#22509
Köszönöm a hozzászólásokat! Jogos, az évjáratot elfelejtettem megírni. Az én multim 14-es és a könyve szerint 868 Mhz-es kulcs tartozik hozzá. Az interneten megtaláltam az OEM alkatrész számát: 59810272B (vagy 59810273B, mert lehet közben új számot kapott). Megpróbálom a Moto Rosso-t és megírom, mire mentem velük. Addig pedig robogok a passzív kulccsal.
#22505
Bandi a völgyből írta: 3 years ago Köszönöm a megerősítést. Van esetleg ötleted hol találhatnék egy nyers vagy használt kulcsot (esetleg bontó, vagy pórul járt kolléga)...
maga a kulcs a 59810183B cikkszám alatt fut (bár foglalmam sincs, milyen multid van, ez a 2012-es modellé), vagy a netről, vagy a megfelelő szervízből érdemes megrendelni.
#22501
Bandi a völgyből írta: 3 years ago Sziasztok! Balga módon elhagytam az érintés nélküli (fekete) kulcsot egy motorozás közben (valahol Kistarcsa és Dobogókő között). A szervizben csak teljes szettet tudnak ajánlani közel kétszázezerért, de nekem igazából csak a kulcsra lenne szükségem, mert minden más (vevő, piros kulcs) megvan. Úgy tudom, hogy másik kulcsot fel tudnak programozni az én motoromhoz, tehát akár egy bontani való MTS 1200 használt kulcsa, akár egy gyári új kulcs érdekelne. Szívesen vennék bármi használható tanácsot is a témában. Előre is köszönettel!
én is így tudom, ha van egy gyári (akár nem is szűz) kulcsod, akkor azt fel lehet programozni gyári diagnosztikával. régi modelhez már konkrétan csináltam ilyent, multihoz még nem, de ha jó helyre mész, nem lehet probléma.
#22500
Sziasztok! Balga módon elhagytam az érintés nélküli (fekete) kulcsot egy motorozás közben (valahol Kistarcsa és Dobogókő között). A szervizben csak teljes szettet tudnak ajánlani közel kétszázezerért, de nekem igazából csak a kulcsra lenne szükségem, mert minden más (vevő, piros kulcs) megvan. Úgy tudom, hogy másik kulcsot fel tudnak programozni az én motoromhoz, tehát akár egy bontani való MTS 1200 használt kulcsa, akár egy gyári új kulcs érdekelne. Szívesen vennék bármi használható tanácsot is a témában. Előre is köszönettel!

Escape from Tarkov Roubles is the most important c[…]

After a few hits against bots in Lost Ark, we can […]