- 10 years ago
fiúk, lányok, nincs valakinek motoros kresz teszt cd-je? sajna torrentboltban nem találtam frisset és motorosat.
Egyik ismerősöm kb fél éve tette le a jogsit, ők ezt a progit kapták. 2013-as igaz, de mindenki átment.![]()
Ja és van bent A is, meg korlátozott is
- 10 years ago
fiúk, lányok, nincs valakinek motoros kresz teszt cd-je? sajna torrentboltban nem találtam frisset és motorosat.
Ncore-n csak ez van:
Kresz Teszt 2012 v3.3
Ez nem jó? ezt találtam én is, 2 évet már soknak érzek + szerintem ez autósA hozzászólásokban van aki A kategóriára ment vizsgázni, és átment.
- 10 years ago
Ncore-n csak ez van:
Kresz Teszt 2012 v3.3
Ez nem jó? ezt találtam én is, 2 évet már soknak érzek + szerintem ez autós
- 10 years ago
Ncore-n csak ez van:
Kresz Teszt 2012 v3.3
Ez nem jó?
- 10 years ago
fiúk, lányok, nincs valakinek motoros kresz teszt cd-je? sajna torrentboltban nem találtam frisset és motorosat. Végre rámész a jogsira?aha, de csak a korlátozottra Okos döntés! Semmi esetre se vállald túl magad elsőre!
- 10 years ago
fiúk, lányok, nincs valakinek motoros kresz teszt cd-je? sajna torrentboltban nem találtam frisset és motorosat. Végre rámész a jogsira?aha, de csak a korlátozottra
- 10 years ago
fiúk, lányok, nincs valakinek motoros kresz teszt cd-je? sajna torrentboltban nem találtam frisset és motorosat. Végre rámész a jogsira?
- 10 years ago
skacok!
hétfőn a nagy EICMA bejelentés, a 2015-ös új modellek. 10+ új modellre számíthatunk, minden kategóriában nagy meglepetésekkel, érdemes követni!
A jobboldali hasábban levő linkkel élőben nézhetitek a bejelentést, és ha esetleg belefér, gyertek el a diBoscoba hétfőn 5-től, hogy a klubtársakkal együtt kövessük kivetítőn az eseményeket. Már most elkezdődött...
http://www.ducati.com/bikes/monster/796 ... 1/index.do
S2R, ázsiának
- 10 years ago
skacok!
hétfőn a nagy EICMA bejelentés, a 2015-ös új modellek. 10+ új modellre számíthatunk, minden kategóriában nagy meglepetésekkel, érdemes követni!
A jobboldali hasábban levő linkkel élőben nézhetitek a bejelentést, és ha esetleg belefér, gyertek el a diBoscoba hétfőn 5-től, hogy a klubtársakkal együtt kövessük kivetítőn az eseményeket. Meló után lehet, hogy beugrok.
- 10 years ago
skacok!
A jobboldali hasábban levő linkkel élőben nézhetitek a bejelentést, és ha esetleg belefér, gyertek el a diBoscoba hétfőn 5-től, hogy a klubtársakkal együtt kövessük kivetítőn az eseményeket.
A jobboldali hasábban levő linkkel élőben nézhetitek a bejelentést, és ha esetleg belefér, gyertek el a diBoscoba hétfőn 5-től, hogy a klubtársakkal együtt kövessük kivetítőn az eseményeket.
- 10 years ago
Parkoló Parádé VI. UCCSÓ!
Ismét Parkoló Parádé a Hungexpo területén. Október 18-án gyere el te is és sütkérezz az őszi napsütésben a többi autó- és motor-őrült társaságában.
Természetesen ismét lesz Totalcar-stand és mindenkinek jár majd egy meglepetés a Győri Szeszgyár jóvoltából. IV-es kapu, 14.00-tól. Idén, utoljára.
MDK vezerkar kepviselteti magat! Jo lenne ha valaki motorral jonne ki!)) Yepp, kigurulok én is...
