabb ideig használtad is?
Ezért is vagyok kíváncsi a véleményekre. Tudom, hogy jó kis pörgős a Ducati, mindenképp V2-t szeretnék, de semmiképp nem japánt. Annyi még, hogy elég magas vagyok (197), nem tudom mennyire lesz kényelmesÉn 205 vagyok, és egy kis átalakítással imádtam az S4R Monsteremet. Mondjuk szép nem voltam rajta, de kényelmetlen nem volt..... szép a hyperen sem vagy
- 10 years ago
A kérdés az, hogy a felsoroltakat "csak" vezetted vagy huzamosabb ideig használtad is?
Ezért is vagyok kíváncsi a véleményekre. Tudom, hogy jó kis pörgős a Ducati, mindenképp V2-t szeretnék, de semmiképp nem japánt. Annyi még, hogy elég magas vagyok (197), nem tudom mennyire lesz kényelmesÉn 205 vagyok, és egy kis átalakítással imádtam az S4R Monsteremet. Mondjuk szép nem voltam rajta, de kényelmetlen nem volt..... En imadom a pitbike style-t
- 10 years ago
Sziasztok.
Motor vásárlás előtt állok Monstereket nézegetek, abból is 750, de inkább 900 Special érdekelne.
Első nagymotorom lesz (előtte ezeket vezettem, Ural, Dnepr, Harley Sportster 1000, Sporster 1200).
Tudnátok véleményt mondani a két típusról? Inkább a 900 felé hajlok a nyomaték miatt.
Ezért is vagyok kíváncsi a véleményekre. Tudom, hogy jó kis pörgős a Ducati, mindenképp V2-t szeretnék, de semmiképp nem japánt. Annyi még, hogy elég magas vagyok (197), nem tudom mennyire lesz kényelmesÉn 205 vagyok, és egy kis átalakítással imádtam az S4R Monsteremet. Mondjuk szép nem voltam rajta, de kényelmetlen nem volt.....
- 10 years ago
Sziasztok!
Tervezem egy 2008 848 as vásárlását. Egy gondom van, hogy az első tulajtól bank foglalta le a motort, aki sajnos elfelejtette átadni a második kulcsot és a kódkártyát, valamint kisebbik problémaként az eredeti kipufogó rendszert.
Elsődleges kérdésem, hogy az új kódkártya és gyári kulcsok milyen költséggel szerezhetőek be?
Második hogy a műszakin vagy külföldön lehet e probléma a termignoni sliponnal?
Előre is köszönöm a gyors segítséget.
Üdv!
Feri Amíg indul ne foglalkozz a kódkártyával és kulccsal. Kódkártyát nem adnak külön csak zár kit-tel együtt, mely az összes zárat,kulcsot és kártyát tartalmazza. Szerintem 100-125.000 HUF között van, de ha pontosan érdekel holnap megírom meg ecu + műszerfal, előbbit tudod flashelni, utóbbit is csak akkor nincs immo
- 10 years ago
Sziasztok.
Motor vásárlás előtt állok Monstereket nézegetek, abból is 750, de inkább 900 Special érdekelne.
Első nagymotorom lesz (előtte ezeket vezettem, Ural, Dnepr, Harley Sportster 1000, Sporster 1200).
Tudnátok véleményt mondani a két típusról? Inkább a 900 felé hajlok a nyomaték miatt.
Ezért is vagyok kíváncsi a véleményekre. Tudom, hogy jó kis pörgős a Ducati, mindenképp V2-t szeretnék, de semmiképp nem japánt. Annyi még, hogy elég magas vagyok (197), nem tudom mennyire lesz kényelmes![]()
197 magasan a Monster felejtős! A régebbi Multi a te játékod! Az a tuti !
Persze tudom, hogy megosztó az eleje, de próbáld ki!
MTS Bandi két méter és csak csaholnak sokan utána a Mátrában és a Bükkben!
- 10 years ago
Sziasztok.
Ezért is vagyok kíváncsi a véleményekre. Tudom, hogy jó kis pörgős a Ducati, mindenképp V2-t szeretnék, de semmiképp nem japánt. Annyi még, hogy elég magas vagyok (197), nem tudom mennyire lesz kényelmes
- 10 years ago
Sziasztok.
- 10 years ago
Sziasztok.
