- 8 years ago
ha minden megoldás érdekel akkor www.alpina-wheels.com Ezekhez belsős gumi kell? Úgy rémlik, láttam korábban ebay-en kb ugyanilyen áron. Ott írták, hogy tubeless gumihoz, de nem figyeltem, hogy peremküllős-e. Másrész a Sport CLassic-hoz való (vagy a Sport Classic gyárija) jó a régebbi Monsterekbe? a gyári sportcalssic felnik belsősek, a drága alpina-k nem. egyébként a gyári ducati-t ez a cég gyártja http://www.excel-rim.com ,ha nem a ducatitól rendeled akkor negyedannyiba kerül.
és igen, jó a régebbi monsterekbe, egyik klubpajtás a 620-át alakította szárazkuplungosra és SC külőskerekűre nekem csak az árát mondd meg kérlek egy "alap szettnek" ha tudod. A google jó barátom, de valahogy mégsem bukkantam olyan Excelre ami menne a 600-as monsteremre, árat meg végképp nem.
Amúgy hétfőn szét lesz borítva a bicikli az utolsó csavarig.... kuplung csere, szelephézag, mindent átnézünk kívül-belül, kis faragás a vázon, festés itt-ott-amott, csutkák, kormányvég tükrök, csini vezérmű fedél, kipufogó, meg az apró pedig hozzáadásra kerülnek. Úgyhogy ha minden jól megy, jövő hétvégén kész lesz a bringa, remélhetőleg annyira, hogy már ne szégyelljek képet feltenni róla.
- 8 years ago
Sziasztok! Van egy kis anomália, van valakinek ötlete, hogy merre induljak? S4r, ha nincs tele a tank, mondjuk 120 km után nagy fékezésnél leáll a gép. Eddig nem vettem észre, lehet, hogy csak nem fékeztem nagyot, de nem valószínű... Ja és most volt nagyszerviz. Ezek szerint 120km utan olyan keves benzin van a tankban, hogy fekezesnel elorelottyen es a tank hatuljaban levo benzinszivattyu nem kap eleget. Vagy nincs a helyen a benzinszivattyu, az eredeti poziciojahoz kepest feljebb van. Ha vekonyabb az alkarod, akkor a tanknyilas kiszerelese utan be tudsz nyulni a tank hatulja fele es ellenorizheted a szivattyut.
- 8 years ago
Sziasztok! Van egy kis anomália, van valakinek ötlete, hogy merre induljak? S4r, ha nincs tele a tank, mondjuk 120 km után nagy fékezésnél leáll a gép. Eddig nem vettem észre, lehet, hogy csak nem fékeztem nagyot, de nem valószínű... Ja és most volt nagyszerviz.
- 8 years ago
nem pont ilyen, de kormányvég ez is, de nemsokára cserélem...az is kormányvég lesz.....
http://www.ducati.ms/gallery/files/1/6/ ... uarter.jpg
Ilyen lefelé álló tükröt nem mernék bevállalni. Tetszeni tetszik, de ha ráülök a motorra és elképzelem, hogy kb. hova esne egy ilyen tükör, akkor nagyon lefelé kell nézni, hogy a tükörre fókuszáljak, nagyon elvonja a figyelmet az útról - szerintem.
De egy felfelé néző kormányvég tükröt szeretnék kipróbálni, ha azt mondjátok, hogy lehet benne látni. Nézzem az ebay-t, vagy tudtok valami jobb forrást? ne a múlton merengj!![]()
Ezt most nem értem...
- 8 years ago
Mostmár nem ilyen tükröd van? nem pont ilyen, de kormányvég ez is, de nemsokára cserélem...az is kormányvég lesz.....
Ilyen lefelé álló tükröt nem mernék bevállalni. Tetszeni tetszik, de ha ráülök a motorra és elképzelem, hogy kb. hova esne egy ilyen tükör, akkor nagyon lefelé kell nézni, hogy a tükörre fókuszáljak, nagyon elvonja a figyelmet az útról - szerintem.
De egy felfelé néző kormányvég tükröt szeretnék kipróbálni, ha azt mondjátok, hogy lehet benne látni. Nézzem az ebay-t, vagy tudtok valami jobb forrást? ne a múlton merengj!