- 10 years ago
Ismét Parkoló Parádé a Hungexpo területén. Október 18-án gyere el te is és sütkérezz az őszi napsütésben a többi autó- és motor-őrült társaságában.
Természetesen ismét lesz Totalcar-stand és mindenkinek jár majd egy meglepetés a Győri Szeszgyár jóvoltából. IV-es kapu, 14.00-tól. Idén, utoljára.
MDK vezerkar kepviselteti magat! Jo lenne ha valaki motorral jonne ki!)) Amúgy is tervezünk barátokkal találkozni Pesten, és ha az idő is olyan lesz beugrok én is. De most annyival hamarabb el is mennék mint amennyivel később értem oda múltkor.
- 10 years ago
MDK vezerkar kepviselteti magat! Jo lenne ha valaki motorral jonne ki!)) Foglaljatok nekem is helyet! Meló után kinézek, legkésöbb 14:30-ra ott vagyok!
- 10 years ago
MDK vezerkar kepviselteti magat! Jo lenne ha valaki motorral jonne ki!
))
MDK vezerkar kepviselteti magat! Jo lenne ha valaki motorral jonne ki!

- 10 years ago
Na, fasza....Akkor ring előtt meg után tükör szerelés... ... vagy ha csak az zavar, hogy látsz hátra benne, akkor egyszerű és gyors megoldás simán leragasztani menet előtt. de fontos, hogy azt a felét ragaszd le, ahol a csávó ugyanúgy néz ki mint te, mert ha a másikat ragasztod, akkor csak a bogarakat szívatod! így!
Csatolmányok:
images.jpg (8.65 KiB) Megtekintve 16587 alkalommal
- 10 years ago
Sokat jártam az elmúlt 2 évben olyan alaptréningekre amiket motorosrendőrök tartottak. Nagyon jó fej, korrekt emberek, tetszett a hozzáállásuk. Pl a slip-on dobokat, full rendszereket imádták, és támogatták, soha nem szólnának érte mindaddig, amíg normál módon közlekedsz, és nem hajnal 2kor szabályoztatod a gépet a lakótelepen.Viszont erre külön emlékszem, hogy az ilyen dolgokra, mint pl poénból index leszerelése "merúgysekell", tükrök leszerelése, rendszám hajlítás, stb. Na ezekre mondták, hogy nagyon harapnak. Szerintem nem véletlenül.
![]()
Na, fasza....Akkor ring előtt meg után tükör szerelés... ... vagy ha csak az zavar, hogy látsz hátra benne, akkor egyszerű és gyors megoldás simán leragasztani menet előtt. de fontos, hogy azt a felét ragaszd le, ahol a csávó ugyanúgy néz ki mint te, mert ha a másikat ragasztod, akkor csak a bogarakat szívatod!
- 10 years ago
Nem igazán ez volt a kérdés, de azért köszi. Előzgetni meg annyira nem szoktak.
Csak arra lettem volna kiváncsi, hogy mennyire súlyos a bünti, ha megállítanak. Sokat jártam az elmúlt 2 évben olyan alaptréningekre amiket motorosrendőrök tartottak. Nagyon jó fej, korrekt emberek, tetszett a hozzáállásuk. Pl a slip-on dobokat, full rendszereket imádták, és támogatták, soha nem szólnának érte mindaddig, amíg normál módon közlekedsz, és nem hajnal 2kor szabályoztatod a gépet a lakótelepen.Viszont erre külön emlékszem, hogy az ilyen dolgokra, mint pl poénból index leszerelése "merúgysekell", tükrök leszerelése, rendszám hajlítás, stb. Na ezekre mondták, hogy nagyon harapnak. Szerintem nem véletlenül.
![]()
Na, fasza....Akkor ring előtt meg után tükör szerelés... ... vagy ha csak az zavar, hogy látsz hátra benne, akkor egyszerű és gyors megoldás simán leragasztani menet előtt.