- 10 years ago
Sziasztok!
Tervezem egy 2008 848 as vásárlását. Egy gondom van, hogy az első tulajtól bank foglalta le a motort, aki sajnos elfelejtette átadni a második kulcsot és a kódkártyát, valamint kisebbik problémaként az eredeti kipufogó rendszert.
Elsődleges kérdésem, hogy az új kódkártya és gyári kulcsok milyen költséggel szerezhetőek be?
Üdv!
Feri Amíg indul ne foglalkozz a kódkártyával és kulccsal. Kódkártyát nem adnak külön csak zár kit-tel együtt, mely az összes zárat,kulcsot és kártyát tartalmazza. Szerintem 100-125.000 HUF között van, de ha pontosan érdekel holnap megírom Köszönöm!
Ha nem nagy gond megtudni pontosan, érdekelne a dolog!
Egyébként vasárnap elhoztam, így egy 848 al én is hivatalosan klubtag lettem!
Ezek után soha többé sor4Gratula!
- 10 years ago
Sziasztok!
Üdv!
Feri Amíg indul ne foglalkozz a kódkártyával és kulccsal. Kódkártyát nem adnak külön csak zár kit-tel együtt, mely az összes zárat,kulcsot és kártyát tartalmazza. Szerintem 100-125.000 HUF között van, de ha pontosan érdekel holnap megírom Köszönöm!
Ha nem nagy gond megtudni pontosan, érdekelne a dolog!
Egyébként vasárnap elhoztam, így egy 848 al én is hivatalosan klubtag lettem!
Ezek után soha többé sor4
- 10 years ago
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... 96-8259171
ő úgy érzi, hogy 2 év és 12e km után 300ezer forintot veszített a motorja az eredeti árából?Épp tegnap láttam a tvben(Garázs),hogy premium autóknál 2-3 év után 40-50 %-ot veszít az árából.
Ez a motor sztem 1.6-1.8M körül lehet
- 10 years ago
Sziasztok!
Üdv!
Feri Amíg indul ne foglalkozz a kódkártyával és kulccsal. Kódkártyát nem adnak külön csak zár kit-tel együtt, mely az összes zárat,kulcsot és kártyát tartalmazza. Szerintem 100-125.000 HUF között van, de ha pontosan érdekel holnap megírom
- 10 years ago
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... 96-8259171
ő úgy érzi, hogy 2 év és 12e km után 300ezer forintot veszített a motorja az eredeti árából?
ő úgy érzi, hogy 2 év és 12e km után 300ezer forintot veszített a motorja az eredeti árából?

- 10 years ago
Sziasztok!
Üdv!
Feri
Üdv!
Feri
- 10 years ago
Szevasztok. Van egy Monster 695-ösöm, 2007-es. Szép és hibátlan állapotban, tényleg korrekt a motor.. Őszintén szólva meguntam. Elcserélném egy S4r-re vagy egy 999-re ráfizetéssel. akit esetleg érdekel, vagy tud valakit akinek motor is kéne, meg egy kis pénz, az írjon légyszi, vagy hivjon. Képeket tudok még küldeni. sztem csinálj egy aprót neki, mert így gyorsan el fog tűnni Köszi, csinálok..
- 10 years ago
Szevasztok. Van egy Monster 695-ösöm, 2007-es. Szép és hibátlan állapotban, tényleg korrekt a motor.. Őszintén szólva meguntam. Elcserélném egy S4r-re vagy egy 999-re ráfizetéssel. akit esetleg érdekel, vagy tud valakit akinek motor is kéne, meg egy kis pénz, az írjon légyszi, vagy hivjon. Képeket tudok még küldeni. sztem csinálj egy aprót neki, mert így gyorsan el fog tűnni
- 10 years ago
duk_1.jpg (36.48 KiB) Megtekintve 20672 alkalommal
Szevasztok. Van egy Monster 695-ösöm, 2007-es. Szép és hibátlan állapotban, tényleg korrekt a motor.. Őszintén szólva meguntam. Elcserélném egy S4r-re vagy egy 999-re ráfizetéssel. akit esetleg érdekel, vagy tud valakit akinek motor is kéne, meg egy kis pénz, az írjon légyszi, vagy hivjon. Képeket tudok még küldeni.
