Bandita
Köszi, a válaszokat. A Monsternél csak több szélvédelme lesz... Nem hangzik, olyan rosszul ez a szupermotyó túrásítva...😁. A Multi nekem túl böszme a kemény 66 kilómhoz.
 Dani
Bandita írta: 6 years ago Sziasztok!
Kinéztem egy Hyperstrada 821-et! A Monsteren meguntam az ellenszelet. A Hyperen értékelhető a szélvédelem?
Van valami típus specifikus hiba, amire oda kell figyelni?
Akinek van infója, kérem ne tartsa magába.

Üdv István
Szia!

Nekem 821-es motardom van gyári plexivel, ami azonos a strádáéval.
Jobb mintha, nem lenne semmi, de ne számíts csodára. Túrásított szupermoto? :lol: Érted. :D
Típushiba az önindító. Sajnos drága buli, 600€ + munkadíj, szóval sok. Ez viszont csak meleg állapotban jön ki.
Ha olyan gépet veszel, amiben van már 15-20 ezer kilométer, akkor érdemes erre oda figyelni.
Ami elő szökött fordulni, hogy a rosszul rögzített akkumulátoron lelazul a saru, és akkor tilt, de ez könnyen orvosolható, csak akkor gáz, ha nem tudod, hogy miért. :mrgreen:
Kérdésed van írj.
ricsi liked this
 ricsi
Bandita írta: 6 years ago Sziasztok!
Kinéztem egy Hyperstrada 821-et! A Monsteren meguntam az ellenszelet. A Hyperen értékelhető a szélvédelem?

Üdv István
a stradan értékelhetőbb, a sima hyperen (azaz ha leveszed a plexit) nullazéró. elég jó verda, nem nagyon van vele gond, legjobb tudomásom szerint.
 Bandita
Sziasztok!

Üdv István
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]