#22500
Sziasztok! Balga módon elhagytam az érintés nélküli (fekete) kulcsot egy motorozás közben (valahol Kistarcsa és Dobogókő között). A szervizben csak teljes szettet tudnak ajánlani közel kétszázezerért, de nekem igazából csak a kulcsra lenne szükségem, mert minden más (vevő, piros kulcs) megvan. Úgy tudom, hogy másik kulcsot fel tudnak programozni az én motoromhoz, tehát akár egy bontani való MTS 1200 használt kulcsa, akár egy gyári új kulcs érdekelne. Szívesen vennék bármi használható tanácsot is a témában. Előre is köszönettel!
#22501
Bandi a völgyből írta: 6 months ago Sziasztok! Balga módon elhagytam az érintés nélküli (fekete) kulcsot egy motorozás közben (valahol Kistarcsa és Dobogókő között). A szervizben csak teljes szettet tudnak ajánlani közel kétszázezerért, de nekem igazából csak a kulcsra lenne szükségem, mert minden más (vevő, piros kulcs) megvan. Úgy tudom, hogy másik kulcsot fel tudnak programozni az én motoromhoz, tehát akár egy bontani való MTS 1200 használt kulcsa, akár egy gyári új kulcs érdekelne. Szívesen vennék bármi használható tanácsot is a témában. Előre is köszönettel!
én is így tudom, ha van egy gyári (akár nem is szűz) kulcsod, akkor azt fel lehet programozni gyári diagnosztikával. régi modelhez már konkrétan csináltam ilyent, multihoz még nem, de ha jó helyre mész, nem lehet probléma.
#22505
Bandi a völgyből írta: 6 months ago Köszönöm a megerősítést. Van esetleg ötleted hol találhatnék egy nyers vagy használt kulcsot (esetleg bontó, vagy pórul járt kolléga)...
maga a kulcs a 59810183B cikkszám alatt fut (bár foglalmam sincs, milyen multid van, ez a 2012-es modellé), vagy a netről, vagy a megfelelő szervízből érdemes megrendelni.
#22509
Köszönöm a hozzászólásokat! Jogos, az évjáratot elfelejtettem megírni. Az én multim 14-es és a könyve szerint 868 Mhz-es kulcs tartozik hozzá. Az interneten megtaláltam az OEM alkatrész számát: 59810272B (vagy 59810273B, mert lehet közben új számot kapott). Megpróbálom a Moto Rosso-t és megírom, mire mentem velük. Addig pedig robogok a passzív kulccsal.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]