Csatolmányok:
- 11 years ago
sírok:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... _s-8206565 eeez meg mi a rák?????!!!!
- 11 years ago
sírok:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... _s-8206565
jaja, ez a netkufár, aki bitang jó áron vesz mindent és mindig van nála egy veterán mustang meg pár retró gép és könyéken fordul Lepencén
- 11 years ago
Májusban megváltozott az állandó lakcímem, de a motort, és a biztosítást még nem írattam át az új lakcímre. Ez eladás esetén gondot okozhat? Volt már másnak hasonló problémája, tapasztalata?
Nem úszom meg az átpapírozást.
Mehetek megint az okmányirodába. ehh
- 11 years ago
sírok:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... _s-8206565 http://www.subito.it/moto-e-scooter/duc ... 021484.htm
Ez viszont nagyon jó ár érte,sőt az az 1200-as Monstert 9000-ért is meg lehet venni kis szerencsével .
- 11 years ago
sírok:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... _s-8206565 Harley blokkal kéne.
Egyébként igényes, önmagukért beszélő képekkel csalogatja a vevőket!
- 11 years ago
Májusban megváltozott az állandó lakcímem, de a motort, és a biztosítást még nem írattam át az új lakcímre. Ez eladás esetén gondot okozhat? Volt már másnak hasonló problémája, tapasztalata?
- 11 years ago
SQ én mindenképpen ajánlom! Gazdaság élénkítő es munkahely teremtő hatása van! Mind az eladónal, mind a szerelőnel aki megpróbálja majd összerakni!
inkabb bukogombaja legyen mint dohanyozzon!

inkabb bukogombaja legyen mint dohanyozzon!

- 11 years ago
Ez azért nem ennyire egyszerű szerintem....
Kár, hogy a szerelők akik a törött roncsokat próbálják két kerékre állítani ismét ilyen kérdésekre nem adnak választ, hogy melyik váz lett oda jobban, a bukógombás, vagy a sem! Bár minden esés más, de biztos tudnának mesélni érdekeseket!
Én tettem fel bukógombát azután, hogy egy elcsúszás után rosszul támasztottam le a Multit, és a másik oldalára is ráborult, így azon is lettek minimális karcok
Naszóval az a gomba egy elcsúszásnál szinte azonnal le fog törni a vérbe ha megakad valamiben, sokkal hamarabb, mint hogy bármit is elgörbítsen a vázon. Szerintem ez is a dolga, így van tervezve. Arra viszont tökéletes, hogy tompítsa az esést, vagy egy sima leborításnál megvédje a burkolatot. (bár szerencsére ezeket még nem próbáltam ki a gyakorlatban
Persze ez csak saját gondolatmenet, de járműtechnikai gépészmérnök szemmel.
Én a szememnek hiszek! Láttam már sajnos pár szerencsétlenül járt motort és nem ez a tapasztalatom!
Mindenki azt csinál a motorjával amit akar, tőlem minden résbe rakhat bárki bukógombát!
Téma részemről lezárva!
- 11 years ago
Nem is tudom...
Ha elhajlik, akkor ugyanúgy húzza az erő a vázat, hameg letörik, akkor meg minek?
Csak gondolkodom!) Ez azért nem ennyire egyszerű szerintem....
Kár, hogy a szerelők akik a törött roncsokat próbálják két kerékre állítani ismét ilyen kérdésekre nem adnak választ, hogy melyik váz lett oda jobban, a bukógombás, vagy a sem! Bár minden esés más, de biztos tudnának mesélni érdekeseket!
Én tettem fel bukógombát azután, hogy egy elcsúszás után rosszul támasztottam le a Multit, és a másik oldalára is ráborult, így azon is lettek minimális karcok
Naszóval az a gomba egy elcsúszásnál szinte azonnal le fog törni a vérbe ha megakad valamiben, sokkal hamarabb, mint hogy bármit is elgörbítsen a vázon. Szerintem ez is a dolga, így van tervezve. Arra viszont tökéletes, hogy tompítsa az esést, vagy egy sima leborításnál megvédje a burkolatot. (bár szerencsére ezeket még nem próbáltam ki a gyakorlatban
Persze ez csak saját gondolatmenet, de járműtechnikai gépészmérnök szemmel.
