- 6 years ago
Sziasztok műszakira kéne majd vinnem a 900 ast esetleg valakinek gyári dobja lenne kölibe Tatabánya környéke? Kicsit le kéne halkítanom a szörnyet. Előre is köszönöm.
ua van az s4en mint a 600on az zsír,de attól még horribilis az ára... Ha volt pénz majomra, banánra is legyenbocs
csak viccelek Olcsó volt a majom is...
Sziasztok! Milyen fékbetétet ajánlotok? Kellene venni lassan... 600-as Monster. Brembo, pl Làng Kft. köszi. Megy a Brembo előre-hátra, a motoralkatresz.eu-tól..ha jól olvastam, ott még kedvezményünk is van.Akár!
fura hogy egy ilyen "tomegmodell" - re ilyen draga. Mert ugye nem egy S4 hanem egy kis 600-as. De azert lehet mert uszo tarcsa... ua van az s4en mint a 600on az zsír,de attól még horribilis az ára... Ha volt pénz majomra, banánra is legyenbocs
csak viccelek
Sziasztok! Milyen fékbetétet ajánlotok? Kellene venni lassan... 600-as Monster. Brembo, pl Làng Kft. köszi. Megy a Brembo előre-hátra, a motoralkatresz.eu-tól..ha jól olvastam, ott még kedvezményünk is van.![]()
oemparts-on 32 ezer az első
https://oem-parts.hu/hu/parts/ducati/19 ... ront-wheel fura hogy egy ilyen "tomegmodell" - re ilyen draga. Mert ugye nem egy S4 hanem egy kis 600-as. De azert lehet mert uszo tarcsa... ua van az s4en mint a 600on az zsír,de attól még horribilis az ára...
Sziasztok! Milyen fékbetétet ajánlotok? Kellene venni lassan... 600-as Monster. Én hátra most Ferodo SinterGrip-et vettem,jó,nem sikít meg semmi ilyesmi..
Sziasztok! Milyen fékbetétet ajánlotok? Kellene venni lassan... 600-as Monster. Brembo, pl Làng Kft.
Üdv!
Első féktárcsát ki honnan szokott rendelni? Olyan érdekel ahol reális áron van:) A 60-80 ezer forintosak horribilisek... oemparts-on 32 ezer az első
https://oem-parts.hu/hu/parts/ducati/19 ... ront-wheel fura hogy egy ilyen "tomegmodell" - re ilyen draga. Mert ugye nem egy S4 hanem egy kis 600-as. De azert lehet mert uszo tarcsa... ua van az s4en mint a 600on
Üdv!
Első féktárcsát ki honnan szokott rendelni? Olyan érdekel ahol reális áron van:) A 60-80 ezer forintosak horribilisek... oemparts-on 32 ezer az első
https://oem-parts.hu/hu/parts/ducati/19 ... ront-wheel fura hogy egy ilyen "tomegmodell" - re ilyen draga. Mert ugye nem egy S4 hanem egy kis 600-as. De azert lehet mert uszo tarcsa...
Üdv!
https://oem-parts.hu/hu/parts/ducati/19 ... ront-wheel Az a hátsó, az első ~66etényleg
akkor ebay
Üdv!
https://oem-parts.hu/hu/parts/ducati/19 ... ront-wheel Az a hátsó, az első ~66e
Üdv!
https://oem-parts.hu/hu/parts/ducati/19 ... ront-wheel
Üdv!
Első féktárcsát ki honnan szokott rendelni? Olyan érdekel ahol reális áron van:) A 60-80 ezer forintosak horribilisek... próbáld meg ebay ről, eu n belül nincs vám.
@Laczkó85
Köszönöm neked is,ez tényleg jó árban van. Megnézem nálam hogy van a felfüggesztés aztán sztem meg is rendelem. De szerintem úgy van ahogy nálad. elvileg az való a tiedre Akkor hazaértem munkából meg is rendelem. Talán még megkapom a héten.