- 10 years ago
Most viccelsz, ugye? Majd egyszer előzöl, hátulról meg jön valaki nálad gyorsabb motoros, telibekaszál, aztán pisloghatsz.
Csak arra lettem volna kiváncsi, hogy mennyire súlyos a bünti, ha megállítanak. Sokat jártam az elmúlt 2 évben olyan alaptréningekre amiket motorosrendőrök tartottak. Nagyon jó fej, korrekt emberek, tetszett a hozzáállásuk. Pl a slip-on dobokat, full rendszereket imádták, és támogatták, soha nem szólnának érte mindaddig, amíg normál módon közlekedsz, és nem hajnal 2kor szabályoztatod a gépet a lakótelepen.Viszont erre külön emlékszem, hogy az ilyen dolgokra, mint pl poénból index leszerelése "merúgysekell", tükrök leszerelése, rendszám hajlítás, stb. Na ezekre mondták, hogy nagyon harapnak. Szerintem nem véletlenül.
![]()
Na, fasza....Akkor ring előtt meg után tükör szerelés...
- 10 years ago
Vkit állítottak már meg a rendőrök közületek, hogy nem volt a motoron visszapillantó? Mennyire harapnak érte? Vagy ez is rendőrfüggő? Most viccelsz, ugye? Majd egyszer előzöl, hátulról meg jön valaki nálad gyorsabb motoros, telibekaszál, aztán pisloghatsz.
- 10 years ago
Vkit állítottak már meg a rendőrök közületek, hogy nem volt a motoron visszapillantó? Mennyire harapnak érte? Vagy ez is rendőrfüggő? Most viccelsz, ugye? Majd egyszer előzöl, hátulról meg jön valaki nálad gyorsabb motoros, telibekaszál, aztán pisloghatsz.
Csak arra lettem volna kiváncsi, hogy mennyire súlyos a bünti, ha megállítanak.
- 10 years ago
1 gyorsan kell menni
2 a hátsó figyel
3 lehet figyelni tükör nélkül is
Nekem volt, hogy ring után nem raktam vissza vagy egy hónapig, nem para
- 10 years ago
- 10 years ago
Bazzzz, ez az igazán arconköpős rajoskodás...
Elég ciki! Pláne, ha a nyomvonalat megnézed sokadszorra sikerült felvenni a videot!
Neki erre áll fel! 111! a ciki az nem ez
- 10 years ago
Elég ciki! Pláne, ha a nyomvonalat megnézed sokadszorra sikerült felvenni a videot!
Neki erre áll fel! 111! Erre nekem is felállna! Legalább valaki használja őket, és csinál róluk ilyen videókat, ahol meghajtják ezeket a gépeket. Mások meg úgyis csak egy zárt épületben, állandó hőmérsékleten & páratartalmon tartva verik rá a motorháztetőre.
- 10 years ago
Neki erre áll fel! 111!
- 10 years ago
http://scramblerducati.com/
itten van ni, kendőzetlenül. tetszikHolnaptol eloben is lehet simogatni Intermoton
Majd azt, amit a Gizi vesz
(remélem indul egy pletyka)
- 10 years ago
http://scramblerducati.com/
itten van ni, kendőzetlenül. tetszikHolnaptol eloben is lehet simogatni Intermoton
- 10 years ago
ki ismer magára?, a video alatti szöveget is érdemes elolvasni... ,,...hogy lesz egy másik gyökér is, -ezek ugye nem járnak egyedül-,"
Ezt kikérem magamnak! Én sokszor egyedül megyek így! "CSAK és kizárólag a lélekjelenlétemen múlt, hogy nem történt nagyon komoly baleset" na ezen felröhögtem...
- 10 years ago
ki ismer magára?, a video alatti szöveget is érdemes elolvasni... ,,...hogy lesz egy másik gyökér is, -ezek ugye nem járnak egyedül-,"
Ezt kikérem magamnak! Én sokszor egyedül megyek így!