- 11 years ago
Nekem nincs bukógombám és ha fizetnének sem raknák rá mert rontja az összképet . Volt már kicsúszásom ezt a klubtagok többsége igazolhatja és dőltem már vele úgy hogy a DOBOZOM is rajta volt és nem találtam sehol sérülést !!! Kicsúszásnál is csak a lámpa tört el és a tartályon lett egy 5 forintos nagyságú horpadás a duda gombjától . Nekem sincs. Sőt nem is lesz... Én csak megemlítettem, hogy miben rejlik az esetleges hasznossága. De senkit nem akarok meggyőzni róla, hogy kell és jó vagy épp nem kell és rosszSohasem indultam el úgy hogy most elsek vagy ütközök . Gondolom nem sokan vagyunk így . Akinek viszont rémálmai vannak maradjon otthon . Azért remélem egy sapkát felveszel indulás előtt... Hátha nagyon nagy lesz a szél...
- 11 years ago
Az én bulógombám ilyen Z alakú, szerintem direkt azért hogy rugalmas legyen és ne megüsse a vázat direktben hanem az elhajoljon, eltörjön ha gubanc van.
Nem is tudom...
Ha elhajlik, akkor ugyanúgy húzza az erő a vázat, hameg letörik, akkor meg minek?
- 11 years ago
Apropó bukás után!
Sok Ducatin látok bukógombákat... Minek az? Nem is értem miért gyártanak csővázas motorhoz bukógombát, ugyanis ha az leér akkor úgy megtekeri a vázat, hogy a kuka a végcél nem a húzatgatás!
A sima csúszás is gond, ha betapad valamelyik gumi, kormány stb...
Az én bulógombám ilyen Z alakú, szerintem direkt azért hogy rugalmas legyen és ne megüsse a vázat direktben hanem az elhajoljon, eltörjön ha gubanc van.
Nem is tudom...
- 11 years ago
Nekem nincs bukógombám és ha fizetnének sem raknák rá mert rontja az összképet . Volt már kicsúszásom ezt a klubtagok többsége igazolhatja és dőltem már vele úgy hogy a DOBOZOM is rajta volt és nem találtam sehol sérülést !!! Kicsúszásnál is csak a lámpa tört el és a tartályon lett egy 5 forintos nagyságú horpadás a duda gombjától . Nekem sincs. Sőt nem is lesz... Én csak megemlítettem, hogy miben rejlik az esetleges hasznossága. De senkit nem akarok meggyőzni róla, hogy kell és jó vagy épp nem kell és rosszSohasem indultam el úgy hogy most elsek vagy ütközök . Gondolom nem sokan vagyunk így . Akinek viszont rémálmai vannak maradjon otthon . Aha, LSL!
- 11 years ago
Ennek szerintem prózaibb oka van / lehet. A bukásnál tényleg semmit nem segít, ez igaz. De egy sima "eldőlésnél" legalább az újra kozmetikázásra nem kell egy vödör pénzt elkölteni jobb esetben. Szóval kicsi az épelméjű felhasználási kör, de lehet segítség is... szerintemNekem nincs bukógombám és ha fizetnének sem raknák rá mert rontja az összképet . Volt már kicsúszásom ezt a klubtagok többsége igazolhatja és dőltem már vele úgy hogy a DOBOZOM is rajta volt és nem találtam sehol sérülést !!! Kicsúszásnál is csak a lámpa tört el és a tartályon lett egy 5 forintos nagyságú horpadás a duda gombjától . Nekem sincs. Sőt nem is lesz... Én csak megemlítettem, hogy miben rejlik az esetleges hasznossága. De senkit nem akarok meggyőzni róla, hogy kell és jó vagy épp nem kell és rossz
Sohasem indultam el úgy hogy most elsek vagy ütközök . Gondolom nem sokan vagyunk így . Akinek viszont rémálmai vannak maradjon otthon .
- 11 years ago
Apropó bukás után!
Sok Ducatin látok bukógombákat... Minek az? Nem is értem miért gyártanak csővázas motorhoz bukógombát, ugyanis ha az leér akkor úgy megtekeri a vázat, hogy a kuka a végcél nem a húzatgatás!
