megjött, becsomagoltuk, megrendeltem a futárt, épp várom hogy jöjjön és felvegye. nekünk kell idő hogy elküldjük, de a mikortól a ducatin múlt Tavaly az volt a mentségük hogy WDW . Az idén mit mondtak ? A lényeg hogy meglesz csak sajnos már vége a szezonnak . nekem már úton van, azt küldte a GLS megjött!! köszi!! nagyon szuper minden egy két apróság megbújt a csomagolásban, de megkerültek
hát az az MDK s kulcstartó nyakbaakasztó nincs a csomagomban hát akkor szólsz és küldünk. ilyen misztikus sajnálkozásokkal meg klubbtól független facebook oldalakon való beírásokkal nem sokat tudunk kezdeni... ha szólsz hogy ez és ez van, megoldjuk, mindig megoldottunk mindent. Tegnap jött meg és szóltam is . Ha nem látom a facebookon nem is tudnám hogy hiányos . nem, nem szóltál. beirtál ide, hogy szomorú vagy, semmi konkrétumot. én speciel arra gondoltam hogy eltört a csésze...
reszletezned? hát az az MDK s kulcstartó nyakbaakasztó nincs a csomagomban hát akkor szólsz és küldünk. ilyen misztikus sajnálkozásokkal meg klubbtól független facebook oldalakon való beírásokkal nem sokat tudunk kezdeni... ha szólsz hogy ez és ez van, megoldjuk, mindig megoldottunk mindent. Tegnap jött meg és szóltam is . Ha nem látom a facebookon nem is tudnám hogy hiányos .
Szomorú vagyok mert nem teljes a csomagom . reszletezned? hát az az MDK s kulcstartó nyakbaakasztó nincs a csomagomban hát akkor szólsz és küldünk. ilyen misztikus sajnálkozásokkal meg klubbtól független facebook oldalakon való beírásokkal nem sokat tudunk kezdeni... ha szólsz hogy ez és ez van, megoldjuk, mindig megoldottunk mindent.
Szomorú vagyok mert nem teljes a csomagom . reszletezned? hát az az MDK s kulcstartó nyakbaakasztó nincs a csomagomban
idén nincs mentség, nagyon sajnálják, elcsúsztak. ezt április óta mondogatják...
aztán igérték júliusra, majd megjött augusztus végén.
hétfő reggel jön a futár, szóval most már tényleg megy, mellette az MDK csomaggal! Mindenkinek??? neked nem postán megy, gondoltam egyszerűbb otthagynom a közös ismerősnél vagy odaadni a kezedbe Bármelyikre jó vagyok...
Tavaly az volt a mentségük hogy WDW . Az idén mit mondtak ? A lényeg hogy meglesz csak sajnos már vége a szezonnak . idén nincs mentség, nagyon sajnálják, elcsúsztak. ezt április óta mondogatják...
hétfő reggel jön a futár, szóval most már tényleg megy, mellette az MDK csomaggal! Mindenkinek??? neked nem postán megy, gondoltam egyszerűbb otthagynom a közös ismerősnél vagy odaadni a kezedbe
megjött, becsomagoltuk, megrendeltem a futárt, épp várom hogy jöjjön és felvegye. nekünk kell idő hogy elküldjük, de a mikortól a ducatin múlt Tavaly az volt a mentségük hogy WDW . Az idén mit mondtak ? A lényeg hogy meglesz csak sajnos már vége a szezonnak . idén nincs mentség, nagyon sajnálják, elcsúsztak. ezt április óta mondogatják...
hétfő reggel jön a futár, szóval most már tényleg megy, mellette az MDK csomaggal! Mindenkinek???
erről beszélek megjött, becsomagoltuk, megrendeltem a futárt, épp várom hogy jöjjön és felvegye. nekünk kell idő hogy elküldjük, de a mikortól a ducatin múlt Tavaly az volt a mentségük hogy WDW . Az idén mit mondtak ? A lényeg hogy meglesz csak sajnos már vége a szezonnak . idén nincs mentség, nagyon sajnálják, elcsúsztak. ezt április óta mondogatják...
hétfő reggel jön a futár, szóval most már tényleg megy, mellette az MDK csomaggal!
megjött, becsomagoltuk, megrendeltem a futárt, épp várom hogy jöjjön és felvegye. nekünk kell idő hogy elküldjük, de a mikortól a ducatin múlt Tavaly az volt a mentségük hogy WDW . Az idén mit mondtak ? A lényeg hogy meglesz csak sajnos már vége a szezonnak . nekem már úton van, azt küldte a GLS kaptam én is értesítést
erről beszélek megjött, becsomagoltuk, megrendeltem a futárt, épp várom hogy jöjjön és felvegye. nekünk kell idő hogy elküldjük, de a mikortól a ducatin múlt Tavaly az volt a mentségük hogy WDW . Az idén mit mondtak ? A lényeg hogy meglesz csak sajnos már vége a szezonnak . nekem már úton van, azt küldte a GLS
már nálunk van, csomaglásra vár és küldjük. kicsit macerás, mert törékeny cucc lesz benne, nem simán bedobjuk egy borítékba és uccu erről beszélek megjött, becsomagoltuk, megrendeltem a futárt, épp várom hogy jöjjön és felvegye. nekünk kell idő hogy elküldjük, de a mikortól a ducatin múlt Tavaly az volt a mentségük hogy WDW . Az idén mit mondtak ? A lényeg hogy meglesz csak sajnos már vége a szezonnak .