@Laczkó85
Köszönöm neked is,ez tényleg jó árban van. Megnézem nálam hogy van a felfüggesztés aztán sztem meg is rendelem. De szerintem úgy van ahogy nálad. elvileg az való a tiedre
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.![]()
Akkor az a sárvédő nem nyert.Szeretnék rá,mert nekem azzal jobban is tetszik meg nehogy esőkor olyan helyre verje a kerék a vizet ahova nem kéne.És akkor a szivatókar állítását meg majd begyakorlom.És egyenlőre a futóművet se birizgálom,hisz alig 100 km-t vezettem csak eddig.Hátha az is csak a xar gumik miatt tűnt olyannak,amilyen.Nincs messze tőlem a Pannónia-Ring ott meg van Ducati szerviz is a Ducati-Plázábban.Bár mondták készüljek fel az osztrák szervizdíjjak szintjére.
Szívesen hajtanám most is,de ezekkel a gumikkal inkább nem.Meg láttam van olajos fórum is itt,majd azt is végignyálazom olaj-ügyben.
Még esetleg annyit,hogy akkor az indexnek hogy kellene működni rendesen?Mint írtam,sokszor az van hogy jobbra-balra indexelek mire ki tudom kapcsolni az indexet.Miután irányba kapcsolom visszaugrik ugye középállásba.Japán gépnél középen benyomom és kialszik.Nálam az ellentétes irányba kell nyomnom egy minimálisat,hogy kialudjon.De ha már egy hangyányit túlnyomom akkor másik irányba kezd el villogni.Persze itt sincs még túl sok tapasztalatom,mivel csak egyszer mentem a géppel.Lehet csak én bénázom el a dolgot.Bár elindulás előtt mondtam az eladónak,de ő sem tudott (kereskedő) rá semmit mondani,hogy ennek hogy kellene rendesen működnie.
Köszönöm még egyszer is. Szia. Pannonia ringen már nincs Ducati szervíz/Ducati Plaza! Köszi hogy szóltál,na a Google se a a barátom többé![]()
. Őszerinte még van
.
Ja és el is felejtettem, kellene egy hátsó sárvédő,ha valaki tud valahol olcsóba![]()
Ez jó lenne hozzá?
https://www.ebay.com/itm/Ducati-Monster ... SwBNtbBp5N Az enyém 99-es, a tiéd 2000 évjárat, de az enyémen 3 furat van, 3 csavarral rögzül, 1-1 kétoldalt, egy pedig középen a villához (függőleges tengelyű imbuszok).
Nem tudom a többieknek milyen tapasztalatai vannak a most következő céggel, nem akarom őket reklámozni, de ők elvileg árulnak ilyesmit, és elfogadható az áruk, legalábbis sárvédőre elfogadható (22 alkatrész):
https://oem-parts.hu/hu/parts/ducati/20 ... -swing-arm
Én tegnap rendeltem tőlük kilométeróra spirált, ha megjön akkor tudok jelezni, hogy korrektek-e, de szerintem nem lesz velük baj.
Akkor az a sárvédő nem nyert.Szeretnék rá,mert nekem azzal jobban is tetszik meg nehogy esőkor olyan helyre verje a kerék a vizet ahova nem kéne.És akkor a szivatókar állítását meg majd begyakorlom.És egyenlőre a futóművet se birizgálom,hisz alig 100 km-t vezettem csak eddig.Hátha az is csak a xar gumik miatt tűnt olyannak,amilyen.Nincs messze tőlem a Pannónia-Ring ott meg van Ducati szerviz is a Ducati-Plázábban.Bár mondták készüljek fel az osztrák szervizdíjjak szintjére.
Szívesen hajtanám most is,de ezekkel a gumikkal inkább nem.Meg láttam van olajos fórum is itt,majd azt is végignyálazom olaj-ügyben.