Ennek szerintem prózaibb oka van / lehet. A bukásnál tényleg semmit nem segít, ez igaz. De egy sima "eldőlésnél" legalább az újra kozmetikázásra nem kell egy vödör pénzt elkölteni jobb esetben. Szóval kicsi az épelméjű felhasználási kör, de lehet segítség is... szerintemNekem nincs bukógombám és ha fizetnének sem raknák rá mert rontja az összképet . Volt már kicsúszásom ezt a klubtagok többsége igazolhatja és dőltem már vele úgy hogy a DOBOZOM is rajta volt és nem találtam sehol sérülést !!! Kicsúszásnál is csak a lámpa tört el és a tartályon lett egy 5 forintos nagyságú horpadás a duda gombjától . Nekem sincs. Sőt nem is lesz... Én csak megemlítettem, hogy miben rejlik az esetleges hasznossága. De senkit nem akarok meggyőzni róla, hogy kell és jó vagy épp nem kell és rossz
- 11 years ago
Igen, még csak nem is a sav, hanem a bukás utáni "kihúzatás" a bajos.....attól menekülj! Cserével esetleg el lehetne gondolkodni a dolgon, de csak úgy, hogy láttad a képeket az esetről...jó döntés volt.
Apropó bukás után!
Nem is tudom...
Csak gondolkodom!)
- 11 years ago
Épp most küldött róla képet, az ügy tárgytalan, akármennyire is vonzó a forgalmi. Bukta után ráfolyt az akssi sav a váz bal oldalára, meg a blokkra, és csinosra megmarta. Igen, még csak nem is a sav, hanem a bukás utáni "kihúzatás" a bajos.....attól menekülj! Cserével esetleg el lehetne gondolkodni a dolgon, de csak úgy, hogy láttad a képeket az esetről...jó döntés volt.
Apropó bukás után!
többször mondták már nekem is, hogy felesleges (az enyémen sincs). Egyébként amikor én eldöntöttem, a szokásos kormányhajláson kívül, (nomeg a fékkar, kipufogó surlódás) semmi baja nem lett, a fényezést egyáltalán nem ütötte meg. SQ látta, uh jól meg vannak ezek a motorok konstruálva!
- 11 years ago
Igen, még csak nem is a sav, hanem a bukás utáni "kihúzatás" a bajos.....attól menekülj! Cserével esetleg el lehetne gondolkodni a dolgon, de csak úgy, hogy láttad a képeket az esetről...jó döntés volt.
Apropó bukás után!
Ennek szerintem prózaibb oka van / lehet. A bukásnál tényleg semmit nem segít, ez igaz. De egy sima "eldőlésnél" legalább az újra kozmetikázásra nem kell egy vödör pénzt elkölteni jobb esetben. Szóval kicsi az épelméjű felhasználási kör, de lehet segítség is... szerintemNekem nincs bukógombám és ha fizetnének sem raknák rá mert rontja az összképet . Volt már kicsúszásom ezt a klubtagok többsége igazolhatja és dőltem már vele úgy hogy a DOBOZOM is rajta volt és nem találtam sehol sérülést !!! Kicsúszásnál is csak a lámpa tört el és a tartályon lett egy 5 forintos nagyságú horpadás a duda gombjától .
- 11 years ago
Aki egy ilyen motorba belevág tudnia kell, hogy a rendbehozatala sok idő, pénz, és még akkor sem garantált a jó végeredmény.
Valószínű, amennyibe ez összességében kerülne abból már vehetsz egy jóval jobb állapotút.
Pl. a Kedvesemét, ami szintén 25 KW-s vizsgával rendelkezeik, és nem tartogat semmi kellemetlen meglepetéstBogyó, mutasd azt a vasat! HA az árra nem több öccáz pisztolyorrú Mátyásnál, akkor még lehet róla szó!
- 11 years ago
A bukógomba nekem is örök dilemma. Most van a motoromon, de nem is tudom, nem ez a motor legszélesebb pontja, ha leér addigra már sok minden törik, de azért valamit csak óv dőlésnél, kis esésnél. A szerkezete olyan, ha nagyobb erőbehatás éri a nagy része direkt magától letörik, hogy ne akadjon el. Hát nem is tudom..., de kiválóan tudom rajta pihentetni a lábam.
- 11 years ago
Aki egy ilyen motorba belevág tudnia kell, hogy a rendbehozatala sok idő, pénz, és még akkor sem garantált a jó végeredmény.
