- 11 years ago
remélem 2in1 árulod? :p Ééén? Bottal nem piszkálnám. ha máshol lenne, akkor nem a mienk lenne. ilyen egyszerűnem hiszem, hogy ez így van, vagy utána jártál?
- 11 years ago
Blackberryn keptelenseg belepni... Egyszeruen nem tudok eljutni a jelszoig. Sejtem hogy leszarjatok most de ha majd a tobbi gond megoldodik esetleg majd johetne ez...
Koszi remélem 2in1 árulod? :p Ééén? Bottal nem piszkálnám. ha máshol lenne, akkor nem a mienk lenne. ilyen egyszerű
- 11 years ago
Blackberryn keptelenseg belepni... Egyszeruen nem tudok eljutni a jelszoig. Sejtem hogy leszarjatok most de ha majd a tobbi gond megoldodik esetleg majd johetne ez...
Koszi de az pénzbe kerülne vagy más hátranyokkal járna a fórumot feltenni mondjuk tapatalk-ra?
- 11 years ago
Koszi remélem 2in1 árulod? :p Ééén? Bottal nem piszkálnám.
- 11 years ago
remélem 2in1 árulod? :p Milyen fotó ez Sándor?Úgy nézel ki rajta,mintha egy tisztességes,kedves embőr lennél:D átb@szás
)
....
)
- 11 years ago
Koszi remélem 2in1 árulod? :p Milyen fotó ez Sándor?Úgy nézel ki rajta,mintha egy tisztességes,kedves embőr lennél:D átb@szás
- 11 years ago
Koszi remélem 2in1 árulod? :p Milyen fotó ez Sándor?Úgy nézel ki rajta,mintha egy tisztességes,kedves embőr lennél:D)
- 11 years ago
Koszi remélem 2in1 árulod? :p Milyen fotó ez Sándor?Úgy nézel ki rajta,mintha egy tisztességes,kedves embőr lennél:D
- 11 years ago
Koszi remélem 2in1 árulod? :p
- 11 years ago
Gyerekek, karacsony van, megcsinalom az ű ő gondot, de varjatok picit amig hizom.
Nit, blackberryn milyen bongeszo van? Tud javascriptet, css3at? Kene latnom eloben hogy megtalaljuk a megoldast
Nit, blackberryn milyen bongeszo van? Tud javascriptet, css3at? Kene latnom eloben hogy megtalaljuk a megoldast
- 11 years ago
Koszi Triumph, Blackberry... van még lejjebb?
- 11 years ago
Koszi
Koszi
- 11 years ago
igen, gyanús ez a hasonlóság...
még majomkodok egy kicsit azt megoldom. most előbb borogatom a szememet .. mindennek a hóvakság az oka...
még majomkodok egy kicsit azt megoldom. most előbb borogatom a szememet .. mindennek a hóvakság az oka...
- 11 years ago
Jipikém!
Eddig fekete volt, most végre látszik minden szépen! Ha túl zavaró vedd le a szemüveged sztem!
Meg kérd meg az asszonyt vagy a gyerekeket, hogy fotózzanak már le, hogy ne legyen már ilyen majom fejed!:) Az már a fényképe!!
Huú,bakker ,az enyém is!!
Tesók lennénk?
- 11 years ago
Karibuli 2013hoz nem lehet képet csatolni Epp az iment csinalam meg! Mar lehet!
- 11 years ago
Jipikém!
Eddig fekete volt, most végre látszik minden szépen! Ha túl zavaró vedd le a szemüveged sztem!
Meg kérd meg az asszonyt vagy a gyerekeket, hogy fotózzanak már le, hogy ne legyen már ilyen majom fejed!:)

Meg kérd meg az asszonyt vagy a gyerekeket, hogy fotózzanak már le, hogy ne legyen már ilyen majom fejed!:)
- 11 years ago
szép lett az új oldal, gratula skacok!
csak a fehér felület vakít. amolyan hóvakságféle kezd kialakulni. -nem lehetne mondjuk fekete, vagy tojáshéj, krém, ? ??? vagy vegyek síszemüveget?
csak a fehér felület vakít. amolyan hóvakságféle kezd kialakulni. -nem lehetne mondjuk fekete, vagy tojáshéj, krém, ? ??? vagy vegyek síszemüveget?