- 8 years ago
De egy felfelé néző kormányvég tükröt szeretnék kipróbálni, ha azt mondjátok, hogy lehet benne látni. Nézzem az ebay-t, vagy tudtok valami jobb forrást? Én épp az E bay-ről rendeltem, felrakom majd aztán kiderül, mi lesz a tapasztalat![]()
Van esetleg egy linked, hogy milyet rendeltél? http://www.ebay.com/itm/CHROME-UNIVERSA ... KX&vxp=mtr
- 8 years ago
nem pont ilyen, de kormányvég ez is, de nemsokára cserélem...az is kormányvég lesz.....
De egy felfelé néző kormányvég tükröt szeretnék kipróbálni, ha azt mondjátok, hogy lehet benne látni. Nézzem az ebay-t, vagy tudtok valami jobb forrást? Én épp az E bay-ről rendeltem, felrakom majd aztán kiderül, mi lesz a tapasztalat![]()
Van esetleg egy linked, hogy milyet rendeltél?
- 8 years ago
Mostmár nem ilyen tükröd van? nem pont ilyen, de kormányvég ez is, de nemsokára cserélem...az is kormányvég lesz.....
De egy felfelé néző kormányvég tükröt szeretnék kipróbálni, ha azt mondjátok, hogy lehet benne látni. Nézzem az ebay-t, vagy tudtok valami jobb forrást? Én épp az E bay-ről rendeltem, felrakom majd aztán kiderül, mi lesz a tapasztalat
- 8 years ago
volt már ilyen tükröm nekem is, ebben láttam a legtöbbet eddig...
De egy felfelé néző kormányvég tükröt szeretnék kipróbálni, ha azt mondjátok, hogy lehet benne látni. Nézzem az ebay-t, vagy tudtok valami jobb forrást?
- 8 years ago
Arra a képre gondoltam, amit Bosco rakott be a 3675-ös hsz-hez. volt már ilyen tükröm nekem is, ebben láttam a legtöbbet eddig...
- 8 years ago
Arra a képre gondoltam, amit Bosco rakott be a 3675-ös hsz-hez. nekem most is ilyen van---ha jól látom---, szerintem teljesen jó
Nem takarja a karod a kilátást hátrafelé? Gondolom pont az a lényege, hogy minél szélesebben legyen a tükör. Hol lehet ilyet beszerezni?
- 8 years ago
kép?![]()
Arra a képre gondoltam, amit Bosco rakott be a 3675-ös hsz-hez. nekem most is ilyen van---ha jól látom---, szerintem teljesen jó
Nem takarja a karod a kilátást hátrafelé?
- 8 years ago
Szia!
Érdeklődnék, hogy a képen látható kormányvég tükrök mennyire használhatóak? Lehet bennük látni valamit hátrafelé?
Hol érdemes ilyesmiket beszerezni?
Köszi! kép?![]()
- 8 years ago
kép?![]()
Arra a képre gondoltam, amit Bosco rakott be a 3675-ös hsz-hez. volt már ilyen tükröm nekem is, ebben láttam a legtöbbet eddig...
Mostmár nem ilyen tükröd van?
- 8 years ago
Szia!
Érdeklődnék, hogy a képen látható kormányvég tükrök mennyire használhatóak? Lehet bennük látni valamit hátrafelé?
Köszi! kép?![]()
- 8 years ago
Sziasztok! Már majdnem teljesen testre szabtam a Monsterem!Már csak küllős felnire vadászok!
Minden megoldás érdekel és köszönöm előre a segítséget!![]()
Szia!
Köszi! kép?![]()
Arra a képre gondoltam, amit Bosco rakott be a 3675-ös hsz-hez.
- 8 years ago
Sziasztok! Már majdnem teljesen testre szabtam a Monsterem!Már csak küllős felnire vadászok!
Szia!
Köszi! kép?
- 8 years ago
Szia!
Köszi!
- 8 years ago
Ezekhez belsős gumi kell? Úgy rémlik, láttam korábban ebay-en kb ugyanilyen áron. Ott írták, hogy tubeless gumihoz, de nem figyeltem, hogy peremküllős-e. Másrész a Sport CLassic-hoz való (vagy a Sport Classic gyárija) jó a régebbi Monsterekbe? a gyári sportcalssic felnik belsősek, a drága alpina-k nem. egyébként a gyári ducati-t ez a cég gyártja http://www.excel-rim.com ,ha nem a ducatitól rendeled akkor negyedannyiba kerül.
és igen, jó a régebbi monsterekbe, egyik klubpajtás a 620-át alakította szárazkuplungosra és SC külőskerekűre vagy van még a kineo wheels az xbike forgalmazza az is tubless Uh, kb 2600€ a pár...