Még esetleg annyit,hogy akkor az indexnek hogy kellene működni rendesen?Mint írtam,sokszor az van hogy jobbra-balra indexelek mire ki tudom kapcsolni az indexet.Miután irányba kapcsolom visszaugrik ugye középállásba.Japán gépnél középen benyomom és kialszik.Nálam az ellentétes irányba kell nyomnom egy minimálisat,hogy kialudjon.De ha már egy hangyányit túlnyomom akkor másik irányba kezd el villogni.Persze itt sincs még túl sok tapasztalatom,mivel csak egyszer mentem a géppel.Lehet csak én bénázom el a dolgot.Bár elindulás előtt mondtam az eladónak,de ő sem tudott (kereskedő) rá semmit mondani,hogy ennek hogy kellene rendesen működnie.
Köszönöm még egyszer is. Szia. Pannonia ringen már nincs Ducati szervíz/Ducati Plaza!
Köszönöm még egyszer is. Az indexel kapcsolatban elméletileg ennek is csak meg kell nyomni és kikapcsol . Legalább is nekem így működik . Üdv.Na nálam nem ezt csinálta,hanem mikor benyomtam középre beragadt a gomb és az index villogott tovább.És csak két ujjal nehezen tudtam kihúzni.De az én készülékemben volt a hiba,kitisztítottam és azóta működik rendesen és nem ragad be.![]()
Köszönöm még egyszer is. Az indexel kapcsolatban elméletileg ennek is csak meg kell nyomni és kikapcsol . Legalább is nekem így működik .
Ja és el is felejtettem, kellene egy hátsó sárvédő,ha valaki tud valahol olcsóba![]()
Ez jó lenne hozzá?
https://www.ebay.com/itm/Ducati-Monster ... SwBNtbBp5N nem jó hozzá, a te hátsó felföggesztésed még segédkeretes és nem kutyacsontos
Tegnap áthívott a szomszéd, hogy segítsek felvinni az emeletre az újonnan vásárolt kanapét, és a szomszéd történetesen vizsgabiztos. Ha már ott voltam, nyilván rákérdeztem ezekre a dolgokra. Azt mondta, hogy nála minden olyan változtatás ami engedéllyel rendelkezik (e szám), és közlekedésbiztonsági szempontból az ő véleménye szerint megfelel, azt simán átengedi. Nem ragaszkodik a műbizonylathoz sem, ha e szám van, és nem gányolt az átalakítás. Ha engedélyezett a tükör, simán mehet rá, ha e jellel rendelkező kipufogód van (és nyilván nem ordenáré hangos) akkor mehet az is, bár tud veszprémben is olyan állomást mondani, ahol nem foglalkoznak a hanggal sem. Ha pl fogod magad és beszereltetsz xenont a halogén helyére, akkor viszont biztos lehetsz benne, hogy nem engedi át a járművet. Persze azt is mondta, hogy a megyei előírásoknak is meg kell felelniük, tehát nem mindegy melyik megyében vizsgáztatod a járművel.
Amit én leszűrtem, hogy ez az egész vizsga szubjektívitáson alapul, nincs nekik annyira megkötve a kezük, mint hinnénk, ha egy vizsgaállomáson nagyon vaskalaposak, akkor keresni kell egy másikat és kész.
Ha így lenne mindenhol akkor jó lenne. Mindegy mert fél óra alatt átcseréltem mindent, de az üléspúpot tényleg nem értettem...
Azért írtam le ezt, hogyha valaki "szépítené, hangosítaná a gépet" nehogy eladja a gyári cuccokat, mert egyszer még beszaladhat ebbe.
Azt nem értem az autónál miért nem kérik akkor a gyári felniket?:-DDDD
Elvégre azzal jött ki a gyárból....Az autós rizskályhákon sokszor a dob is más...lsd Honda Fanok...
esetemben a tükröt sem kellett levenni (kormányvég), bajban is lennék, mert már régen eladtam... persze a gyári dobnak vissza kell menni, azt szerintem sehol nem nézik el. erre ne fogadjál.... na nekem rizoma tükör, race only rendszer, no problem, de a púpot levetették mondjuk én nem a KPM-ről beszélek.....
esetemben a tükröt sem kellett levenni (kormányvég), bajban is lennék, mert már régen eladtam... persze a gyári dobnak vissza kell menni, azt szerintem sehol nem nézik el. erre ne fogadjál.... na nekem rizoma tükör, race only rendszer, no problem, de a púpot levetették Nekem nem vetették le. Megkérdezték, hogy van-e alatta ülés a lábtartóhoz, mondtam, hogy aha. Nem kételkedtek az igazmondásomban
Tudom, mindenki máshova viszi vizsgára, de egy tapasztalat:
Pénteken vizsgázott a gépen, még az üléspúpot is levetették velem, hogy a gyári fotóval egyezzen a rendszerben. Persze gyári dobbal, azt előre mondták mindegy nekik milyen e-betűs dob, nem fog átmenni. Gyári tükör dettó....