- 11 years ago
Ne tartsd magadban! Hajra! Elvileg most megy! mert zöld?! ha fix, kiteszem, addig nem akarom az idegeket borzolnia karácsonyi bulin a beavatottak kaptak csak előnézetet
megcsináltam, vérszemet kaptam, hogy megcsinálom a másik betűtípust, amivel a címek vannak kiírva - na az sem javult és a másik is visszaesett...
agyalok rajta, de eléggé kiforratlan terep ez a webfont még.
a válasz bugos, ha törlünk egy topicból egy hozzászólást, akkor megmakkanik és elrontja a számolást. erre is keresem a megoldást erősen!
a folytonosságot értem, nagy döntés volt, de meg kellett hoznunk... 1200 user, fele elhagyott, csomó összevissza komment és egy toldozott-foldozott portálmotor. ha elkezdünk migrálni, akkor az elbaszások egy része is jön, azt meg nem akartuk.
- 11 years ago
ott vannak azok, elolvastam és nyugtáztam, hogy tuti érthető az aprófeladás, mert egy Triumphosnak is sikerültDe nem hozza ki a főoldalra mint legfrissebb. és ahogy nézem keveri megen az előzményeket.
De Ricsi: így is kedvellek, csak mondom...Aprohirdetesnel job oldalt nem latod???
Legfelul csak azok kerulnek, amik ujak es meg nem olvastal bele. Leven, hogy a sajatod ezert neked nem teszi ki legfelulre a sajat hirdetesedet
igen pedig akartam is írni, hogy milyen szép lett, aztán már mégsem. Nem is önző...
De hogy sikerült elcseszni?
Szerk.: illetve azt nézem, hogy a válaszok elcsúsznak: ricsi neve mellé klikkolok, h válasz, de aztán a hozzászólásomban a Katának válaszoltam.
És a kommentben nem lehet ezt látni, csak a hozzászólás sorszámát.
A dizájn tényleg jó, meg a szerkezet is, az új ötletek is. Én csak a folytonosságot hiányolom, ha érted, mire gondolok.
- 11 years ago
Cicuskák,nem tudok írni a bemutatkozáshoz!
Pedig ha bennem marad....... Ne tartsd magadban! Hajra! Elvileg most megy! mert zöld?! ha fix, kiteszem, addig nem akarom az idegeket borzolnia karácsonyi bulin a beavatottak kaptak csak előnézetet
- 11 years ago
@Ricsi, én is a térképekre gondoltam. Csak, hogy tervezgethessen az ember hűvös téli estéken!
- 11 years ago
Pedig ha bennem marad....... Ne tartsd magadban! Hajra! Elvileg most megy! mert zöld?!
- 11 years ago
Pedig ha bennem marad....... Ne tartsd magadban! Hajra! Elvileg most megy!
- 11 years ago
Kata, most probald! Ó, jó lett...de most már nem akarom kitölteni.Valamit csak kene irni magadrol!
Ok, majd kitalálok vmit...a "lusta" szöveget nem lehet visszakapni?
- 11 years ago
Nekem nem engedi kitölteni a "bemutatkozás" mezőt. Félve kérdezem...vmit elqrtam?? Kata, most probald! Ó, jó lett...de most már nem akarom kitölteni.Valamit csak kene irni magadrol!
- 11 years ago
Nekem nem engedi kitölteni a "bemutatkozás" mezőt. Félve kérdezem...vmit elqrtam?? Kata, most probald! Ó, jó lett...de most már nem akarom kitölteni.![]()
- 11 years ago
Nekem nem engedi kitölteni a "bemutatkozás" mezőt. Félve kérdezem...vmit elqrtam?? Kata, most probald!
- 11 years ago
Nekem nem engedi kitölteni a "bemutatkozás" mezőt. Félve kérdezem...vmit elqrtam??
- 11 years ago
megcsináltam az ő-t, majd 2 perccel később úgy el is basztam, hogy nem tudom újra működésre bírni
:):)

- 11 years ago
milyen frissítés gecó?
ha feladod, a kommentek FÖLÖTT megjelenik, hogy mindenki lássa az eladó szarodat. ha elolvasták, akkor a kommentek ALATT lesz megtalálható, amíg új aprók le nem nyomják.
ha szerkeszted, akkor annak nem szabadna ezt a működést befolyásolnia, és ahogy nézem nem is teszi ott vannak azok, elolvastam és nyugtáztam, hogy tuti érthető az aprófeladás, mert egy Triumphosnak is sikerültDe nem hozza ki a főoldalra mint legfrissebb. és ahogy nézem keveri megen az előzményeket.
De Ricsi: így is kedvellek, csak mondom...Aprohirdetesnel job oldalt nem latod???
Legfelul csak azok kerulnek, amik ujak es meg nem olvastal bele. Leven, hogy a sajatod ezert neked nem teszi ki legfelulre a sajat hirdetesedet
- 11 years ago
Nem a 3 percről van szó, de mindegy is.