- 8 years ago
ha minden megoldás érdekel akkor www.alpina-wheels.com Ezekhez belsős gumi kell? Úgy rémlik, láttam korábban ebay-en kb ugyanilyen áron. Ott írták, hogy tubeless gumihoz, de nem figyeltem, hogy peremküllős-e. Másrész a Sport CLassic-hoz való (vagy a Sport Classic gyárija) jó a régebbi Monsterekbe? a gyári sportcalssic felnik belsősek, a drága alpina-k nem. egyébként a gyári ducati-t ez a cég gyártja http://www.excel-rim.com ,ha nem a ducatitól rendeled akkor negyedannyiba kerül.
és igen, jó a régebbi monsterekbe, egyik klubpajtás a 620-át alakította szárazkuplungosra és SC külőskerekűre vagy van még a kineo wheels az xbike forgalmazza az is tubless
- 8 years ago
sziasztok, egyik napról a másikra nem indul 620s...ON, minden felvillan szépen olajnyomás lámpa marad. indítógombra motorlámpa jelez és valami hang jön a motor felöl, semmiextra ugyanaz mint mikor ON állásba fordítom a kulcsot, ugyanaz az elektromos valami hang. Volt valakinek ilyesmi? vagy vontassam máris a motorossoba? köszi. lehet hogy videót kéne feltöltenem? Üdv
Nekem is volt ilyen problémám a gond forrása szerintem a tank alatt lévő motorvezérlőn van egy test kábel. Nekem az meglazult. Azt nézd meg szerintem ha nem akkor Motorosso és ott tuti megmondják Köszönöm a tippet megnéztem elég stabil, de ami kijön vékony vezeték ez alól a csavar alól ( nem a szövettel borított ) az nincs bekötve sehova - nem kellene valamelyik pólusra rákötni? köszi!Csatolmányok:
m620s.jpg (1.13 MiB) Megtekintve 28234 alkalommal
- 8 years ago
Minden megoldás érdekel és köszönöm előre a segítséget!ha minden megoldás érdekel akkor www.alpina-wheels.com Ezekhez belsős gumi kell? Úgy rémlik, láttam korábban ebay-en kb ugyanilyen áron. Ott írták, hogy tubeless gumihoz, de nem figyeltem, hogy peremküllős-e. Másrész a Sport CLassic-hoz való (vagy a Sport Classic gyárija) jó a régebbi Monsterekbe? a gyári sportcalssic felnik belsősek, a drága alpina-k nem. egyébként a gyári ducati-t ez a cég gyártja http://www.excel-rim.com ,ha nem a ducatitól rendeled akkor negyedannyiba kerül.
és igen, jó a régebbi monsterekbe, egyik klubpajtás a 620-át alakította szárazkuplungosra és SC külőskerekűre
- 8 years ago
sziasztok, egyik napról a másikra nem indul 620s...ON, minden felvillan szépen olajnyomás lámpa marad. indítógombra motorlámpa jelez és valami hang jön a motor felöl, semmiextra ugyanaz mint mikor ON állásba fordítom a kulcsot, ugyanaz az elektromos valami hang. Volt valakinek ilyesmi? vagy vontassam máris a motorossoba? köszi. lehet hogy videót kéne feltöltenem? Üdv
Nekem is volt ilyen problémám a gond forrása szerintem a tank alatt lévő motorvezérlőn van egy test kábel. Nekem az meglazult. Azt nézd meg szerintem ha nem akkor Motorosso és ott tuti megmondjákCsatolmányok:
15740992_640452509413343_362125339665584703_n.jpg (155.03 KiB) Megtekintve 28234 alkalommal
- 8 years ago
Minden megoldás érdekel és köszönöm előre a segítséget!ha minden megoldás érdekel akkor www.alpina-wheels.com Ezekhez belsős gumi kell? Úgy rémlik, láttam korábban ebay-en kb ugyanilyen áron. Ott írták, hogy tubeless gumihoz, de nem figyeltem, hogy peremküllős-e. Másrész a Sport CLassic-hoz való (vagy a Sport Classic gyárija) jó a régebbi Monsterekbe?
- 8 years ago
Minden megoldás érdekel és köszönöm előre a segítséget!ha minden megoldás érdekel akkor www.alpina-wheels.com 3000 euro per kerékszett
arról nem volt szó hogy olcsó megoldás kell
egyébként 2 ezerből megvan ahogy én néztem
- 8 years ago
Minden megoldás érdekel és köszönöm előre a segítséget!ha minden megoldás érdekel akkor www.alpina-wheels.com 3000 euro per kerékszett
- 8 years ago
Minden megoldás érdekel és köszönöm előre a segítséget!ha minden megoldás érdekel akkor www.alpina-wheels.com
- 8 years ago
duc.jpg (266.45 KiB) Megtekintve 28234 alkalommal
Sziasztok! Már majdnem teljesen testre szabtam a Monsterem!