8 eFt volt ellenben a vizsga. esetemben a tükröt sem kellett levenni (kormányvég), bajban is lennék, mert már régen eladtam... persze a gyári dobnak vissza kell menni, azt szerintem sehol nem nézik el. erre ne fogadjál.... na nekem rizoma tükör, race only rendszer, no problem, de a púpot levetették
Pénteken vizsgázott a gépen, még az üléspúpot is levetették velem, hogy a gyári fotóval egyezzen a rendszerben. Persze gyári dobbal, azt előre mondták mindegy nekik milyen e-betűs dob, nem fog átmenni. Gyári tükör dettó....
8 eFt volt ellenben a vizsga. esetemben a tükröt sem kellett levenni (kormányvég), bajban is lennék, mert már régen eladtam... persze a gyári dobnak vissza kell menni, azt szerintem sehol nem nézik el. erre ne fogadjál....
8 eFt volt ellenben a vizsga. esetemben a tükröt sem kellett levenni (kormányvég), bajban is lennék, mert már régen eladtam... persze a gyári dobnak vissza kell menni, azt szerintem sehol nem nézik el.
@dino74
Csatlakoztam egy szektához és fogadalmat tettem, hogy nyílvános helyen nem fogok többé szerepelni. De a hitem elszállt és a fogadalmam megszegtem....
Illetve, amióta látom az Észbontók című műsorban, hogy vannak nálam hülyébbek, csak azóta merem újra nyíltan vállalni a tudatlanságomat, az adott újra önbizalmat a szereplésre.
Hiányoztam?itt vár a Vp egyház,menekülj!
8 eFt volt ellenben a vizsga. Még a gyári dobot és tükröket megértem, de az, hogy gyári kiegészítőket is esetleg le kell enni, na ez már túlzás... Nálunk Hajdú-Biharban is mindennek gyárinak kell lennie, de azért a púpot és fejidomot nem kell levenni...
@dino74
Csatlakoztam egy szektához és fogadalmat tettem, hogy nyílvános helyen nem fogok többé szerepelni. De a hitem elszállt és a fogadalmam megszegtem....
Illetve, amióta látom az Észbontók című műsorban, hogy vannak nálam hülyébbek, csak azóta merem újra nyíltan vállalni a tudatlanságomat, az adott újra önbizalmat a szereplésre.
Hiányoztam?nagyon
Sziasztok! 98as évjáratú 600as monsterhez keresnék tankrögzítő csatot előre! Segítségeteket előre is köszönöm! Hali! Csak egy tipp, ha nem ragaszkodsz az újhoz. Jófogáson van egy Ducati, most bontódik, Szilasligeten, én arról vettem magamnak féklámpa kapcsolót, ha jól láttam akkor rajta van a csat, GLS-el küldik. Bár a gép 620-as 2004-es de szerintem a csatnak ugyanannak kéne lennie. Hello Laczkó85! Köszönöm szépen az infót, már úton van!![]()
@Laczkó85
Szia!
Meg lehet csinálni úgyis a hátsó részt, hogy a vizsgára vissza lehessen rakni a levágott darabot, ha netán gond lenne belőle. Szerintem többenek is van Monster ilyen kialakítású hátsó résszel.
A levágott részt egy szűkítővel meg kell toldani, ami illeszkedik a fix hátsó csővázba, egy jól kialakított furattal -ami nincs szem előtt- és egy rögzítő csavarral/stifttel/stb pedig rögzíthető. te hol voltál eddig?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]