- 10 years ago
Bár kicsit jobban megnézve a videót, annyi történt, hogy a két ismerős a piros lámpánál gurultak előre, ami ugye teljesen szabályos, és pont akkor értek a sor elejére amikor zöldre váltott a lámpa, és mivel még amúgy is lendületben voltak így egyből elmentek az éppen indulni készülő másik motoros előtt. Ilyet végül is már csináltam én is.
Max annyit lehet megjegyezni, hogy legközelebb ha jobbra akarnak továbbhaladni , akkor nem balról előzzék a sort, de csak ennyi.de ha megnézed a csocsesz pont abban a sávban állt, annak is a jobb szélén amelyikből egyenesen is lehetne menni
- 10 years ago
Bár kicsit jobban megnézve a videót, annyi történt, hogy a két ismerős a piros lámpánál gurultak előre, ami ugye teljesen szabályos, és pont akkor értek a sor elejére amikor zöldre váltott a lámpa, és mivel még amúgy is lendületben voltak így egyből elmentek az éppen indulni készülő másik motoros előtt. Ilyet végül is már csináltam én is.
Max annyit lehet megjegyezni, hogy legközelebb ha jobbra akarnak továbbhaladni , akkor nem balról előzzék a sort, de csak ennyi.
Max annyit lehet megjegyezni, hogy legközelebb ha jobbra akarnak továbbhaladni , akkor nem balról előzzék a sort, de csak ennyi.

- 10 years ago
Egyiket ismerem...szóljunk neki? Én meg ismerem mindkettőt, és barátok nem moszerólják be egymást, de fiúk ez tényleg nem volt valami szép húzás. legalább te msél már el nekem mi volt ott közel?
nem volt ott közel, főleg az elsőnél. De ha nem ismerném a két motorost, ha feljelentéssel nem is fenyegetőznék, de egy baszdmeget eleresztettem volna valószínűleg én is.
- 10 years ago
Én annyit tudok elmondani erről az egészről, hogy a vidéki márkatársak valószínűleg vért mentek adni és a helyismeret hiányának okán nem a térképhez, hanem a gázhoz nyúltak.
És abban is biztos vagyok, hogy a felvétel készítője csak arra használja a kameráját, hogy a közúti szabálytiszteletét dokumentálja.
És abban is biztos vagyok, hogy a felvétel készítője csak arra használja a kameráját, hogy a közúti szabálytiszteletét dokumentálja.
- 10 years ago
ki ismer magára?, a video alatti szöveget is érdemes elolvasni... Egyiket ismerem...szóljunk neki? Én meg ismerem mindkettőt, és barátok nem moszerólják be egymást, de fiúk ez tényleg nem volt valami szép húzás. legalább te msél már el nekem mi volt ott közel?
- 10 years ago
ki ismer magára?, a video alatti szöveget is érdemes elolvasni... Egyiket ismerem...szóljunk neki? Én meg ismerem mindkettőt, és barátok nem moszerólják be egymást, de fiúk ez tényleg nem volt valami szép húzás.
- 10 years ago
ki ismer magára?, a video alatti szöveget is érdemes elolvasni... Egyiket ismerem...szóljunk neki? Ez a mai Gentlemans Ride "kiegészítő futamán" készült, én is ismerem őket .....
azért is tettem fel, mert az a hondás gyerek aki feltöltötte a facebookra feljelentéssel fenyegetőzik a kommentjében.... magat is feljelentheti legtersertesert a dronos videoi miatt
- 10 years ago
ki ismer magára?, a video alatti szöveget is érdemes elolvasni... Egyiket ismerem...szóljunk neki? Ez a mai Gentlemans Ride "kiegészítő futamán" készült, én is ismerem őket .....
azért is tettem fel, mert az a hondás gyerek aki feltöltötte a facebookra feljelentéssel fenyegetőzik a kommentjében.... aztán bekaphatja a faszt
- 10 years ago
azért is tettem fel, mert az a hondás gyerek aki feltöltötte a facebookra feljelentéssel fenyegetőzik a kommentjében....