Peace milyen frissítés gecó?
ha feladod, a kommentek FÖLÖTT megjelenik, hogy mindenki lássa az eladó szarodat. ha elolvasták, akkor a kommentek ALATT lesz megtalálható, amíg új aprók le nem nyomják.
ha szerkeszted, akkor annak nem szabadna ezt a működést befolyásolnia, és ahogy nézem nem is teszi ott vannak azok, elolvastam és nyugtáztam, hogy tuti érthető az aprófeladás, mert egy Triumphosnak is sikerültDe nem hozza ki a főoldalra mint legfrissebb. és ahogy nézem keveri megen az előzményeket.
De Ricsi: így is kedvellek, csak mondom...
- 11 years ago
Szia Ricsi,
nem nyitjátok meg lassan a WDW2014-es fórumot? *yes3*
Köszi,
Péter Ja, a karibulin voltak térképek is... azokat?
És: megjelentek a kis ikonok az eszköz soron is! Yeah!
- 11 years ago
ha szerkeszted, akkor annak nem szabadna ezt a működést befolyásolnia, és ahogy nézem nem is teszi ott vannak azok, elolvastam és nyugtáztam, hogy tuti érthető az aprófeladás, mert egy Triumphosnak is sikerültna úgy néz ki csak sikerült megcsinálni ezt a rohadék "ő" hibát
- 11 years ago
milyen frissítés gecó?
ha szerkeszted, akkor annak nem szabadna ezt a működést befolyásolnia, és ahogy nézem nem is teszi ott vannak azok, elolvastam és nyugtáztam, hogy tuti érthető az aprófeladás, mert egy Triumphosnak is sikerültláttad volna korábban
ez már a vállalható verzió - sajna csak a mi nyelvünkben van ez a karakter, elég nehéz megfelelő fontot találni - ennek a megoldása a napirenden levő első feladat
és azért is fura, mert a font-ban benne van, nem nagyon értem miért nem jeleníti megamíg nincsenek pontos árak, nem sokat tudunk írni. tervezzük a túrát, és várunk a Ducati-ra a részletek végett
- 11 years ago
Szia Ricsi,
Köszi,
Péter
Köszi,
Péter
- 11 years ago
ha szerkeszted, akkor annak nem szabadna ezt a működést befolyásolnia, és ahogy nézem nem is teszi ott vannak azok, elolvastam és nyugtáztam, hogy tuti érthető az aprófeladás, mert egy Triumphosnak is sikerültláttad volna korábban
ez már a vállalható verzió - sajna csak a mi nyelvünkben van ez a karakter, elég nehéz megfelelő fontot találni - ennek a megoldása a napirenden levő első feladat
és azért is fura, mert a font-ban benne van, nem nagyon értem miért nem jeleníti meg
- 11 years ago
A hosszú kis "ő" karakter nagyon kilóg a szövegből. Nagyobb, és más az alakja. Csak ha már a dizájnon van a hangsúly.
- 11 years ago
mindenkinek újra kell regisztrálni. reméljük ez a plusz 3 perc azért nem jelentett akkora nagy gondot Nem a 3 percről van szó, de mindegy is.
ha szerkeszted, akkor annak nem szabadna ezt a működést befolyásolnia, és ahogy nézem nem is teszi ott vannak azok, elolvastam és nyugtáztam, hogy tuti érthető az aprófeladás, mert egy Triumphosnak is sikerült
- 11 years ago
mindenkinek újra kell regisztrálni. reméljük ez a plusz 3 perc azért nem jelentett akkora nagy gondot Nem a 3 percről van szó, de mindegy is.
ha szerkeszted, akkor annak nem szabadna ezt a működést befolyásolnia, és ahogy nézem nem is teszi Nem látom a főoldalon a szarjaimat... ez a baj.
- 11 years ago
Na már van! Köszi!Csak sokat ittam!Na, de ilyenek az ünnepek!..... mindenkinek újra kell regisztrálni. reméljük ez a plusz 3 perc azért nem jelentett akkora nagy gondot Nem a 3 percről van szó, de mindegy is.
ha szerkeszted, akkor annak nem szabadna ezt a működést befolyásolnia, és ahogy nézem nem is teszi
- 11 years ago
Ha aprót adok fel akkor a frissítés hogy működik? (mert feladtam de még nincs kint a főoldalon a teaser)
Amúgy mondtam már h király az új kinézet?
Amúgy mondtam már h király az új kinézet?
- 11 years ago
Na már van! Köszi!Csak sokat ittam!Na, de ilyenek az ünnepek!..... mindenkinek újra kell regisztrálni. reméljük ez a plusz 3 perc azért nem jelentett akkora nagy gondot Nem a 3 percről van szó, de mindegy is.
Peace
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]