Valószínű, amennyibe ez összességében kerülne abból már vehetsz egy jóval jobb állapotút.
Pl. a Kedvesemét, ami szintén 25 KW-s vizsgával rendelkezeik, és nem tartogat semmi kellemetlen meglepetést
Pl. a Kedvesemét, ami szintén 25 KW-s vizsgával rendelkezeik, és nem tartogat semmi kellemetlen meglepetést

- 11 years ago
Épp most küldött róla képet, az ügy tárgytalan, akármennyire is vonzó a forgalmi. Bukta után ráfolyt az akssi sav a váz bal oldalára, meg a blokkra, és csinosra megmarta. Igen, még csak nem is a sav, hanem a bukás utáni "kihúzatás" a bajos.....attól menekülj! Cserével esetleg el lehetne gondolkodni a dolgon, de csak úgy, hogy láttad a képeket az esetről...jó döntés volt.
Apropó bukás után!
- 11 years ago
Ha az R6- on nem lett volna bukogomba akkor lehet megáll a gumifal elott,igy viszont becsapódott mint egy üstökös. Igy legalább volt szikra+volt egy akra! 

- 11 years ago
Apropó bukás után!
Ennek szerintem prózaibb oka van / lehet. A bukásnál tényleg semmit nem segít, ez igaz. De egy sima "eldőlésnél" legalább az újra kozmetikázásra nem kell egy vödör pénzt elkölteni jobb esetben. Szóval kicsi az épelméjű felhasználási kör, de lehet segítség is... szerintem![]()
- 11 years ago
Az ötvenezer méterecske nem gond ha karban volt tartva de a többi az gáz lehet . Épp most küldött róla képet, az ügy tárgytalan, akármennyire is vonzó a forgalmi. Bukta után ráfolyt az akssi sav a váz bal oldalára, meg a blokkra, és csinosra megmarta. Igen, még csak nem is a sav, hanem a bukás utáni "kihúzatás" a bajos.....attól menekülj! Cserével esetleg el lehetne gondolkodni a dolgon, de csak úgy, hogy láttad a képeket az esetről...jó döntés volt.
Apropó bukás után!
- 11 years ago
Sziasztok!
Hatalmas fába vágtam a fejszémet. Szerelmes lettem a Ducati Monsterbe (ki ne lenne az??) pár hónappal ezelőtt. A Használtautón találtam egy olcsó Ducatit, 410 ezerért árulják, piros, 1995-ös. A tulaj elmondása szerint buktak vele, az első kerék meghajolt, de kihúzatta, és ő így használta, a tankon van 2 tenyérnyi horpadás, 50 ezer kilométeres, de mindezek ellenére 25 kW-os a papírja, ami számomra jó lenne, mivel A2-es kategóriára hajtok (épp az utolsó vizsga előtt toporgok). Kérdés, hogy ha rendszeresen karban volt tartva a motor( szíj csere, olajcsere, fékbetétek satöbbi), akkor ez az ötvenezer méterecske mennyire lehet vészes egy ilyen motoron? Az ötvenezer méterecske nem gond ha karban volt tartva de a többi az gáz lehet . Épp most küldött róla képet, az ügy tárgytalan, akármennyire is vonzó a forgalmi. Bukta után ráfolyt az akssi sav a váz bal oldalára, meg a blokkra, és csinosra megmarta. Igen, még csak nem is a sav, hanem a bukás utáni "kihúzatás" a bajos.....attól menekülj! Cserével esetleg el lehetne gondolkodni a dolgon, de csak úgy, hogy láttad a képeket az esetről...jó döntés volt.
- 11 years ago
Sziasztok!
Hatalmas fába vágtam a fejszémet. Szerelmes lettem a Ducati Monsterbe (ki ne lenne az??) pár hónappal ezelőtt. A Használtautón találtam egy olcsó Ducatit, 410 ezerért árulják, piros, 1995-ös. A tulaj elmondása szerint buktak vele, az első kerék meghajolt, de kihúzatta, és ő így használta, a tankon van 2 tenyérnyi horpadás, 50 ezer kilométeres, de mindezek ellenére 25 kW-os a papírja, ami számomra jó lenne, mivel A2-es kategóriára hajtok (épp az utolsó vizsga előtt toporgok). Kérdés, hogy ha rendszeresen karban volt tartva a motor( szíj csere, olajcsere, fékbetétek satöbbi), akkor ez az ötvenezer méterecske mennyire lehet vészes egy ilyen motoron? Az ötvenezer méterecske nem gond ha karban volt tartva de a többi az gáz lehet . Épp most küldött róla képet, az ügy tárgytalan, akármennyire is vonzó a forgalmi. Bukta után ráfolyt az akssi sav a váz bal oldalára, meg a blokkra, és csinosra megmarta.
