Bali Beta írta: ↑5 years agoValóban!!! Köszi!gonosz írta: ↑5 years ago Hahó!Úgy látom hogy ez beállítható: Vezérlőpult > Fórum beállítások > Megjelenítési beállítások szerkesztése
A topicokban a hozzászólások esetében a legutolsó - úgy értem, hogy az 50. oldalon lévő legalsó - lesz mindig a legfrissebb vagy úgy fog működni, mint a régi oldalon, hogy a legfelül, legelöl lévő hozzászólás lesz a legfrissebb? Nem tudom érthetően kérdeztem-ééé bocs a körülményeskedésért.
Itt alul állíthatod hogy milyen legyen a rendezés
gonosz írta: ↑5 years ago Hahó!Úgy látom hogy ez beállítható: Vezérlőpult > Fórum beállítások > Megjelenítési beállítások szerkesztése
A topicokban a hozzászólások esetében a legutolsó - úgy értem, hogy az 50. oldalon lévő legalsó - lesz mindig a legfrissebb vagy úgy fog működni, mint a régi oldalon, hogy a legfelül, legelöl lévő hozzászólás lesz a legfrissebb? Nem tudom érthetően kérdeztem-ééé bocs a körülményeskedésért.
Üzenetben esetleg meg lesz oldva az, hogy melléklet is lehessen csatolható? Elsősorban képre gondoltam. nem, az új oldalon nem lesz profil meg üzenet meg hasonló dolgok
Sziasztok!
Srácok nektek a password reset megy? Már a huszadikat kérem kb, megjön a reset link, jelszó kétszer be, save, be is léptet, de kijelentkezés után vissza már nem enged. mennie kellene elmletileg
Elhiszem, de sajnos nem megy Hogy segítsek debuggolni?
Tamac
Sziasztok!
Srácok nektek a password reset megy? Már a huszadikat kérem kb, megjön a reset link, jelszó kétszer be, save, be is léptet, de kijelentkezés után vissza már nem enged. mennie kellene elmletileg
Mostanába, ha telóról lépek be, feljön valami, hogy töltsem le...ez normális? nem, ez valami furmányság
Ha kitöltöttem a jelentkezési lapot (és el is utaltam a tagsági díjat), kellett volna kapnom valami visszaigazolást? úton van!
szuper, köszönöm szépen!
Ha kitöltöttem a jelentkezési lapot (és el is utaltam a tagsági díjat), kellett volna kapnom valami visszaigazolást? úton van!
Nem tudok kommentet feltölteni. Most mi van? A másik topicban tegnapi is, ma is hibát jelzett...? mit szeretnel feltolteni? Csak a kommentet akartam menteni. Mint kiderült a smile volt a baja....Amikor azt kivettem belőle megszűnt a hiba jel...
Nem tudok kommentet feltölteni. Most mi van? A másik topicban tegnapi is, ma is hibát jelzett...? mit szeretnel feltolteni?
Nem tudok kommentet feltölteni. Most mi van? A másik topicban tegnapi is, ma is hibát jelzett...?
a keresés elég beteges, de van ötlet, hogy mit lehetne csinálni, már csak iő kellene rá
de előrébb hozom a listán.
ha már itt tartunk, a héten megszereltem az értesítéseket, végre megint lehet olvasottnak jelölni a pakkot. Működik az olvasottnak jelölés...
csak a pecsétet lesem kinek a pecsét? Orvosi...validálják, dekúrzálják, minden játszik
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a tagdíjat már befizetettek listáját frissítitek-e, mert én már elég régen utaltam, mégsem látom a nevem. Odaért a zseton? Szia! 13. vagy a listán és pecséted is van!!!
Oké, a pecsét feltűnhetett volna
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a tagdíjat már befizetettek listáját frissítitek-e, mert én már elég régen utaltam, mégsem látom a nevem. Odaért a zseton? Szia! 13. vagy a listán és pecséted is van!!!
Itt vannak túraútvonalak, túraleírások. Felhasználhatnánk a klubos gurulások tervezéséhez
http://www.motorozzvelunk.hu/motoros-tura/ Igen igen igen! Szóltak a melóban, h be kéne tervezni a nyári szabadságokat, ehhez viszont nagyon kellenének már az idei túraidőpontok
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]