Az önkormányzattal együtt! A Monsterre most jött meg a csekk a teljesítmény adóra 9401 forint 3 hónap!
A Multi meg 35ezer!
Olcsó játék ez a szerelem! Kb mint egy nő! Ó basszus hárommal élek...
Kár számolgatni, mert csak felb@szom magam ! :)
ismerek olyat aki 5M motorról számolja a súlyadót, no meg olyat is aki az X5 nézi a fogyasztást! :)
Az önkormányzattal együtt! A Monsterre most jött meg a csekk a teljesítmény adóra 9401 forint 3 hónap!
A Multi meg 35ezer!
Olcsó játék ez a szerelem! Kb mint egy nő! Ó basszus hárommal élek...
Kár számolgatni, mert csak felb@szom magam ! :)
Nekem a Deus féle Yamaha XJR1300 Eau Rouge-ra hasonlító de gyári & fejidomos XJR vitt mindent. Sancival alig bírtunk elmozdulni előle.
ezek a szavazások (vadi)új motorokra vonatkoznak, a custom verdák nem játszanak.
Nekem a Deus féle Yamaha XJR1300 Eau Rouge-ra hasonlító de gyári & fejidomos XJR vitt mindent. Sancival alig bírtunk elmozdulni előle.
Kuvait....hol máshol?

ha jól tudom ez nem "hivatalos" limitált széria, hanem az amerikai importőr sorszámozta őket. ott ez nagy divat, az országba érkezett darabokat sorszámozzák (pl a nicky hayden 848, készült belőle mondjuk 1000db, abból 600 az USA-be ment, akkor náluk x/600-as tábla kerül rá)
kösz az infót. Nem is annyira a fémlapocska miatt linkeltem, inkább mert nagyon tuti a paripa.:)
ja persze, csak mindig okoskodok. nagy szívfájdalmam, hogy eddig ilyen kevés sorszámozott gép készült (a mostaniak áráról meg ne beszéljünk), de ezt az amcsik megoldották :)
Kuvait....hol máshol?

ha jól tudom ez nem "hivatalos" limitált széria, hanem az amerikai importőr sorszámozta őket. ott ez nagy divat, az országba érkezett darabokat sorszámozzák (pl a nicky hayden 848, készült belőle mondjuk 1000db, abból 600 az USA-be ment, akkor náluk x/600-as tábla kerül rá)
kösz az infót. Nem is annyira a fémlapocska miatt linkeltem, inkább mert nagyon tuti a paripa.:)
Kuvait....hol máshol?

Igaz, lassan már egy hetes a sztori, de azért mégiscsak...
(ha már a gyerekeknek is készült Halloween tök, apának miért ne :-) )
Csatolmányok:
snc_141102_215404.jpg
snc_141102_215404.jpg (359.6 KiB) Megtekintve 14473 alkalommal
Képzeljétek, pénteken (2 és fél év után) végre kivették a csavarokat a lábamból. Annyira örülök! Csütörtökön a kontrollra már motorral megyek (ha ilyen idő lesz). :D
komoly súlycsökkentés. :-D
Képzeljétek, pénteken (2 és fél év után) végre kivették a csavarokat a lábamból. Annyira örülök! Csütörtökön a kontrollra már motorral megyek (ha ilyen idő lesz). :D
Ennyi csavarral tényleg mondhatták neked, hogy élő szövet fém vázon. :)
Jobbulást!

Terminátor :D
Ennyi csavarral tényleg mondhatták neked, hogy élő szövet fém vázon. :)
Jobbulást!
Huuu! Ez komoly lehetett! Jobbulást! Cuki a bárányod! :D
Grat.
Jobbulást!!!
Komóly volt a törésed !!!Brava hogy kibírtad ennyi ideig.
Hoppá! Ennyi súly megtakarítása után tuti hogy ütősebb kört tudsz majd menni a kontrollra! :)
Jobbulás!
Biztos meg fognak dicsérni,ha motorral mész :D Milyen törés volt?
Mielőbbi gyógyulást kívánok :)
Ezeket a cuccokat a Terminátor is megirigyelné :)
Csatolmányok:
p1490237.jpg
p1490237.jpg (177.84 KiB) Megtekintve 14473 alkalommal
Itt Magyarországon ez nem tartós megoldás.....főleg ha alumíniumból van.....
Vinnék tokostul-vonóstul a dikek, olyan ez, mint a kinder meglepetés..... *lol*

az alumínium nem ér sokat a méh telepen,
az alumínium kábel már nem is kell nekik, viszont amikor rezet látnak, csak úgy csillog a szemük :D
dicsak még válogatnak is.....hová jutunk így... :D
Itt Magyarországon ez nem tartós megoldás.....főleg ha alumíniumból van.....
Vinnék tokostul-vonóstul a dikek, olyan ez, mint a kinder meglepetés..... *lol*

Ja, ja ! Reggelre kinyitnák, mint egy konzerv dobozt! :)
De azért vicces!
ötletnek nagyon jó , de zárt udvarban és minimum 2 agresszív kutyával meg taposóaknákkal... ;)
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 37

Tom Cruise's watch collection, through the silver […]

Essentially the most Overlooked Pilot's Watch of a[…]