Ducati welcome kit ről van valami info? már nálunk van, csomaglásra vár és küldjük. kicsit macerás, mert törékeny cucc lesz benne, nem simán bedobjuk egy borítékba és uccu erről beszélek megjött, becsomagoltuk, megrendeltem a futárt, épp várom hogy jöjjön és felvegye. nekünk kell idő hogy elküldjük, de a mikortól a ducatin múlt
Ducati welcome kit ről van valami info? már nálunk van, csomaglásra vár és küldjük. kicsit macerás, mert törékeny cucc lesz benne, nem simán bedobjuk egy borítékba és uccu erről beszélek
Postáztátok már a welcome kittet ? Már lassan a jövő évit kéne előkészíteni . ezt a ducatinak mond, ne nekünk dehát írtátok hogy már megjött
Postáztátok már a welcome kittet ? Már lassan a jövő évit kéne előkészíteni . ezt a ducatinak mond, ne nekünk
http://motopartsshop.hu/?oldal=2&kat=1644&termek=296395
ilyen szöveggel szeretnének motort eladni? A hülyének is megéri ennyiért
ilyen szöveggel szeretnének motort eladni? Már egyet rendeltek belőle
ilyen szöveggel szeretnének motort eladni? talan... talan... talan...
Ducati welcome kit ről van valami info? már nálunk van, csomaglásra vár és küldjük. kicsit macerás, mert törékeny cucc lesz benne, nem simán bedobjuk egy borítékba és uccu Köszi szépen.
Ducati welcome kit ről van valami info? már nálunk van, csomaglásra vár és küldjük. kicsit macerás, mert törékeny cucc lesz benne, nem simán bedobjuk egy borítékba és uccu
Hali,
Nem tom hol kérdezzem, de van egy olyan problémám, hogy a melegtől néhány helyen elengedett a tankpad ragasztása és igen ótvar lett tőle az összkép. Gondoltam rendelek egy ugyan ilyet (összkép miatt), de már nem lehet ilyet rendelni.
Tudja valaki, hogy milyen ragasztóanyag van az ilyen tankpadokra felhordva? Átlátszó tankpad.
Leszedném, letisztogatnám és megfelelő anyag felvitelével újra visszaraknám.
Thx előre is ha valaki tudja a válasz!
Üdv,
SZ Szia! George design-t próbáltad? http://www.felnicsikok.hu/ Ha nem létezik a választékban, lehet le tudja gyártani, egy kérdést megér tőle. A ragasztgatás veszélyes, ha nem megfelelőt használsz, vagy leesik megint, vagy megoldja a festéket.
nekem fekbetet volt itt 2 nap alatt, sokkot kaptam szúrtam is egy tüskét az izgalomban! remelem kint a napon! persze!
31.-én vettem olaszból ebayen kuplungot és 3.-án már itt volt!
Ez mi? nekem fekbetet volt itt 2 nap alatt, sokkot kaptam szúrtam is egy tüskét az izgalomban! remelem kint a napon!
Ez mi? nekem fekbetet volt itt 2 nap alatt, sokkot kaptam szúrtam is egy tüskét az izgalomban!
Ez mi? nekem fekbetet volt itt 2 nap alatt, sokkot kaptam
Ez mi? Csoda? Csalás?
melyik? Sanci itt van 3400 Ft-ért, E4-es számmal a vizsgához, töredék áron
http://www.ebay.com/itm/281419731986
ha unatkozol van mindenféle színben, átlátszó, dark smoke, stb. Csak olyat érdemes venni, amiben E-szám is van. Ilyen az enyém is, valamikor felrakom, lefotózom rakjuk fel együtt,csak semmi buzulas!
Balage, és az egyik már nálam van... melyik? Sanci itt van 3400 Ft-ért, E4-es számmal a vizsgához, töredék áron
ha unatkozol van mindenféle színben, átlátszó, dark smoke, stb. Csak olyat érdemes venni, amiben E-szám is van. Ilyen az enyém is, valamikor felrakom, lefotózom
Balage, és az egyik már nálam van... melyik? Sanci itt van 3400 Ft-ért, E4-es számmal a vizsgához, töredék áron
ha unatkozol van mindenféle színben, átlátszó, dark smoke, stb. Csak olyat érdemes venni, amiben E-szám is van. köszi
Valaki hirdetett itt LED-es régi Monster hátsó lámpákat,nem tudjatok véletlenül ki volt az? Balage, és az egyik már nálam van... melyik? Sanci itt van 3400 Ft-ért, E4-es számmal a vizsgához, töredék áron
ha unatkozol van mindenféle színben, átlátszó, dark smoke, stb. Csak olyat érdemes venni, amiben E-szám is van.
Valaki hirdetett itt LED-es régi Monster hátsó lámpákat,nem tudjatok véletlenül ki volt az? Balage, és az egyik már nálam van... melyik?
Valaki hirdetett itt LED-es régi Monster hátsó lámpákat,nem tudjatok véletlenül ki volt az? Balage, és az egyik már nálam van...