- 11 years ago
Sziasztok!
Hatalmas fába vágtam a fejszémet. Szerelmes lettem a Ducati Monsterbe (ki ne lenne az??) pár hónappal ezelőtt. A Használtautón találtam egy olcsó Ducatit, 410 ezerért árulják, piros, 1995-ös. A tulaj elmondása szerint buktak vele, az első kerék meghajolt, de kihúzatta, és ő így használta, a tankon van 2 tenyérnyi horpadás, 50 ezer kilométeres, de mindezek ellenére 25 kW-os a papírja, ami számomra jó lenne, mivel A2-es kategóriára hajtok (épp az utolsó vizsga előtt toporgok). Kérdés, hogy ha rendszeresen karban volt tartva a motor( szíj csere, olajcsere, fékbetétek satöbbi), akkor ez az ötvenezer méterecske mennyire lehet vészes egy ilyen motoron? Az ötvenezer méterecske nem gond ha karban volt tartva de a többi az gáz lehet .
- 11 years ago
Sziasztok!
Hatalmas fába vágtam a fejszémet. Szerelmes lettem a Ducati Monsterbe (ki ne lenne az??) pár hónappal ezelőtt. A Használtautón találtam egy olcsó Ducatit, 410 ezerért árulják, piros, 1995-ös. A tulaj elmondása szerint buktak vele, az első kerék meghajolt, de kihúzatta, és ő így használta, a tankon van 2 tenyérnyi horpadás, 50 ezer kilométeres, de mindezek ellenére 25 kW-os a papírja, ami számomra jó lenne, mivel A2-es kategóriára hajtok (épp az utolsó vizsga előtt toporgok). Kérdés, hogy ha rendszeresen karban volt tartva a motor( szíj csere, olajcsere, fékbetétek satöbbi), akkor ez az ötvenezer méterecske mennyire lehet vészes egy ilyen motoron?
Hatalmas fába vágtam a fejszémet. Szerelmes lettem a Ducati Monsterbe (ki ne lenne az??) pár hónappal ezelőtt. A Használtautón találtam egy olcsó Ducatit, 410 ezerért árulják, piros, 1995-ös. A tulaj elmondása szerint buktak vele, az első kerék meghajolt, de kihúzatta, és ő így használta, a tankon van 2 tenyérnyi horpadás, 50 ezer kilométeres, de mindezek ellenére 25 kW-os a papírja, ami számomra jó lenne, mivel A2-es kategóriára hajtok (épp az utolsó vizsga előtt toporgok). Kérdés, hogy ha rendszeresen karban volt tartva a motor( szíj csere, olajcsere, fékbetétek satöbbi), akkor ez az ötvenezer méterecske mennyire lehet vészes egy ilyen motoron?
- 11 years ago
Amennyiben egy igen jó Monstert szeretnétek, a barátnőm motorját ajánlom figyelmetekbe:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... ni-8114038
Video:
Minden kérdésre szívesen reagálok.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... ni-8114038
Video:
Minden kérdésre szívesen reagálok.
- 11 years ago
sziasztok
monster vásárlás előtt állok, és szeretném kikérni a véleményetek erről a motorról:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati ... ss-8031106
pár hasznos dolgot biztos tudtok nekem mondani a tapasztalatotokkal
köszönöm! Szia!
Bővebb infó a "motor születéséről", ha lehet így nevezni....
http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/ ... /?dr=98230
Idén május vége felé vette potom pénzért, "pimpelte", most eledja..
Ha jól emlékszem, a hirdető is klubtag, mintha lenne fent valahol kép a büszke vásárlásról, talán pont ebben a fórumban... neki is első Ducatija.
Egyébként én nagyon elégedett vagyok a sajátommal, nem bántam meg a 750-est.