Már csak küllős felnire vadászok!
Minden megoldás érdekel és köszönöm előre a segítséget!

Minden megoldás érdekel és köszönöm előre a segítséget!

Csatolmányok:
- 8 years ago
sorry valszeg gyenge akku...? szia, elsőre én is a gyenge aksira gondolnék!
Amit gyújtás ráadásnál, meg ilyenkor hallasz, az talán a benzin pumpa, de annyira már nem értek hozzá.
- 8 years ago
sziasztok, egyik napról a másikra nem indul 620s...ON, minden felvillan szépen olajnyomás lámpa marad. indítógombra motorlámpa jelez és valami hang jön a motor felöl, semmiextra ugyanaz mint mikor ON állásba fordítom a kulcsot, ugyanaz az elektromos valami hang. Volt valakinek ilyesmi? vagy vontassam máris a motorossoba? köszi. lehet hogy videót kéne feltöltenem?
- 8 years ago
Köztünk van az a 2 személy akivel ma délután 4 körül találkoztam Cecén ?MInd a ketten ceceiek vagyunk,és nagyon jó barátok is
nemrég vettük a Monstereket
![]()
- 8 years ago
Köztünk van az a 2 személy akivel ma délután 4 körül találkoztam Cecén ?Igen
Itt vagyunk, meg állhattál volna!
![]()
![]()
- 8 years ago
Sziasztok,
nem tudja véletlenül valaki, hogy a monsterek farokidoma 620 / 900 csereszabatosak-e?
Ha jól sejtem akkor azonos a méret meg minden, de nem lenne rossz ha valaki meg tudná erősíteni.
Köszi
nem tudja véletlenül valaki, hogy a monsterek farokidoma 620 / 900 csereszabatosak-e?
Ha jól sejtem akkor azonos a méret meg minden, de nem lenne rossz ha valaki meg tudná erősíteni.
Köszi
- 8 years ago
Dani, Az egy KOSO DB-01R műszeregység? Ha igen, és te raktad fel lenne egy kérdésem a sebesség szenzor beállítással kapcsolatban, mert elakadtam. Hiába adom meg a pontos értékeket amit kér, nem akar pontos sebességet adni. A kerék átmérőm 1883 mm és 5 mágnest raktam az első féktárcsába. Ezeket az adatokat adtam meg a műszernek és 100nál kb 58-at mutat. Ha sikerült pontosan beállítanod elárulhatnád hogy milyen értéken van a műszer. Ha kerék átmérőnek adtál meg 1883mm-t (egy megtermett felnőtt férfi testmagassága!), akkor ez lehet hiba szerintemA készüléket nem ismerem, de ez szemet szúrt.
Ha kerületet akartál írni, akkor nagyjából jónak tűnik az érték. Igen, én hibáztam. Kerület, és elvileg stimmelnie kéne 3,5x17-es felni illetve 120/70 gumival, de sehogy sem stimmel a sebességem. Nem kapcsoltad át mérföldre véletlenül? 58mph az kb 100kmph
A használatit olvasgatom, a váltás kb ott van a beállítások közt, mint a kerület beállítás.
- 8 years ago
én már lecseréltem (183 cm) baromira kéynelmetlen volt, 3 perc után fájt mindenem.... Dani, Az egy KOSO DB-01R műszeregység? Ha igen, és te raktad fel lenne egy kérdésem a sebesség szenzor beállítással kapcsolatban, mert elakadtam. Hiába adom meg a pontos értékeket amit kér, nem akar pontos sebességet adni. A kerék átmérőm 1883 mm és 5 mágnest raktam az első féktárcsába. Ezeket az adatokat adtam meg a műszernek és 100nál kb 58-at mutat. Ha sikerült pontosan beállítanod elárulhatnád hogy milyen értéken van a műszer. Ha kerék átmérőnek adtál meg 1883mm-t (egy megtermett felnőtt férfi testmagassága!), akkor ez lehet hiba szerintemA készüléket nem ismerem, de ez szemet szúrt.
Ha kerületet akartál írni, akkor nagyjából jónak tűnik az érték. Igen, én hibáztam. Kerület, és elvileg stimmelnie kéne 3,5x17-es felni illetve 120/70 gumival, de sehogy sem stimmel a sebességem.
