Ezekhez belsős gumi kell? Úgy rémlik, láttam korábban ebay-en kb ugyanilyen áron. Ott írták, hogy tubeless gumihoz, de nem figyeltem, hogy peremküllős-e. Másrész a Sport CLassic-hoz való (vagy a Sport Classic gyárija) jó a régebbi Monsterekbe? a gyári sportcalssic felnik belsősek, a drága alpina-k nem. egyébként a gyári ducati-t ez a cég gyártja
http://www.excel-rim.com ,ha nem a ducatitól rendeled akkor negyedannyiba kerül.
és igen, jó a régebbi monsterekbe, egyik klubpajtás a 620-át alakította szárazkuplungosra és SC külőskerekűre nekem csak az árát mondd meg kérlek egy "alap szettnek" ha tudod. A google jó barátom, de valahogy mégsem bukkantam olyan Excelre ami menne a 600-as monsteremre, árat meg végképp nem.
Amúgy hétfőn szét lesz borítva a bicikli az utolsó csavarig.... kuplung csere, szelephézag, mindent átnézünk kívül-belül, kis faragás a vázon, festés itt-ott-amott, csutkák, kormányvég tükrök, csini vezérmű fedél, kipufogó, meg az apró pedig hozzáadásra kerülnek. Úgyhogy ha minden jól megy, jövő hétvégén kész lesz a bringa, remélhetőleg annyira, hogy már ne szégyelljek képet feltenni róla.

sajna ötletem sincs. én csak egy ráfot vettem, KTM kereskedésen keresztül az exceltől,de hogy komplett kereket vajon mennyiért és milyen kódszám alatt találsz, azt nem tudom. akiket meg ismerek, hogy monstert átalakítottak, mind scportclassic bontott kerekeket vettek