Ma Pestről haza felé megálltam Paksnál, kis pihi. Indítással indultak a gondok. Laci mondta, hogy indítómotor gondok alap a típusnál (HYP 821), de a kijelző is újra indult, és mintha hiba kódot is kiírt volna. Ezt megcsinálta 2x, és utána elindulta.
Haza felé, Pakstól 2x átment "biztonsági üzemmódba", motor lámpa felvillant, error felírat a műszerfalon. Mind a kétszer sikerült újra indítani gond nélkül.
Utána hazáig a maradék 40km-en semmi.
Járt már valaki így?
Holnap úgy is felhívom Lacit, csak kíváncsi vagyok, hogy tud e valaki valami hasonló problémáról.
A külföldi fórumokon több ilyesmit olvastam, de ezt több minden is okozhatja.
A motorba én eddig gond nélkül 1700+km-t tettem 2 hét alatt, viszont ma volt először meleg, és az első hibáig kb 300km+ mentem. Szia Dani! Monster 821-nél fordult elő hasonló, 1-2 alkalommal menet közben leállt. Eladtam a motort és pár napra rá hívott aki megvette, hogy neki is leállt valamint össze-vissza mutat a kijelző, nem megy a motor, stb. Újraindítás után megszűnt a probléma aztán egyszer csak megint előjött neki. Baromira aggódtam, gyors megoldásként rendeltem neki egy új akkumulátort, kicserélte és utána írt, hogy úgy néz ki az akksi csere megoldotta a problémát. Az újabb Ducatiknak eléggé érzékeny az elektronikai rendszerük, valószínűleg cellazárlatos lehetett az akksi ami megbolondította az egészet. Nem mondom, hogy ez a 100% megoldás, de ez a legolcsóbb tétel, ezért én először az akksi cserével próbálkoznék (ha még nem cseréltél). A 821 Hypernek és a 821 monsternek gyakorlatilag ugyanaz az elektronikai csomagja, annyi különbséggel, hogy a 821/1200 monsternél a lengővillában van az akksi, azért az ott rázkódik rendesen a jó kis magyar utakon.
fején találtad a szöget majdnem, az akkumulátor + saru volt laza, lötyögött, b@ssza meg, alig aludtam az éjjel
beszéltem Lacival, és ő mondta, hogy nézzem meg, és tényleg
mondta, hogy az akkumulátort le kellene kötegelni. hogy ne rázkódjon ... akkor ezek tényleg érzékenyek az elektronokra!

Örülök, hogy gyorsan megoldódott!