- 8 years ago
volt egy párÉs ez az alkatrész mindegyiken feleslegessé vált
aha, az enyém meg a kecsóé le volt vágva, az s2r-en lecseréltük mindketten a kisebb karbonra, Patyién is lecseréltem Igen, tudom, hogy szereted ha rövid a váz. Rémlik mondtad, hogy a tied volt elvágva Magyarországon először. Azóta jó sokan követtek.
- 8 years ago
"Kormány csutkákat" szerelt mar valaki 600-as monsterre?
Tanácsot szeretnek kérni több kérdésben is, kezdve onnan, hogy felső villahid alá vagy fölé jobb-e; magasított-e jobb a 185 cm-es magassagomhoz vagy nem-e; 5 fokos vagy 7 fokos, stb stb....
Ne kerdezzetek miért kell, nem fogok ra tudni racionális választ adni.![]()
én már lecseréltem (183 cm) baromira kéynelmetlen volt, 3 perc után fájt mindenem.... Dani, Az egy KOSO DB-01R műszeregység? Ha igen, és te raktad fel lenne egy kérdésem a sebesség szenzor beállítással kapcsolatban, mert elakadtam. Hiába adom meg a pontos értékeket amit kér, nem akar pontos sebességet adni. A kerék átmérőm 1883 mm és 5 mágnest raktam az első féktárcsába. Ezeket az adatokat adtam meg a műszernek és 100nál kb 58-at mutat. Ha sikerült pontosan beállítanod elárulhatnád hogy milyen értéken van a műszer. Ha kerék átmérőnek adtál meg 1883mm-t (egy megtermett felnőtt férfi testmagassága!), akkor ez lehet hiba szerintemA készüléket nem ismerem, de ez szemet szúrt.
Ha kerületet akartál írni, akkor nagyjából jónak tűnik az érték.
- 8 years ago
https://www.hasznaltauto.hu/motor/ducat ... 4-11286040
Sziasztok egy kollégámat érdekli... Vélemény?
Sziasztok egy kollégámat érdekli... Vélemény?
- 8 years ago
"Kormány csutkákat" szerelt mar valaki 600-as monsterre?
Tanácsot szeretnek kérni több kérdésben is, kezdve onnan, hogy felső villahid alá vagy fölé jobb-e; magasított-e jobb a 185 cm-es magassagomhoz vagy nem-e; 5 fokos vagy 7 fokos, stb stb....
Ne kerdezzetek miért kell, nem fogok ra tudni racionális választ adni.![]()
én már lecseréltem (183 cm) baromira kéynelmetlen volt, 3 perc után fájt mindenem.... Dani, Az egy KOSO DB-01R műszeregység? Ha igen, és te raktad fel lenne egy kérdésem a sebesség szenzor beállítással kapcsolatban, mert elakadtam. Hiába adom meg a pontos értékeket amit kér, nem akar pontos sebességet adni. A kerék átmérőm 1883 mm és 5 mágnest raktam az első féktárcsába. Ezeket az adatokat adtam meg a műszernek és 100nál kb 58-at mutat. Ha sikerült pontosan beállítanod elárulhatnád hogy milyen értéken van a műszer.
- 8 years ago
nekem van egy pár használt ha gondolod volt egy párÉs ez az alkatrész mindegyiken feleslegessé vált
aha, az enyém meg a kecsóé le volt vágva, az s2r-en lecseréltük mindketten a kisebb karbonra, Patyién is lecseréltem
- 8 years ago
Nem igazán tudtam hova írjam, 620-as monsterre első féktárcsa beszerzésre van valakinek ötlete? A gyári horror áron van. nekem van egy pár használt ha gondolod volt egy párÉs ez az alkatrész mindegyiken feleslegessé vált
- 8 years ago
Nem igazán tudtam hova írjam, 620-as monsterre első féktárcsa beszerzésre van valakinek ötlete? A gyári horror áron van. nekem van egy pár használt ha gondolod volt egy pár
- 8 years ago
Nem igazán tudtam hova írjam, 620-as monsterre első féktárcsa beszerzésre van valakinek ötlete? A gyári horror áron van. nekem van egy pár használt ha gondolod Titokban Monstereket bontasz?
- 8 years ago
Nem igazán tudtam hova írjam, 620-as monsterre első féktárcsa beszerzésre van valakinek ötlete? A gyári horror áron van. nekem van egy pár használt ha gondolod
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]